Svenska
Gamereactor
Videos
HQ

Sennheiser HS 620S (Quick Look) - Kraftfullt ljud för kraftfull utrustning

Om du verkligen vill ta ditt ljudspel till nästa nivå kan Sennheisers nya referensheadset ta ditt lyssnande upp ett snäpp, om du har utrustningen för att backa upp det.

Audio transcriptions

"Hej alla och välkomna till en ny Gamereactor Quick Look. Det är faktiskt ganska sällsynt nu att vi får ny referensutrustning från Sennheiser. Det har varit lite fram och tillbaka över hur de ska gå vidare med de kvalitetsprodukter som de utan tvekan har tillverkat i årtionden."

"Så vi blev väldigt glada när de kom till vår inkorg och dumpade ett meddelande där de i princip frågade oss att ta en titt på den helt nya HD620S, som i huvudsak är ett helt nytt par slutna hi-fi-hörlurar, som i grund och botten borde göra dem bra för både streaming och spel, särskilt om du har ljudutrustningen för att driva dem ordentligt. Nu vad jag menar med det är att dessa är gjorda som referenshörlurar med en trådbunden anslutning. Var nu inte rädd för det stora uttaget här, det finns också en mindre version här vilket innebär att de passar i standard jack-in-portar. Men uppenbarligen är detta gjort för att sättas in i en DAC av något slag, en extern DAC, som ger den rätt kraft som den behöver för att spela på den volym som du tycker är bekväm och glädjande, men också helt enkelt för att de är gjorda för att fungera på just detta sätt. Men om du gör det, ja då borde du, med tanke på Sennheisers arv inom detta speciella område, få en ganska fantastisk ljudupplevelse, som först och främst, om du tror på folket, experterna på Sennheiser, ja det borde det vara balanserad, först och främst. Inuti här hittar vi 42 mm drivrutiner som är tillverkade i Tullamore Island, som kombineras med en talspole i aluminium. I grund och botten, med dessa typer saker räcker det inte att säga vilken millimeterstorlek drivelementet har, du måste verkligen måste verkligen höra dem själv, värma upp dem och räkna ut hur det exakta ljudet scenen är utformad i grund och botten. Så vi kommer att ge detta en fullständig dragning efter att den här videon är klar så att vi kan ge dig lite mer information om hur det faktiskt låter."

"Så vad Sennheiser siktar på är denna luftiga signatur som är väl artikulerad och återigen det är balanserade mellanslag, det är en bred och djup ljudbild som i huvudsak inte borde varken vara för basig dämpad eller bör vara, du har förmodligen hört det förut, när röster eller särskilt riktigt detaljerade ljudsteg blir mycket tinny och separerade för mycket som händer i riktigt avancerade Bluetooth-hörlurar också. Detta borde inte hända. I termer av komfort har den inte mycket att ge och den är inte särskilt flexibel. Den är tänkt att sitta på ett mycket speciellt sätt. Lyckligtvis, både på kopparna och på undersidan av ortosen här har du det här metallförstärkta huvudbandet och höljet som har mycket skum på sig."

"Det känns ganska svampigt, vilket innebär att det förmodligen inte kommer att skapa tryckeffekten i toppen av huvudet om man använder dem för mycket, men det är verkligen svårt att säga vid den här tidpunkten. Men glöm inte bort något som känns, jag tror inte att du ska förvänta dig något som känns luftigt. Det här är tänkt att skapa den där slutna känslan och inte nödvändigtvis gå tå till tå med något som Bose Quiet Comfort eller Sony WF-S eftersom de är avsedda att vara tillräckligt stretchiga och flexibla för att det ska kännas som att de rör sig med dig. Detta är tänkt att att njuta av stillastående för det mesta och därför har den en mer stillastående konstruktion."

"Den har en avtagbar kabel med den lilla låsskruven som jag sa, samt en valfri balanserad kabel som kommer att finnas tillgänglig senare i år. Den är inte billig, 350 euro ungefär, men det är mycket i nivå med vad du kan förvänta dig av Sennheiser med dessa typer av av mer seriösa produkter. Så vi ser mycket fram emot att få den här i händerna på våra kunder."

"av Kim som är mycket mer erfaren än jag på just det här området. Så jag ser fram emot fram emot att höra vad han har att säga. Tack så mycket för att ni tittade."

Hårdvara

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Alien: Romulus - Final Trailer

Alien: Romulus - Final Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

Citadel: Diana - Official Teaser

Citadel: Diana - Official Teaser

A Different Man - Official Trailer

A Different Man - Official Trailer

Anora - Official Redband Trailer

Anora - Official Redband Trailer

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler