Svenska
Gamereactor
Videos
Skull and Bones
HQ

What You Need to Know About Skull and Bones' Beta, Early Access, and Launch (Sponsored)

Vi beskriver alla olika sätt som du kan dyka in i Ubisofts piratäventyr på inför lanseringen den 16 februari.

Audio transcriptions

"Det är snart dags att sätta segel och börja din resa mot berömmelse i Ubisofts piratäventyr Skull & Bones. Det fullständiga spelet kommer att lanseras på PC, PlayStation 5, Xbox Series X och S och Amazon Luna den 16 februari, och många av er är utan tvekan redo att lätta ankar i Indiska oceanen. Men eftersom det finns en rad olika sätt att dyka in tidigt har vi sammanställt alla information du behöver veta om Skull & Bones Open Beta, Early Access och Full Launch i denna användbara video."

"För att sparka igång saker och ting är Open Beta. Den startar den 8 februari kl. 03.00 på Central European Time, eller SET, och pågår till slutet av den 11 februari, eller till midnatt den 12 februari för de som arbetar med SET. Förladdning för denna beta kommer även att finnas tillgänglig redan den 6 februari kl. 10.00 SET, vilket ger dig gott om tid att ladda ner spelet redo för betaversionens nära förestående start. Det här är en viktig beta att hålla i minnet, eftersom den kommer att göra det möjligt för spelare att få en fullständig smak av spelet och att överföra eventuella framsteg de gjort till lanseringsversionen. Du kommer inte att kunna göra obegränsade framsteg under hela av beta men, eftersom det finns en nivå 6 rank 1 infamy cap i spel, vilket innebär att när du nått Brigands rang, kan du inte avancera längre. Med detta sagt kommer betan att stöd för cross progression och cross play, så se till att prova spelet på flera plattformar och samarbeta med vänner oavsett var de spelar."

"När det gäller vilka delar av Skull & Bones som kommer att vara tillgängliga i betan, har Red Isle kommer att erbjudas i sin helhet, vilket innebär att du kan besöka Pirate Den of Saint Anne för att acceptera uppdrag från dess köpmän och invånare, reparera och uppgradera ditt skepp, och till och med lagra dina surt förvärvade byten säkert i ditt lager. För att lägga till detta kommer Ostindien att vara tillgängligt att utforska, så glöm inte att ge dig ut på de öppna vågorna för att besöka detta mer utmanande domän full av möjligheter men också många faror."

"Slutligen kommer det att finnas en samling huvud-, sido-, repeterbara och bounty-kontrakt att ta sig an, samt världsevenemang att delta i. Vad får du för att delta i detta öppna beta? Beroende på vilken infamy-ranking du uppnår, vilka världsevenemang du deltar i och storleken på på det skepp du lyckas sätta segel i kommer att avgöra om du är berättigad till en massa kosmetika som kommer att delas ut vid den fullständiga lanseringen veckan därpå."

"Tidig lansering När Ubisoft säger Early Access betyder det snarare Early Launch, för här är när spelarna verkligen kan uppleva och dyka in i Skull & Bones utan begränsningar. De viktigaste är att endast Ubisoft Plus-prenumeranter eller de som har köpt Premium Edition av spelet är berättigade att delta i denna Early Access-period, som inleds tre dagar före den fullständiga releasen och börjar den 13 februari. Förbeställare och Ubisoft Plus-prenumeranter får också tillgång till Highness of the High Sea Pack, som innehåller Notoriety Garb och Coronation Firework vid denna tidpunkt, tillsammans med alla Premium Edition-bonusar som extra uppdrag, Smuggler Pass-märken, Premium Bonus Pack med mera."

"Som du säkert har gissat är det nu som Skull & Bones kommer att göra sin fullständiga ankomst till alla andra. Oavsett vilken plattform eller utgåva du köper, fredagen den februari 16 februari kommer du att kunna sätta segel och börja ditt piratäventyr utan några begränsningar överhuvudtaget. De som har förbeställt Regular Edition kommer också att få tillgång till sina kosmetiska bonusar den här dagen också."

"Det var ungefär allt som finns att veta om Skull & Bones Open Beta, Early Access och lanseringsplaner. Kom ihåg att lanseringen bara är början för det här spelet, eftersom Ubisoft har massor av innehåll för att fortsätta stödja piratkopieringsäventyret under åtminstone dess första år, med bland annat nya Pirate Lords att möta, kosmetika att tjäna och uppdrag att utföra över hela Indiska oceanen."

Sponsored

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler