Svenska
Gamereactor
Videos
Inside Out 2
HQ

GRTV News - Inside Out 2 har blivit 2024 års största film

Den animerade uppföljaren har övervunnit Dune: Part Two på de globala biljettförsäljningslistorna.

Audio transcriptions

"God morgon allihop och välkomna tillbaka till ett nytt avsnitt av GRTV News. Det är en ny vecka och vi är kommer att sparka igång saker genom att prata om något som jag verkligen inte förväntade mig att vara prata om potentiellt om alls i år och det är en film som kan gå ner som en miljarder dollar år 2024. En film som redan har blivit den mest inkomstbringande filmen i året och en film som jag tror att många människor inte hade förväntat sig skulle bli så framgångsrik som den den är. Inte för att säga att de inte förväntade sig att den skulle bli framgångsrik, men bara inte så framgångsrik som den för närvarande är."

"är och det är Insidan ut 2. Denna animerade uppföljare från Pixar gör absoluta underverk på boxen just nu. Den har varit ute i två veckor och den har redan överglänst June del två och blivit den årets största film. Så låt oss dyka in i nyheten och ta en titt på detta och vad som är som händer. Insidan ut 2 är årets största film. Pixars uppföljare har varit enormt populär och har redan överglänst Dune del två efter bara två veckor på biograferna. Så ja, känslorna svallar i Pixars uppföljare, något som förmodligen också återspeglas internt bland de anställda i Pixar."

"företagets chefer just nu med tanke på den enorma framgång som Insidan ut 2 skördar på biograferna. Biljettförsäljningen har krossat förväntningarna. Filmen har nu gått om den tidigare rekordhållaren Dune del två som årets mest framgångsrika med över 724 miljoner dollar i intäkter och jag ska ta upp Box Office Mojo's um leaderboard-grej om en stund. Chanserna är därför goda att Inside Out 2 kan bli en av eller med lite tur de största framgångssagorna någonsin för Pixar vilket förmodligen känns betryggande efter en lång rad av besvikelser som Disney har gjort de senaste åren. Med bara två veckors intäkter under bältet är det också mycket troligt att att Inside Out 2 kommer att bli den första miljard dollar som tjänas in för 2024 års biljettkontor. Har du sett Inside Out 2 och vad är dina tankar om filmen? Och snabbt kommer vi att gå över här till till box office mojo 2024 um leaderboard-grejen. Så ja, ni kan se att trots att den bara har varit ute i ett par veckor är Inside Out 2 redan årets största film. Nu är det intressanta är också att jag tror att den inhemska intjäningsdelen av detta här för medan vi har sett tror jag att årets mest framgångsrika filmer har varit de som har gjort bra ifrån sig på den internationella marknaden, vilket i princip är överallt utanför USA."

"Du vet i Doom del 2 60% 60% split Godzilla 65% Kung Fu Panda 64% Jag menar även Kung Fu uh Kung Fu även Kingdom of the Planet of the Apes är en 57% split. Sedan kommer vi ner till Bad Boys som är faktiskt gör riktigt bra du vet årets sjätte största film men den har en ganska jämn fördelning. Inside Out 2 å andra sidan är en jämn split igen. Den har tjänat in en enorm mängd pengar på den inhemska marknaden som är den amerikanska marknaden och en tillräckligt stor du vet en betydande summa pengar på den globala marknaden också eller den internationella marknaden. Och helt och hållet det kommer för denna siffra 724 miljoner dollar siffran som redan är större än Doom del 2 trots att Doom del 2 har gått på bio i sex månader, sex veckor till två månader."

"eller något liknande. Inside Out 2 ser ut som att vi kommer att få se Inside Out 2 på biograferna under en lång tid och jag tror att om du väntar på att den här filmen ska komma till Disney Plus för att se den kommer du att vänta länge eftersom Disney troligen kommer att fortsätta att fortsätta driva på den här filmen med tanke på hur framgångsrik den redan är. Nu ska jag snabbt ta oss som till de globala topplistorna för livstidsintäkter bara för att se hur och jämföra hur Insidan ut 2 klarar sig jämfört med andra Pixar- och Disney-verk. Så som vi vet från detta diagram som vi har tittat på flera olika gånger är majoriteten av dessa Disney. Disney, Disney, Disney, Disney, Disney, Disney, Disney, ni vet Disney. Nu kommer vi inte ner till en animerad Disney-film förrän Frozen 2. Jag antar att Lejonkungen är lite animerad men det är en slags live action crossover typ av sak men plus också Lejonkungen är en remake så vi kommer inte riktigt att räkna med det. Men Frozen 2 var riktigt framgångsrik med 1,45 miljarder dollar, vilket är ungefär dubbelt så mycket som mycket som Inside Out 2 har tjänat in just nu så vi får se om den kan komma i närheten av det. Men när det gäller Pixar själva tror jag att Incredibles 2 är deras mest framgångsrika produktion just nu och det är 1,24 miljoner så vi får se om den kan komma i närheten av det. Jag tror inte att jag menar så kommer man ner till Toy Story igen. I grund och botten om Inside Out 2 kan knäcka en miljard dollar vilket du vet att det har varit ute i två månader två veckor förlåt och det är redan gjort över två tredjedelar av det antalet så kommer det redan att bli en av Pixars mest framgångsrika filmer genom tiderna. Och det kommer också att bli en av de 50, ja fyra, antar jag."

"filmer som någonsin har nått upp till en miljard dollar. Så vi får se om den kan göra det.
Men hur som helst, hur som helst från och med nu är det säkert att säga att Inside Out 2 i många sätt är typ av det är typ av att rädda box office lite eftersom det är lätt att säga ja Dune Part 2 har gjort riktigt bra ifrån sig och det har den. Dune del 2 var fantastisk, gjorde enorma siffror. Jag tror att ni vet att många hade hoppats att den skulle ha knäckt miljarddollarmarknaden och hur mycket intresse som skulle för den filmen, men den gick bra. Men vi har inte riktigt sett några andra filmer komma i närheten av Dune."

"Det har bara funnits tre andra filmer som har nått 500 miljoner-gränsen eller kanske två med det är Kingdom, Kung Fu Panda och Godzilla. Så åh tre ja tre andra filmer som har knäckt en halv miljard dollar marknaden och inget annat har verkligen någonsin kommit nära till de tre. Så ja, i år har biljettintäkterna varit ganska dystra överlag men Inside Out 2 är här och det ser ut som att det kommer att bli som förra året när Super Mario Brothers-filmen kom ut och alla var som whoa folk älskar verkligen animerade filmer. Ser ut som Inside Out 2 är kommer att bli den filmen också. Så vi får se om något annat kommer att komma i närheten av det här året kanske Deadpool och Wolverine kanske några av de saker som kommer ut senare i år typ som Joker Part 2 sådana saker. Vi får se om någon av dem kommer att vara lika framgångsrika som Inside Out 2 och vi måste också se om den här filmen kan göra det miljard dollar milstolpe. Jag skulle anta att i den takt det går skulle vi potentiellt kunna se på en miljarder dollar um miljarder dollar bockmarkeringen i slutet av denna nästa kommande vecka av lådan kontor men vi kommer att hålla oss uppdaterade. Men ja det är all tid jag har i dagens avsnitt av GRTV nyheter. Jag kommer tillbaka nu imorgon för nästa vecka så håll ögonen öppna för det och annars Hoppas att ni har en trevlig måndag och ja, jag ser er alla på nästa. Ta hand om er allihop."

GRTV News

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Alien: Romulus - Final Trailer

Alien: Romulus - Final Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

Citadel: Diana - Official Teaser

Citadel: Diana - Official Teaser

A Different Man - Official Trailer

A Different Man - Official Trailer

Anora - Official Redband Trailer

Anora - Official Redband Trailer

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler