Svenska
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Ytterligare två medlemmar har lämnat Hangzhou Spark

Mitt i en period av osäkerhet har ytterligare två medlemmar lämnat Overwatch League-laget.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det finns för närvarande mycket osäkerhet kring Overwatch League, eftersom det nyligen ingångna avtalet mellan Blizzard och NetEase innebär att Overwatch 2 (och de flesta andra Blizzard-produkter) inte längre publiceras och drivs i Kina. Det betyder att det finns frågan om vad som kommer att hända med de fyra OWL-lagen i regionen, där flera redan släpper de flesta om inte alla sina spelare inför säsongen 2023.

Medan Hangzhou Spark fortfarande har några medlemmar signerade till teamet, har organisationen nu släppt ytterligare två individer, efter de betydande utgåvorna som sågs under november.

Det är både Kim "AlphaYi" Jun och Kim "ironi" Hyeong-woo som har lämnat laget och ställer frågan om vi kommer att se de återstående individerna också avgå från listan under de kommande dagarna och veckorna.

Overwatch 2

Relaterade texter

Overwatch 2Score

Overwatch 2

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Blizzards uppföljare är här, men hur står det sig som uppföljare till ett av det senaste decenniets bästa multiplayer-spel?

0
Cowboy Bebop-skins på väg till Overwatch 2

Cowboy Bebop-skins på väg till Overwatch 2

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

I en ny Overwatch 2-trailer presenteras ett nytt samarbete, nämligen med Cowboy Bebop, där det ikoniska introt från denna 90-talsanimé återskapats. Det handlar som du nog...



Loading next content