Svenska
Gamereactor
Videos
HQ

Ubisoft Forward intryck från Belasco Theater i Los Angeles

Ben och David delar med sig av sina tankar om den senaste Ubisoft-presentationen strax efter att den slutat sändas, allt baserat på åsikter och tankar efter att ha sett showen live och personligen på Belasco Theater i L.A.

Audio transcriptions

"Okej, vi står framför Kay Vess speeder, motorcykelliknande speeder, som är riktigt fin.
Ta en titt på den. Eftersom vi just deltog i Ubisoft Forward showcase, som jag tror var en riktigt trevlig show när det gäller hur showen var. Inte många överraskningar, dock. Och vi är på väg att spela och se Star Wars, Prince of Persia, inte Sands of Time än, och naturligtvis Assassin's Creed och intervjua utvecklarna. Så, ja, låt oss prata lite lite om showen och vilka var dina höjdpunkter, Ben?
Jag skulle vilja börja med att prata om tempot..."

"och sättet de har gjort saker på. Jag gillar när vi inte pratar för långt fram i tiden.
Programmet är väldigt fokuserat på vad som kommer i år, vad som förmodligen kommer i början av 2025. Och det var allt, faktiskt. Du vet, ja, vi hade Sands of Time-grejen, som jag själv tyckte var lite av en miss. Jag menar, som vi har vetat att det har varit under utveckling så länge vid det här laget att bara se en teaser var lite konstigt för mig, som en filmisk teaser med ett datum."

"Det här kommer fortfarande, eller hur? Det här kommer fortfarande. Jag skulle inte förvänta mig att den släpps nu.
år när de redan har släppt två Prince of Persia-spel. Men ja, det är bara, hej killar, det här kommer fortfarande, eller hur?
Ja, precis. Det var det den tjänade syftet med. Men för mig, jag gillar när vi håller saker nära, eller hur? Det är två stora matcher som kommer ut i år, två mycket stora matcher som i många sätt är större än många andra spel som andra utgivare gör över hela linjen."

"Så vi har Star Wars Outlaws och Assassin's Creed Shadows, och det är i princip vad den här serien handlar om. Det fanns en del andra saker där inne, naturligtvis, några andra spännande tillkännagivanden och vad som helst, men främst var det som här är en bit av spelet för båda dessa spel. Det här är vad du kommer att göra. Här är en utvecklare på scenen som berättar hur det är och förklarar det. Du vet, det är exakt vad man vill ha ut av en sådan här showcase. Vi kan prata om 2025 och och framåt på Gamescom. Vi kan prata om det på TGA eller något liknande eller ytterligare längre fram i tiden. Star Wars Outlaws kommer ut i augusti. Jag vill veta mer om det och det är vad jag fick. Så jag var ganska nöjd med det. När det gäller vad du pratade om i början, jag menar, jag kommer att säga Assassin's Creed Shadows, uppenbarligen. Jag är en stor Assassin's Creed-frälst, så det var självklart det som stack ut för mig. Men det fanns många saker där. Jag älskar Ubisoft, så det finns fotboll för dem. Så, du vet, alla av dem var ganska bra tillkännagivanden. Det stod ut för mig. Jag tror att det är det första Assassin's Creed jag kommer att spela på 10 år. Jag tycker att det ser fantastiskt ut. Den japanska miljön, sättet man kan bestämma hur man ska gå tillväga i varje enskilt steg av uppdraget. Jag tycker att det är fantastiskt. Och jag tycker att Star Wars såg riktigt, riktigt bra ut. Vi får se vad som händer med den."

"Lite screen tearing såg vi, men jag tror, du vet, jag ska snart spela det och jag kommer att dela med mig av fler, djupare intryck av den. Så, ja... Du vet, för Xbox och för Summer Game Fest-liveshowen sa jag något om ljudet. Det här var klockrent. Det här var fantastiskt ljud, fantastisk presentation. Velasco är en fin teater. Vi var lite lite parkerade. Det var lite trångt, men jag älskar verkligen hur Ubisoft vet hur man drar av en show. Det gillar jag verkligen. Jag gillar verkligen musikernas liveframträdande."

"Jag gillar verkligen att de sätter utvecklare på scenen. Den mänskliga kontakten, konsten, sättet de - man kan känna deras konst och talang mycket bättre om de är där på en scen. Och även om de läser från promptern så tycker jag att det är ett fint sätt att göra det på. Och de gör det hemma hos amerikanerna som inte visste hur de skulle göra det för både Summer Game Fest och Xbox Showcase. De här fransmännen vet vad de gör."

"Ja, och de lyckades också hantera de, låt oss säga, mer medelmåttiga tillkännagivanden ganska bra. Vi fick den där typen av flashiga och spännande trailerrullar där det visade upp alla live service-spel som de har på gång. Du vet, jag tror att det var några som du vet varför de lägger mer tonvikt på dem eftersom de är nyare som Skull & Bones och Crew Motor Fest och X-Defiant. Jag tror inte att de nödvändigtvis slår lika hårt som du skulle göra. Jag menar, Skull & Bones särskilt eftersom det är en säsong som är redan är här. Det är mer som, bara gå och kolla in det. Det är typ vad de serverar syftet med. Men som X-Defiant, Little Teaser, Learn More July, Crew Motor Fest, här är år två. Avatar. Avatar, exakt. Så, du vet, väldigt mycket som en bra balans mellan framtiden, nuet och sen en liten föraning om en mycket avlägsen framtid i Prince of Persia och sedan även Anno, som ser bra ut. Jag är inte riktigt ett Anno-fan. Jag kommer inte att att röra mycket på det. Men, du vet, vi har en ny Anno på gång."

"Ja, det var en fin trailer också. Så det kanske är ett sätt att avsluta det här. Jag menar, jag skulle ha älskat att få lite av en överraskning. Jag skulle ha älskat att få se en teaser nu när vi fick teasern för Prince of Persia som inte kommer att visa något förrän 2026. En teaser för vad i helvete som händer med Splinter Cell eller vad i helvete som hände med Beyond Good och Evil 2. Men om du ska göra samma sak som med Prince of Persia, så tror jag att du bara har ett kort för det. Du kan inte använda det tre gånger. Så det var det. Låt oss försöka skriva det här. Jag tänker absolut inte klättra över den där för de kommer att sparka ut mig härifrån på ett ögonblick. Vi är sjuka i tid idag. Ja, det är vi, Men det här har varit Ubisoft, så håll ögonen öppna för mer om det, antar jag."

"För våra förhandstittar."

Summer Events

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Alien: Romulus - Final Trailer

Alien: Romulus - Final Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

Citadel: Diana - Official Teaser

Citadel: Diana - Official Teaser

A Different Man - Official Trailer

A Different Man - Official Trailer

Anora - Official Redband Trailer

Anora - Official Redband Trailer

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler