Svenska
Gamereactor
Videos
HQ

Corsair One i500 (Quick Look) - En funktionell high-end dator som bara fungerar

Om du funderar på att börja spela PC-spel men inte vill ha krånglet med att bygga din egen rigg, har Corsair allt du behöver.

Audio transcriptions

"Hej alla och välkomna till ännu en Gamereactor Quick Look.
Marknaden för PC-spel växer snabbt och verkar ta upp en ständigt växande andel av den totala del av de totala intäkterna inom verksamheten. Så du kanske vill skaffa en PC men du vill ha något mycket specifikt. Du vill inte bygga själv och du vill ha något som är otroligt välgjord med garanti för att den kommer att hålla sig bra att den kommer att gilla hålla sig bra under ett antal år och du behöver inte öppna den för att fippla eller något liknande."

"Det kommer fungerande funktionellt direkt ur lådan redo att posta och redo att spela.
Nu om det är du och jag tror att det är faktiskt många människor finns det särskilt de som avtar från konsoler och öppnar sina sinnen för en PC-spelframtid.
Det finns något som det här som är Corsair One men du skulle inte verkligen veta det eftersom förra gången vi tittade på en Corsair One hade den en markant mer cylindrisk mindre skulle jag nog säga men också fulare utseende. Den sista Corsair One var bara ett mattsvart torn som sparar utrymme och är riktigt litet, typ mikro-ITX-storlek och sedan dess har den vuxit en aning men jag tycker också att den har blivit mer smakfull estetiskt vilket innebär att den smälter in mer sömlöst i alla typer av installationer. Jag tycker särskilt gillar detta trä vi kommer tillbaka till det men går tillbaka till som den ursprungliga Corsair One har det kommit en långt genom åren och förblir medan det är dyrt en av de go-to pre-builds som du kan få inom PC-spel sfären. Nu är den här här dyr som den är riktigt dyr."

"Jag tror att just den här modellen, i500, kostar 5 500 euro. Nu kan uppenbarligen vem som helst gå till PC-parken större webbplats och få samma specifikationer och spara en hel del pengar men genom att du är i princip registrera dig för att bygga det själv, kraschtesta det och i princip tror jag att du tar ansvar för dess prestanda medan Corsair liksom gör det här, skapar det här, stämmer det här så att det är redo att gå ut ur lådan och för de 5,500 euro får du mycket för dina pengar. Så detta speciella versionen har en core i9 14900k, 16 gig DDR5-minne, en 2 terabyte NVMe SSD och de flesta kritiskt för många människor en RTX 4090 som de har kunnat passa in i ett ganska litet chassi så jag vill säga så kudos för det. Nu här inne är det inte bara specifikationerna du betalar för du har ett B760-moderkort som använder anpassad vätskekylning för GPU och CPU. Du kan också fortfarande öppna upp den och uppgradera minne och lagring. Det finns ett antal olika I.O. särskilt här på baksidan vilket jag tycker är ganska trevligt. En hel massa USB typ A som du förmodligen är inte kommer att behöva tillsammans med displayport och HDMI till tre displayportar faktiskt vilket är mycket mycket trevligt och sedan finns det detta trä på framsidan och förresten innan du helt släpper ut ur I.O. konversationen så tror jag att det finns en USB typ C kontakt på hela det här fodralet. Det är inte tillräckligt bra. Det är inte tillräckligt bra. Vi kan offra några av dessa USB typ A's för C's kort. Detta är förmodligen mer för moderkortstillverkarna där ute eftersom dessa använder jag tror jag ett moderkort från hyllan men vi är redo för den framtiden. Och nu träet här framme. Jag tror att kombinationen av just det här träet, som förresten kommer i både ljusa och mörka varianter är ett otroligt smakfullt alternativ. Jag älskar när vi introducerar mer naturliga material i den här typen av saker. Jag hatar den mattsvarta sidopanelen i glas för PC-byggnation."

"Jag tror att vi kan göra bättre med saker som vi tillbringar så mycket tid med, som att i princip över och finjustera. Jag vill bara att det ska vara trevligt att titta på också och jag tror inte att det är för mycket att begära. Så det här kommer mycket närmare än vad jag tror att många andra saker gör, så det är bra.
Det här nätet på sidan är både andningsbart och döljer komponenterna inuti."

"så det är en riktigt bra sorts mittpunkt och jag gillar faktiskt till och med de här banden här uppe som uppenbarligen är för luftflöde men de ser riktigt trevliga ut också i just detta mönster. Sammantaget en riktigt vacker, inte för tung maskin. Jag borde säga att om 5.500 euro är riktigt avskräckande och skrämmande finns det prisvärda alternativ som du vet fortfarande har samma chassi men med en mer prisvärd komponentlista. Så vi kommer att vara helt granska just den här modellen här, köra den genom sina steg, se om det finns några termiska strypning eller om det finns ljud- eller ljudproblem som det skulle vara den största oroen med tanke på det faktum att fallet är så litet och vi kommer att ha en fullständig recension redo för dig snart."

"Tack så mycket för att ni tittade. Vi ses i nästa avsnitt."

Hårdvara

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Alien: Romulus - Final Trailer

Alien: Romulus - Final Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

Citadel: Diana - Official Teaser

Citadel: Diana - Official Teaser

A Different Man - Official Trailer

A Different Man - Official Trailer

Anora - Official Redband Trailer

Anora - Official Redband Trailer

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler