Svenska
Gamereactor
nyheter

Wonder Woman 3 är på gång... Igen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det är faktiskt ingen mindre än Gal Gadot själv som bekräftar att Wonder Woman 3 nu faktiskt är på gång. Efter att det för ett par månader sedan rapporterats om att filmen inte rörde sig framåt så har nu Gal Gadot avslöjat att hon tillsammans med DC-bossarna James Gunn och Peter Safran jobbar på att få tillbaka Diana Prince till den vita duken. Hon betonar även att Wonder Woman är en karaktär som ligger henne väldigt varmt om hjärtat som hon verkligen älskar att porträttera.

Det var efter att regissören Patty Jenkins hoppat av projektet efter vissa kreativa meningsskiljaktigheter som filmens framtid plötsligt började sväva i ovisshet. Om man varit orolig över att en tredje del inte skulle bli av ser man nu av allt att döma ut att kunna dra en djup suck av lättnad. Vem som kommer regissera är ännu oklart, men Patty Jenkins namn har inte nämnts i något avseende så här långt.

Något premiärdatum finns förstås inte ännu, men om allt går som planerat så bör Wonder Woman vara tillbaka på biograferna 2024 eller kanske 2025.

Wonder Woman 3 är på gång... Igen


Loading next content