Svenska
Gamereactor
Videos
HQ

Allt om nya JBL Quantum 100N, 360 Wireless och mycket mer med Mikael Herje

Harman har precis presenterat sin nya spelserie med hörlurar och mikrofoner som JBL Quantum 50N, JBL Quantum 360 Wireless, JBL Quantum 100N eller JBL Quantum 100 M2, och i den här exklusiva intervjun som spelades in i Madrid får vi de finare detaljerna om de Nintendo Switch-färgade produkterna och mycket mer.

Audio transcriptions

"Hej Gamereactor-vänner, vi är på JBL-presentationen i Madrid med sjön i bakgrunden och när du ser detta betyder det att vi kan berätta för dig om detta och om några av de spelprodukter som ni har introducerat här från JBL Quantum-serien så tack så mycket för att du kom till oss än en gång Mikael. De jag har på mig ser verkligen ut som mitt Nintendo Switch. Är det med flit? Switch är en konsol som är viktig i den nya marknaden och vi ser fler och fler konsumenter som vill matcha sin utrustning med deras konsol så det här är en cool färguppgradering för Quantum 100 Nintendo Switch. Och de är trådbundna som jag kan se. Jag spelar Switch med Quantum TBS som du vet med dingeln men det här är bara ett alternativ alternativ? Ja, det är ett traditionellt lättviktigt trådbundet alternativ. Mer budget vänliga än de äkta trådlösa faktiskt. Och även för yngre spelare som vill att sticka ut har något moderiktigt matchande också. Så det är mycket entry nivå? Det är instegsnivån i sortimentet, ja. Och priset är 29,99 euro om jag är rätt? Jag skulle säga runt det utrymmet ja. I euro? I euro. Okej och av naturligtvis påminner färgschemat och allt mig om Switch och sedan vi har ett annat sätt. Samma färger, samma färg, samma kablage. De här är ganska coola eftersom de också är i entréutrymmet men på dessa har vi gjort färguppgraderingar men om du tittar noga här så kallar vi det här för en twist lås och denna montering är densamma som vi använder på våra sporthörlurar. Så de vrid och de sitter verkligen fast. Så för mobilspel, Nintendo Switch-spel och du flyttar runt lite så sitter de kvar. Så superbekväma att de stannar på plats Ja, och riktigt coolt här inne. Och det här är två minijack också samma som de tidigare och sedan kan du styra volymen etc. Allt på din knoppar mute knapp etc. Men om du vill ha samma typ av affär men på USB-C du har du också täckt oss med den här. Det är helt korrekt. Så vi har Quantum 50C som kommer med en dongle med en inbyggd DAC. Det betyder att du också kan ansluta den till din speldator och få stöd för kvantmotorn. Så då får du surroundljud, du får EQ, anpassning, allt du får på en mer premium headset får du på dessa också. Och om jag har rätt är alla dessa på samma mer eller mindre prisklass, ingångsprisintervall och då kan vi lära oss lite mer de 100 rätt? Det är de 100 korrekta. Så här går vi med färgen uppgradering, kudde uppgraderingar, du får mjukare kuddar för längre bekvämt slitage. Så..."

"det här är andra generationen av Quantum 100, en ny färgutgåva. Den är mycket bra när det blir varmt. Det är och även för de långa sessionerna. De är väldigt lätta kan jag säga. Men om du vill har du också den trådlösa versionen av dessa 350. 350, det stämmer. Samma uppgradering, kuddar, färger gör det mer jag roligare istället för den traditionella svarta också. Men samma funktioner som du har volymkontrollen, du har spelchattuppringningen, mute, löstagbar mikrofon, allt de coola funktionerna som du hade i 350. Och de här kommer med en dongle antar jag?
Den här har en dongle men också USB A. Men också Bluetooth. Så du kan spela din musik på din telefon och det är Bluetooth 3.5.3. 5.3 korrekt. Naturligtvis så många siffror och bokstäver och modeller. Till exempel den här mikrofonen här borta trodde jag att den var den tidigare modellen men det är den inte. Detta har inte släppts ännu och det är en mer premiumversion för en studio. Vi kallar det Stream Studio. Så om du vill ha en studio inspelningskvalitet hemma eller om du gör en podcast har vi marknadsfört Quantum Stream Studio. Den har fyra polära mönster. Den har fullt digitalt gränssnitt så den fungerar med Quantum Engine Suite. Du kan ansluta den till en EQ."

"Du kan göra alla dina förinspelningsinställningar, alla sådana saker. Har tre kondensatormikrofoner. Tryck för att stänga av ljudet på toppen. VU-mätare på framsidan så att du kan se hur mycket ljud som spelas in. Har en inbyggd ljudreduceringskrets så om det är nära klippning justerar det också din förstärkningskontroll. Du kan justera förstärkningskontroll manuellt och det har också ett multifunktionsstativ så att du kan ansluta den till M4. Och det finns också två meter kabel i lådan så det är lätt att ansluta den men du har också fixturerna till foten så att du kan göra allt de anpassningar du behöver för en bomarm också."

"Fantastiskt och det här släpps i sommar?
På sommaren till 1 av 9.
Okej och till sist har vi två modeller här borta. Vi har redan pratat lite lite om det här men snälla jag menar ge oss en sammanfattning för vi älskar den här lilla här."

"Ja, det är coolt eftersom kommunikation streaming innehåll skapande sker inte bara vid skrivbordet, utan även i farten. Så vi kommer att föra ut på marknaden vad vi kallar stream wireless som är en liten clip-on mikrofon en kondensatormikrofon trådlös men kommer också med dongeln som fungerar med en Android och iOS. Har naturligtvis strömgenomföring. Det kommer också med en app så det faktiskt kan göra din förinspelning som ställer in brusreducering etc etc."

"Och du har dessa i två versioner USB-C och Lightning som är den du kan läsa vår recension på Game Reactor. Och slutligen en mikrofon som är mer på ingångsnivå, men den är bra för streamers antar jag.
Det är det. Det är ett riktigt förstklassigt utförande av en post mikrofon för insteg. Den har alla funktioner du behöver för en riktigt bra konversation eller en inspelning. Det är ett enda polärt mönster för den här. Den är riktad men du kan justera det. Har USB-C-anslutning, ljudreturkanal, samma gränssnitt som den dyrare. Tryck för att stänga av ljudet, förstärkningskontroll, volymkontroll."

"Stöds också av kvantmotorn.
Fantastiskt. Det här är alla de nya JBL Quantum-produkter. Jag ser fram emot en ny quantum TBS. Jag vet inte om det kommer ut när som helst snart alls."

"Kanske det. Kanske, kanske. Kanske, kanske. Håll ögonen öppna. Håll ögonen öppna.
Ja, det är jag. Tack så mycket för din tid. Thank you."

Intervjuer

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Alien: Romulus - Final Trailer

Alien: Romulus - Final Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

Citadel: Diana - Official Teaser

Citadel: Diana - Official Teaser

A Different Man - Official Trailer

A Different Man - Official Trailer

Anora - Official Redband Trailer

Anora - Official Redband Trailer

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler