Svenska
Gamereactor
Videos
The Super Mario Bros. Movie 2
HQ

GRTV News - Den japanska premiären av The Super Mario Bros. Movie uppföljaren har bekräftats

Av Miyamoto själv.

Audio transcriptions

"Hej alla och välkomna tillbaka till ett nytt avsnitt av GRTV news. Idag kommer det att vara en snabb en men en intressant en likväl eftersom något faktiskt hände nyligen som jag tror att många människor typ missade eftersom det hände på en mycket hektisk dag när du vet att många Nintendo-nyheter kom ut men i huvudsak vad vi är pratar om är Super Mario Brothers filmuppföljare. Nu vet vi inte att den är full namn ännu kallar vi det bara som en uppföljare just nu eftersom den officiella titeln inte har delats ännu av Nintendo eller Illumination eller Universe eller vem som helst. Vem som än kommer att kommer att dela med sig av det. Men vi vet det exakta datumet när det kommer att ha premiär nu eftersom Miyamoto har gått ut och specifikt delat den informationen även om det medges att det är bara information om en av regionerna för filmens fulla premiär. Så låt oss dyka på in och ta en titt på vad det här är. Så ja, premiärdatumet har fastställts för Super Mario Brothers filmuppföljare i Japan. Nu kör vi! Nintendo har äntligen bekräftat releasen för datum för uppföljaren till Super Mario Brothers-filmen, uppföljaren till förra årets monsterblockbuster som lyckades dra in nästan 1,4 miljarder dollar i biljettkassan. Det var Shigeru Miyamoto själv som tog tillfället i akt att skvallra lite via Nintendos X-konto där han avslöjade att filmen, som vi fortfarande inte vet den officiella fullständiga titeln på, kommer att ha premiär den 24 april 2026 i Japan. Via översättning uppgav Miyamoto..."

"Hej, det här är Miyamoto. Vi kommer att sända i Nintendo Direct ikväll. Så återigen detta delades på tisdag. Men innan dess skulle jag vilja göra ett tillkännagivande. Utgåvan för den nya animerade Super Mario-filmen i Japan har fastställts till den 24 april 2026.
Vi arbetar med Illumination-teamet för att göra det till en rolig film så fortsätt gärna att se fram emot den. Och ja, du ser fram emot nästa Super Mario Brothers-film."

"Så vad vi kan anta där är att eftersom vi kan anta att filmen kommer att i allmän release runt den tiden över hela världen. Kanske kommer det att finnas du vet kanske vissa regioner kommer att vara lite sena kanske vissa regioner kommer att vara lite tidiga på det sätt de hantera box office saker. Det skulle inte förvåna mig om Nintendo får den här typen av globalt tillstånd att den första dagen som den kommer ut kommer att vara i Japan på grund av det faktum att det är uppenbarligen är det ett mycket viktigt japanskt varumärke som kommer från Nintendo som är som en mycket populärt mycket mycket populärt japanskt företag. Så vi får se om det kommer att vara du vet 24 april 2026 blir det globala premiärdatumet för filmen eller om det blir vi kommer att ha 26 april för Japan 27 april för Storbritannien USA 27 april för Tyskland."

"Du vet bara sådana saker. Men hur som helst vad vi vet är att filmen kommer att komma ut i april 2026 vilket är ungefär samma datum som originalfilmen kom ut när den debuterade förra året. Så det är inte direkt någon stor överraskning. Och det är ett bra sätt för Nintendo att sparka igång räkenskapsåret 2026. Så ingen tvekan om att de kommer att vara de kommer att vara ute efter att fira det ordentligt och och skapa en mycket stor typ av räkenskapsår för dem när den tiden kommer. Men återigen, när vi vet mer om den här filmen ska vi se till att låta och hålla er uppdaterade. Annars har detta varit all den tid jag har idag på dagens avsnitt av GRTV News. Så ja, var noga med att komma förbi imorgon för nästa och min den sista av veckan faktiskt också. Så ja tills dess hoppas jag att du njuter av torsdag så ses vi på andra sidan. Ta hand om er allihop."

GRTV News

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler