Svenska
Gamereactor
Videos
Banana
HQ

GRTV News - Banana fortsätter sin dominanta svit genom att gå om New World på Steams topp 10-lista

Vad är Banana och varför är det det mest populära spelet på Steam just nu?

Audio transcriptions

"Hej, välkomna till en ny GRTV News, jag heter Alex och bevakar som vanligt eftermiddagarna senaste och bästa när det gäller spel, underhållning, utrustning, teknik, vad som helst du gillar, vad du än älskar, vi har det alltid här för dig på GRTV News och i den bredare Gamereactor-nätverket som helhet, så om du gillar spelrecensioner, spelförhandsvisningar, exklusiva innehåll, filmrecensioner, intervjuer, allt det där bra, vi har så mycket av det och mer var du än får din Gamereactor från, men utan vidare idag tittar vi på ett konstigt spel som har tagit över världen, spelet heter Banana och spelet är, är det ett spel? Jag vet inte, det är ett gratisspel på Steam som snabbt har stigit till att bryta genom topp 10 av de mest spelade spelen genom tiderna på Steam, det är en klickare, som en cookie clicker typ av enkel sak där du klickar på en animerad banan och du kan bara, du klickar bara på bananen, det är det, det finns inget annat till det här spelet, du klickar på bananen, du kan köpa skinn till din banan, som små mikrotransaktioner för att få bananen att se annorlunda ut, med riktiga pengar förresten, och det gör det, du vet, det låter som lite av en bluff på pappret eftersom det inte har någon form av av faktiskt underhållningsvärde förutom att klicka på en banan och det kan ta ut pengar från människor, men det tar inte betalt för inträde så man kan bara klicka på bananen om man vill till och det har passerat 880 000 spelare från och med igår på SteamDB, vilket slår ut Hogwarts Legacy och Baldur's Gate 3 som de mest spelade spelen, topp 10 över de mest spelade spelen av alla tid, vilket är galet, det har klättrat till en total topp på 917 000 från och med i morse, vilket betyder att den har passerat New World, som är en sorts MMORPG från Amazon, och vi kan se att det är nästan dubbelt så många spelare som checkar ut Banana som det är Elden Ring, även om vi har sett Shadow of the Urchery lanseras idag, vilket skulle vara den andra nyheten som jag hade för GRTV, men Banana tar bara över världen och jag tycker det är vilt. Ja, det är det, kan vi även se Banana ta över Elden Ring, eller kanske Elden Rings topp samtidigt spelarantal kommer att slås. Det var många som spelade det för DLC igår och idag när det lanserades, så vi får se hur det går. Tror du att Banana kan få dit? Jag vet inte, om jag ska vara ärlig. Banana är en konstig sak. Det visar att spelande nuförtiden verkligen kan explodera från ingenstans. Som vi såg Pal World tidigare i år bara få mycket, mycket mer uppmärksamhet än vi trodde att det skulle få, och sedan avtog det liksom."

"Jag tror att Banana kommer att vara en sak som vi säger, hej, kommer du ihåg den där saken i slutet av året? Jag tror inte att det kommer att hålla länge, men det är väldigt roligt när det håller och jag kan inte vänta med att se hur långt det klättrar i topplistan över de mest spelade spelen. Problemet med Banana är att det inte har någon bestående uthållighet, verkligen, att bajsa, är jag rädd."

"Men låt mig veta, har du provat Banana än? Kommer du att prova det nu? Vad tycker du tycker om det? Hur ser din Banana-hud ut? Låt mig veta allt detta och mer, så ska jag ses nästa vecka för fler GOTV-nyheter. Bye-bye."

GRTV News

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Alien: Romulus - Final Trailer

Alien: Romulus - Final Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

Citadel: Diana - Official Teaser

Citadel: Diana - Official Teaser

A Different Man - Official Trailer

A Different Man - Official Trailer

Anora - Official Redband Trailer

Anora - Official Redband Trailer

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler