Svenska
Gamereactor
nyheter
Halo Infinite

Wolverine samarbetar med 343 Industries och gör Halo-kängor

Om du känner för att klä dina fötter som en riktig Spartan-krigare denna vinter, så har kängmärket Wolverine allt du behöver...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Om du har letat efter ett par nya kängor för att ta dig igenom de ljuva vintermånaderna, kan vi nu tipsa om ett par som är inspirerade av Halo. Men's Wolverine Halo Spartan Boot kommer från tillverkaren Wolverine och har designats med inspiration hämtad 343 Industries ikoniska science fiction-universum.

I beskrivningen framgår att stövlarna har ett reflekterande UNSC-emblem, UNSC-märkning och logotyper över sulan plus en ingraverad logotyp på sidan. Stövlarna uppges vara utformade för arbete, och har en mängd olika funktioner som främjar komfort och hållbarhet:

"For a Spartan, every step matters. When your greatest weapon is speed, you don't have time to be weighed down, even on off days.

With this limited-edition release, step into a Spartan's day off and still have the unwavering comfort, strength, and support Wolverine is best known for in all their work boots."

Stövlarna kostar 175 dollar och leveranserna startar lagom till Lucia, den 13 december. De lär naturligtvis ta slut snabbt, så se till att vara tidigt ute om du vill skämma bort fossingarna. Dessa är det andra paret Halo-kängor Wolverine släpper tillsammans med 343 industries.

Halo Infinite

Relaterade texter

7
Halo Infinite - Season 2: Lone WolvesScore

Halo Infinite - Season 2: Lone Wolves

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vi har spelat den andra säsongen av Halo Infinite, men är tyvärr inte helt imponerade av det som erbjuds, där kvantiteten är största problemet...

Halo Infinite - KampanjenScore

Halo Infinite - Kampanjen

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Sex år, flera miljarder kronor och en rejäl försening senare är nu Halo Infinite äntligen här. Är det den mjuka reboot som utlovats, och framför allt - är det bra...



Loading next content