Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Xenoblade Chronicles 3

Xenoblade Chronicles 3 får expansion pass och bjuder på ny trailer

Monolith och Nintendo har massor av nyheter att berätta om Xenoblade Chronicles 3, som släpps nästa månad...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Med tanke på att Xenoblade Chronicles 3 redan har tidigarelagts och utvecklarna har gett oss en hel del information, fanns det inte särskilt förväntningar på gårdagens Nintendo Direct-sändning, men Monolith och Nintendo hade fortfarande spännande saker i beredskap.

Den nya trailern avslöjar bland annat mer om Xenoblade Chronicles 3-storyn och tack vare det vet vi nu att människor bara lever i tio år i detta universum, vilket såklart präglar huvudpersonerna på olika sätt.

När det gäller gameplay blir det möjligt att växla mellan sex olika karaktärer med valbara klasser i striderna, vilka alla har unika färdigheter och egenskaper. Samtidigt är det möjligt att rekrytera särskilda hjältar som hjälper till som en sjunde följeslagare. Utöver det läggs ännu mer variation till av det faktum att två stycken kan smälta samman till speciella varelser som kallas Ouroboros. Dessa har olika attacker och färdigheter baserat på vem i paret du gör till "pilot", men kan bara användas under en kort tid, även om de ändå kan få stora konsekvenser för striderna.

Med tanke på dessa möjligheter är det ganska spännande att Xenoblade Chronicles 3 även får ett så kallat expansionspass som ger oss nya karaktärer, uppdrag och extra utmanande strider till vintern och under våren, innan en ordentlig storyexpansion släpps innan 2024 om allt går som planerat. Se och lär dig mer om allt detta i videorna nedan.

HQ
HQ
Xenoblade Chronicles 3

Relaterade texter

1
Xenoblade Chronicles 3

Xenoblade Chronicles 3

FÖRHANDSTITT. Skrivet av Alberto Garrido, GR ES

Under de första timmarna har vi gått runt i Aionios och vi har många bra saker att säga, men också en del bekymmer som vi förväntar oss att skingra med spelets fortsatta utveckling...Loading next content