Svenska
Gamereactor
Videos
HQ

Sony Ult Field 7 (Quick Look) - Förstärk festen

Sonys nya stora högtalare passar perfekt för alla dina festbehov.

Audio transcriptions

"Hej alla och välkomna till ännu en Gamereactor Quick Look. För inte så länge sedan var jag en del av en virtuell genomgång där Sony i princip introducerade sin helt nya serie högtalare för världen.
Sony har faktiskt varit i hälarna på JBL ett tag, och har gjort dessa boombox-liknande, partycentrerade högtalarlinjer som har fått mycket uppmärksamhet och framgång. Så..."

"den här serien heter Alt, vilket jag tror betyder Ultimate, men det är ULT, som, du vet, versaler, och sedan finns det underserier inom den specifika nya serien.
Och den här Alt-serien, tror jag, kan ha några riktigt bra poänger och kommer att kunna konkurrera direkt med några av de stora inom just det här området. Detta, på tal om fält, kallas Alt Field 7 och det anses inte vara det största, men det anses vara en av de större versionerna av vad du skulle kunna få när du tittar på Alt-högtalare."

"Och man kan omedelbart se vilken typ av ton de har valt. Bärhandtag, boombox-liknande form, den är avsedd för unga människor och den är avsedd att sätta fart på festen på det sätt som JBL boombox- eller partyboxhögtalare har gjort tidigare. Det betyder riktigt slagkraftig bas och måste kunna stå emot elementen, eftersom du kanske ska ta med den här på en partyresa till en strand någonstans, den måste tåla vattenstänk, den måste tåla sand. Det finns många krav på den här typen av högtalare, så det verkar som att Sony kan ha lyckats med det här. Så, för det första, detta helt dvärgar konkurrerande batteritider i högtalare som JBL party box-högtalare, så det är 30 timmar med den här. Den är också IP67-certifierad, så återigen, med många konkurrerande högtalare hittar du en IPX-klassning, vilket innebär att de är klassade för vatten och inte för damm, men den här är klassad för damm också. Det innebär att det nu är lättare att till exempel åka till stranden än det förmodligen var tidigare."

"Det finns också rostskydd, vilket är viktigt, särskilt om det blir stänk av vatten och och vattnet stannar kvar, till exempel. Som jag sa, två bärhandtag, vilket är bra, och på andra sidan har vi en mycket enkel panel med knappar. De är väldigt klickiga, skulle jag vilja säga, vilket är mycket trevligt, men det är också skyddat av ett lager gummi, vilket innebär att det inte rör sig med IP67-klassificeringen, vilket är bra. Den är inte särskilt lätt, den väger 6,3 kilo och du kan verkligen känna det, så om du bär den i ena handen med det ena bärhandtaget, kommer det att att anstränga sig efter inte alltför lång tid, men du kan uppenbarligen lägga den här i som en djup väska och sedan bära den på axlarna, men återigen, det är en konstig form i detta speciella avseende och det är ganska tung, så jag skulle hålla det i åtanke. Den är också tung eftersom den har ett batteri på 5200 milliamperetimmar, vilket också är den batteristorlek som gynnar när det gäller att få dem till de 30 timmarna av batteritid. Inuti hittar vi två 4,5-tums woofers och två 1,8-tums tweeters och det finns också två skalade subwooferenheter, som vi har mätt till cirka 5,3 tum. Det ger dig totalt 90 watt effekt. Nu kan det vara en nackdel eftersom vissa JBL-högtalare, som åtminstone i pris, konkurrerar direkt med detta, ja, de har mer watt och för många människor är det den viktigaste sorten det är i princip hur högt du kan gå och vissa JBL-högtalare har fördelen att gå till 120-130 watt för det här priset, men du kommer förmodligen att få en mer balanserad ljudbild med den här, skulle jag vara benägen att säga, men det är något som vi måste ta reda på."

"Sony har också gjort något som kallas en ljudfältsoptimeringssvit, vilket i princip innebär att den inte bara analyserar hur ljudet sticker ut från insidan av kabinettet, den analyserar också omgivningen den befinner sig i, och utnyttjar i princip reverbet från, du vet, att få tillbaka ljudet efter att det reverberates eller studsar av föremål och justerar det för brus."

"Det är i alla fall vad Sony säger. Den kostar 500 euro och verkar vara mycket välbyggd. Vi får se om den kan stå upp mot slitaget i den livsstil som den är tänkt att förbättra i en fullständig recension.
Tack så mycket för att ni tittade."

Hårdvara

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Alien: Romulus - Final Trailer

Alien: Romulus - Final Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

Citadel: Diana - Official Teaser

Citadel: Diana - Official Teaser

A Different Man - Official Trailer

A Different Man - Official Trailer

Anora - Official Redband Trailer

Anora - Official Redband Trailer

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler