Svenska
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - Nintendos mest kända läcka försvinner från internet efter att hans källa avslöjats

Säg adjö till Pyoro.

Audio transcriptions

"Hej och välkommen tillbaka till GRTV News, jag är Alex som vanligt och täcker eftermiddagarna, senaste och största när det gäller spel, teknik, underhållning, utrustning, vad du än gillar, vad du än du älskar, vi har det alltid här för dig på GRTV News och på det bredare Gamereactor Network som helhet, så om du gillar spelrecensioner, filmrecensioner, spelförhandsvisningar, exklusiva innehåll och som alltid så mycket mer, se till att kolla in Gamereactor var du än får det från."

"Utan vidare dröjsmål har vi idag en lite intressant artikel om en läckare. Nintendos utan tvekan mest kända läckare har helt raderat sig själv från internet efter att ha läckt sin källa till en reporter, den reportern är Bloombergs Jason Schreier, som vi har ofta pratat om på GRTV News och i bredare Gamereactor News som helhet, eftersom han vanligtvis är ganska bra på att rapportera saker från Bloomberg och han bryter vanligtvis några ganska intressanta historier. I vilket fall som helst, Jason är tillbaka igen. Om du är bekant med namnet Piero, du kanske inte är bekant med det namnet, om du inte är det, de är typ en ganska bra känd Nintendo-läckare som hade en ganska solid meritlista. Nu gick Schreier efter det person inte som en slags, bara som en undersökande insats, för att försöka se var de de fick sin information ifrån och Piero sa bara rakt ut att de var fick informationen från en Nintendo-utvecklare som källa och de har nu låst sin konto och de är borta för gott verkar det som, för som alla slags journalister vet, om din källa är någon som är, du vet, typ, det är en känslig källa, som till exempel, om du läcker Nintendo-grejer, vill du inte veta att det är en Nintendo-utvecklare för de kommer att hitta den personen och troligen avskeda dem. Du kommer att vilja hålla det under och det är ett stort, stort nej-nej att berätta för någon vad din källa är ändå. Ja, jag menar.., det är en riktigt intressant historia detta eftersom vi, som en spelindustri nu, vi slags flytta mycket från läckor. Det finns många människor som är där ute på Twitter eller X eller vad som helst du vill kalla det, försöker göra sitt namn som nästa kille som kommer att bli, du den pålitliga rösten av spelläckor, men det enda sättet du kan vara en pålitlig röst för spelläckor är om du har tillförlitlig information. Att gå ut och känna sig för och säga vad du tror kan dyka upp i nästa Xbox-showcase är inte lika bra som att ha den utvecklaren som pratar med dig säger, ja, vi kommer att visa det här eller ja, vi kommer att visa det, men det är verkligen sällsynt att hitta och så verkligen Piero, efter att ha blivit av med sina källa och troligen bränt den bron, kommer inte att ge några värdefulla läckor längre."

"Vi har också sett Jason Schreier utreda två av de, en annan läcka känd som Midori, känd för sina läckor om Sega och Atlus, men ja, det är verkligen intressant att se den här sortens saker. Jag vet att vi kunde ha pratat om Elden DLC och sånt men jag tycker att det här är ganska stort och intressant, speciellt om man följer spel riktigt, riktigt nära, kommer du förmodligen att vara bekant med Piero och att se dem borta innebär att det kan finnas plats för någon ny, men det innebär också att vi kan ha att, du vet, gå vidare med mer officiell information. Vad tycker du om läckor? Lyssnar du på dem som läcker eller väntar du på officiella tillkännagivanden? Låt mig allt detta och mer därtill, så ses vi i morgon för fler GRTV-nyheter. Hej då, hej då!"

GRTV News

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Alien: Romulus - Final Trailer

Alien: Romulus - Final Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

Citadel: Diana - Official Teaser

Citadel: Diana - Official Teaser

A Different Man - Official Trailer

A Different Man - Official Trailer

Anora - Official Redband Trailer

Anora - Official Redband Trailer

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler