Svenska
Gamereactor
Videos
HQ

Arlo Essential 2K (Quick Look) - Ett billigare sätt att integrera hemövervakning

Arlos nya baskit kostar inte skjortan, men det ger dig ändå bra sätt att undersöka ditt hem.

Audio transcriptions

"Hej alla och välkomna till ännu en snabbtitt på Gamereactor.
Vi gillar Arlo-prylar i allmänhet.
Det verkar vara den typ av go-to för en hel del hemövervakningsutrustning och med goda skäl för medan några av deras kameror kan anses vara för dyra, har de utvecklat ett app-ekosystem som fungerar riktigt, riktigt bra som har riktigt sömlös integration med saker som Amazon SmartThings, Amazon Alexa, Google Home och IFTTT."

"Så det finns verkligen bred funktionalitet som jag skulle hävda är väldigt lätt att ställa in och använda, särskilt om du är nybörjare.
Kanske bara rivaliserad av Google men Arlo är verkligen kungen av grödan just i denna speciella hänsyn."

"Så vad de har försökt göra här är att ge oss ett billigare alternativ till proffsen och ultras där ute som kommer att kosta dig hundratals och åter hundratals och åter hundratals euro för ett ordentligt kit.
Nu kan du köpa det här nu."

"Det här kallas Essential 2K Camera Kit och just det här kitet kostar 230 € tror jag men du får monteringshårdvara för två kameror med laddare för det priset.
Så det betyder i princip att du kan få ditt hem undersökt från två olika vinklar så att du kan använda en inomhus och en utomhus."

"Det finns verkligen ingen grundläggande begränsning här och återigen är det mycket sömlöst i sin installation och det är mycket lätt att ladda och det är överlag bara en mycket välgjord bit av kit.
Jag deltog i presskonferensen om detta som finns online och det var faktiskt trevligt att höra några av designfilosofierna om varför designen är på det sätt som de gör."

"Men det är ett coolt företag som verkligen försöker ge konsumenten värde och valmöjligheter och det är vad Essential-serien delvis är tänkt att uppnå.
Som namnet antyder är det en 2K-bild, så den borde vara mycket bättre än några av de annan väsentlig utrustning som vi har fått från Arlo tidigare som typ var tvungen att lösa för 1080p-intervallet."

"Den erbjuder också total integration i det befintliga Arlo-ekosystemet.
Det innebär att det inte finns någon väsentlig skillnad mellan att använda kameran inom app-ekosystemet när du vill undersöka ditt hem och du vill ställa in det på ett mycket speciellt sätt.
Det finns också många av de funktioner som vi skulle betrakta som grundläggande på Arlo-grejer."

"Så det betyder tvåvägshögtalare, inbrottslarm, rörelsespotlight, väggfäste, USB-laddning kabeln som vi är vana vid och den här gången som jag tycker är riktigt cool är att den har ett något bredare synfält, så det är 130 grader.
Det är på gränsen till ultrabredt, vilket innebär att du kan fånga mer inom bildrutan, vilket är mycket viktigt när du vill uppleva och analysera detaljer på detaljnivå titta på varenda detalj, särskilt om det är bråttom behöver du den här filmen för en mycket specifik anledning."

"Någon har brutit sig in i ditt hem eller något liknande.
Riktigt coolt att ha en bredare FOV.
Så återigen för detta kit med två för 230 euro är det nu mycket billigare och lättare att komma in Arlo-ekosystemet som jag tycker är den coola delen."

"Vi kommer att granska dessa i sin helhet tillsammans med den nya 2K Essential dörrklockan och ge dig det på din spelardomän av val.
Tack så mycket för att ni tittade."

Hårdvara

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Alien: Romulus - Final Trailer

Alien: Romulus - Final Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

Citadel: Diana - Official Teaser

Citadel: Diana - Official Teaser

A Different Man - Official Trailer

A Different Man - Official Trailer

Anora - Official Redband Trailer

Anora - Official Redband Trailer

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler