Svenska
Gamereactor
Videos
Hollow Knight
HQ

GRTV News - Hollow Knight är tillgänglig gratis i en vecka på Nintendo Switch Online

Är detta ett annat tecken för Hollow Knight: Silksong?

Audio transcriptions

"Hej alla och välkomna till GRTV News. Jag är Alex som vanligt och täcker eftermiddagens senaste och bästa när det gäller spel, teknik, underhållning, allt som du gillar, allt som du älskar här på GRTV News och i det bredare Gamereactor-nätverket som helhet. Så om du gillar spelrecensioner, spel förhandsvisningar, exklusivt innehåll, intervjuer, kommer vi att ha mycket av det över SGF säsongen. Se till att kolla in Gamereactor var du än får det från. Men utan ska vi börja med lite spekulationer idag. Du vet att jag älskar en bra rykten och det hoppar från Hollow Knight som är tillgänglig för en veckas testperiod på Nintendo Switch Online. Så om du är en Nintendo Switch Online abonnent och inte har provat detta Metroidvania, ge det en chans. Det är ett av de bästa enligt folk som har spelat det. Jag har inte spelat det och ändå är den verkliga nyheter här är uppenbarligen inte att det kommer att prövas i en vecka eftersom du vet att spelrättegångar händer hela tiden och istället vad som är mycket mer nyhetsvärt är att det här kommer att få folk att leta efter Silksong som galningar igen."

"Allt som är Hollow Knight-relaterat, allt som Team Cherry gör nu ses som en ledtråd mot ett Silksong-avslöjande. Nu var det visserligen meningen att vi skulle få se spelet förra året på någon gång och sedan sköts det upp till 2024 vid någon tidpunkt. Så människor är giltiga i sina förväntningar på att några nyheter ska komma snart och många människor är hoppas att Nintendo nästa vecka kommer att bekräfta en Nintendo Direct och sedan att kan skicka pipetåget igång igen för att folk ska bli besvikna."

"Detta är något som dyker upp lika ofta vid denna tidpunkt som förfrågningar om en Bloodborne nyinspelning, även om det är mycket mer grundat. Som jag säger bara i år har vi sett Xbox Store-sidan dyka upp, vi har sett, ja vi vet att det borde finnas något komma snart i form av ett avslöjande eller ett tillkännagivande eller något liknande. Så ja Jag skulle förvänta mig, jag skulle säga att hoppa inte in i detta med några förväntningar, men det är inte orättvist för dig att säga att det är 2024 nu, du avslöjade det här spelet för flera år sedan, vi såg senast något från det här spelet 2022 på en Xbox-presentation, så det skulle vara trevligt att se något snart men det är vad Team Cherry har fått för sig på i slutet av dagen. Jag vet inte varför folk alltid säger att det här är kommer att bli en Nintendo-avslöjande, med tanke på att förra gången vi såg något från Silksong var från Xbox. Nu kommer Silksong uppenbarligen inte att vara en Xbox-exklusiv på något sätt, men bara för att, du vet, jag trodde att mönstret skulle upprepa sig, men tydligen förväntar sig folk alltid att Nintendo ska vara den som kommer med nyheten om Silksongs releasedatum eller ge oss en uppdatering om det. Men ja, Silksong är en av de saker som kommer att dominerande ämnen, jag tycker bara alltid att det är kul att rapportera om nyheter som detta eftersom verkligen nyheterna är bara, ja om du vill prova Hollow Knight för första gången gången, ge det en chans, och att folk verkligen bara piskar upp sig själva till en frenesi över ingenting. Men det är vad gamers gör bäst tycker jag, och det är det säsongen för det, du vet, Summer Games Fest i morgon, vi kommer att se en hel del avslöjanden, även om Jeff Keighley av någon anledning har försökt döda hypen kring sin egen show genom att säga att den inte kommer att vara lika hypead som förra årets."

"Förra årets var inte ens så bra enligt min åsikt, så ja, jag antar att vi bara får vänta och se. Vad ser du mest fram emot? Tror du att vi kommer att få se en Silksong avslöjas den här helgen? Låt mig veta vad mer du tror kan vara avslöjas i helgen, så ses vi i morgon för en GRTV News. Bye bye."

"Du..."

GRTV News

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Alien: Romulus - Final Trailer

Alien: Romulus - Final Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

Citadel: Diana - Official Teaser

Citadel: Diana - Official Teaser

A Different Man - Official Trailer

A Different Man - Official Trailer

Anora - Official Redband Trailer

Anora - Official Redband Trailer

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler