Svenska
Gamereactor
Videos
HQ

Bandwerk Sportsband (Quick Look) - Gör läder sportigt

Bandwerk har gjort det igen med ett annat iOS-tillbehör som lyckas kombinera sina vanliga designval med en sportigare estetik.

Audio transcriptions

"Hej alla och välkomna till ännu en Gamereactor Quick Look. Jag är Maunus och idag är vi igen tittar på en produkt från en av mina favorittillverkare av iOS-tillbehör, Bandwork.
De har delat med sig av sina iPhone-skal tidigare med titanramen runtomkring där man måste använda en liten skruvmejsel för att fästa den. Riktigt häftiga grejer."

"Gå och titta på den snabba bilden just nu. Fortfarande ett av mina favorit iPhone-skal som någonsin gjorts.
Och de gör också de här riktigt häftiga läderremmarna, som verkligen är som gjorda för en kostym typ grejer. Och de gör också dessa läderremmar i begränsad upplaga från vintage bilar där de bara gör som $ 125 eller $ 200 eller vad som helst, vilket är mycket, mycket önskvärt objekt i allmänhet. Men om du vill prova Bandwork-upplevelsen, betala lite mindre och då få något som i slutändan förmodligen är lite mer mångsidigt och användbart, då skulle du förmodligen få ett av deras sportband, som jag har här i typ av orange popversion precis här. Så saken med dessa sportband är att Bandwork i deras visdom tänkte, ja, vi vill göra något sportigare, vilket definitivt är mer bekvämt runt handleden och som kan användas i en mängd olika situationer utan att kännas obekväm eller något liknande, som läder ibland kan göra i vissa fall. Men vi vill fortfarande använda läder. Så det gjorde de. Och de har gjort det på ett ganska smart sätt eftersom det finns finns läder här, men det finns också gummi. Och du kan se att lädret är inlagt i dessa gummiramar här. Så Bandwork har tekniskt sett tillverkat ett läderband, vilket är mycket användbart där läder vanligtvis inte är det. Och det finns ett par anledningar till varför."

"För det första kommer det förmodligen att vara bekvämare under långa tidsperioder, särskilt om du tränar eller tar en simtur eller något liknande, för vad faktiskt är i kontakt med din hud är gummi. Lädret här är också ganska speciellt.
Det är tillverkat av tyskt Heine-läder, som är känt för sin vattentäta förmåga, vilket betyder att den här är vattentät. Och jag menar, visst, läder är vanligtvis inte används för att hålla vatten ute eller något liknande. Men egenskaperna hos läder, såsom färgen eller storleken eller texturen kommer inte att förändras om du tar en simmar med det, antingen i en pool eller i en sjö eller i havet där vattnet är salt. Det är riktigt coolt och betyder att det här förmodligen är ett av de band som håller både på en middagsbjudning och efteråt om du vill ta en löprunda, vilket är bra eftersom det vanligtvis är de väldigt uppdelade i dessa två väldigt specifika kategorier. De är mycket träningsinriktade eftersom det är uppenbarligen vad en Apple Watch också kan vara, en träningskompis. Men på samma gång många människor bara bär dem vid alla tillfällen. Så att ha något som är också är lite flashigt, välgjort och ser lyxigt ut, åtminstone på vissa sätt, är mycket lovvärt och väldigt coolt. Och som jag sa, den kan sänkas ner helt utan att man behöver ta någon form av påverkan vare sig i textur eller färg eller något liknande, vilket är riktigt coolt."

"Det finns också, jämfört med andra Bandwork-band, i en mängd olika färger. Detta är en väldigt poppig orange, men finns också i en mer dämpad men ändå ganska cool grön.
Så det finns definitivt fler färgalternativ där än om du väljer det mer klassiska lädret lösningar som Bandwork erbjuder. Det är också något billigare. Så om du går till Bandwork's webbplats, ja, då borde du kunna hitta det ganska enkelt och välja en färg som du gillar. Jag tror definitivt att detta också bevisar att Bandwork har det på gång, oavsett vilken typ av typ av huvuduppdrag som produkten har. Och det är bara det faktum att de har bra designers som väljer rätt material för rätt ändamål."

"jobb. Så för mycket mer om Bandwork, håll ögonen öppna på Game Rack."

Hårdvara

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Alien: Romulus - Final Trailer

Alien: Romulus - Final Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

Citadel: Diana - Official Teaser

Citadel: Diana - Official Teaser

A Different Man - Official Trailer

A Different Man - Official Trailer

Anora - Official Redband Trailer

Anora - Official Redband Trailer

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler