Svenska
Gamereactor
Videos
HQ

Ett hälsosamt spel som fortfarande är för vuxna - Cozy Grove: Camp Spirit Intervju

Vi satte oss ner med Alicia Fortier för att prata om allt som har medCozy Grove att göra när vi var ute på Summer Game Fest.

Audio transcriptions

"Hej vänner, jag är i LA och bevakar Summer Game Fest och det här är Netflix mysiga område, skulle jag säga, där man till och med har en vänlig lägereld. Och detta är den tredje mysiga spelet jag ser här på Summer Game Fest. Det här är det första som fångade mitt öga eftersom det är både annorlunda konststil och också för vuxna. Så tack så mycket så mycket för att du kom, Alicia. Vad kan du berätta för oss om den här annorlunda metoden?
Ja, Cozy Grove är ett spel som verkligen vill skapa en varm atmosfär för våra spelare. Men, du vet, vi beskriver oss själva som vuxna mysiga eller spöklika söta och det är för att vi vill respektera det faktum att människor har haft ett liv. Vi vet att det inte alltid är solsken och regnbågar där ute och vi vill respektera och ge folk en chans att utforska det i en säker miljö. Och så, du vet, vi drar en massa skämt, det är väldigt lättsamt, men i våra berättelser gillar vi att utforska djupare ämnen som verkligen kan resonera med folk och ge dem en chans att uttrycka lite empati och få se ett annat perspektiv."

"Vad kan du berätta om den specifika aspekten... Jag tycker att det är intressant att lära sig om neurodiversiteten hos dina karaktärer här, du vet, den mycket färgstarka, mycket speciella tankesätt och sätt att vara som ni porträtterar här.
Ja, jag menar, vi har en tidigare begåvad unge som aldrig fick sin chans att... och resurser och det stöd han behövde, men sedan får reda på att han gjorde en inverkan i människors liv. Vi har en karaktär senare i spelet som är väldigt ADHD, vilket jag relaterar till personligen. Men vi har också alla möjliga sorters mångfald. Vi har en icke-binär streamerkaraktär som sitter i rullstol. Vi har människor som var i näringslivet. Vi har har folk som var lägerledare. Vi försöker uttrycka mångfald på många olika sätt olika vinklar. Våra björnfigurer är alla metaforer, och vi kallar dem björnar."

"Vissa av dem ser inte ut som björnar, men de är alla väldigt speciella och unika och vi älskar dem.
Okej, och berätta lite om spelets loop. Vad är det vi ska göra?
Ja, det ska vi."

"Hur länge vid varje speltillfälle etc.?
Perfekt. Så, i Cozy Grove spelar du som en andescout, och jag tror flickscout, Boy Scout, och du går på ett äventyr för att hjälpa oroliga själar att hitta fred. Och för att göra det så har du varje dag några uppdrag att göra åt dem, och det kan vara allt från att fiska något, eller gräva upp något, eller kanske bränna någons minnen så att de inte behöver hålla fast vid det längre. I det här spelet försökte vi verkligen knyta ihop dessa enkla handlingar och aktiviteter som du får göra djupare med den narrativa effekten av dem. Vi har fiske, hantverk, matlagning, allt det där. Och i princip sättet försöker vi respektera folks tider. Folk har ett hektiskt liv. Så vi vill att du lägger ungefär 45 minuter till en timme på storyinnehållet varje dag. Du behöver bara får bara 3 eller 4 uppdrag att göra, och du är välkommen att stanna. Om du vill ta del av mer insekter eller fånga mer fisk och slutföra dina samlingar, då är du välkommen att göra det så länge ni vill, men varje dag begär vi inte för mycket av er."

"Och om jag lämnar spelet orört i en vecka, säg att jag glömmer bort det ett tag, när jag kommer tillbaka till det, måste jag göra någon städning? Kommer de att straffa mig på något sätt?
Nej. Vi vill att ni ska vara glada att komma tillbaka. Vi vill inte att ni ska tveka. Det finns inga kackerlackor i ditt hem."

"Det är ett trevligt minispel man kan tänka sig.
Jag tror att i vårt spel skulle man mer ge dem en liten godbit och skicka dem på sin väg. Vi försöker vara snälla mot våra insekter.
Ha en gruppchatt."

"Spelet går aldrig vidare utan dig. Om du slutar spela på dag 4, dag 40, och du kommer tillbaka två veckor senare, då är det dag 41. Vi vill att du ska komma tillbaka och inte tveka. Den verkliga världen ändrar säsong, så det kommer att finnas olika frukter och olika insekter, men vi försöker respektera människors tid. Människor har ett hektiskt liv, saker dyker upp. Och om du spelar samma tid varje dag så är det okej. Du kommer inte missa något. Vi har ingen fisk som leker mellan kl. 15.00 och 21.00 på tredje tisdagen på månen. Allt är tillgängligt där. Färgen kommer att förändras under året. Vissa saker kommer att bli tillgängliga, men det är på en större tidsskala."

"Varje dag har du alla möjligheter.
Och du har berättat om de karaktärer som ni har skapat. Vad sägs om anpassning och vad spelarna kan göra för att uttrycka sig själva?
Det är en av mina favoritdelar i spelet. Jag är någon som gillar att ändra min outfit varje dag. Vi har massor av hattar och små outfits för din scout. Scouten anpassning har massor av hudfärger och frisyrer tillgängliga. Vi har också speciella ögonfärger som är lite läskiga, för det är scoutens magi, och det är det som gör att de kan tala med spöken. Men vi har också så mycket dekorationer, så många dekorationsföremål. Vi har alla föremål från CG1, samt några nya som kommer med Cozy Grove, Camp Spirit. Och vi planerar att fortsätta expandera spelet och hålla lägga till saker. Och vi är verkligen glada att se vad som resonerar med samhället, så vi kan ge dem mer av det också. Men till att börja med är min favorit svampen pannband. Och jag älskar froggy-dekorationssetet. Det är bara en liten grodrutschkana, och det är väldigt söt."

"Hela anpassningsgrejen tar mig till konststilen, som jag nämnde i början av början av den här intervjun. Så vad kan du berätta för oss om det? Och det är väldigt ...distinkt. Det är nåt väldigt... Vad var det där?
Fyrverkeriet."

"Åh, ja... Det är något annorlunda. Vi är vana vid typ chibi, typ anime, konst stil, Animal Crossing, alla spel. Det här är väldigt personligt. Vad kan du berätta för oss om konstnären?
Ja, så vår konst är väldigt jordnära. Vi gör verkligen många referenser till traditionella medier och sånt. Vi pratar om att det är en skissbok som är tom, och spelaren är den som fyller upp sidorna i färg. Det finns en stor mekanik i spelet som bara sprider färg på ön med lampor och olika saker och ge liv åt det. Noemi, som är vår lead artist från början, var bara en klassisk illustratör och lärde sig faktiskt att göra spel genom SpriteFox när hon blev rekryterad för att arbeta med det första spelet. Och jag tror att det verkligen genomsyrar hela spelet och vår inställning till det. Vi strävar efter att ha många värme, mycket ljus, och mycket textur och detaljer. Du kan spela spelet och tänka: "Vänta, har den där busken ögon i sig? Och du har gått förbi den en miljon gånger ...gånger. Vår värld har en synvinkel. Den förändras varje dag. Du har inte full kontroll över den, så man måste vara uppmärksam på den och reagera på den på ett sätt som som du inte ofta behöver göra i spel."

"Och om jag inte missminner mig är ni nästan klara. Ni är på väg att släppa. Ni är med Netflix, vilket betyder att vi ska koppla av och reflektera på våra smarta enheter.
Är det korrekt? När släpper ni?
Om två veckor, den 25:e juni. Den kommer att finnas tillgänglig på iOS och Android. Och ja.., om du har en Netflix-prenumeration kan du spela."

"Tack så mycket för din tid, Alicia. Njuter av min mysiga tid här.
Välkommen till vår campingplats. Tack för att ni kom."

Summer Events

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Alien: Romulus - Final Trailer

Alien: Romulus - Final Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

Citadel: Diana - Official Teaser

Citadel: Diana - Official Teaser

A Different Man - Official Trailer

A Different Man - Official Trailer

Anora - Official Redband Trailer

Anora - Official Redband Trailer

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler