Svenska
Gamereactor
Videos
The Acolyte
HQ

GRTV News - The Acolyte s budget var enligt uppgift cirka 180 miljoner dollar

The Acolyte har fått en enorm summa pengar kastade på sig.

Audio transcriptions

"Hej och välkommen till ännu en GRTV News, jag heter Alex, som alltid eller som vanligt med tanke på att jag har bara gjort ett par av dessa den här veckan, ursäkta att jag var borta igår och på måndag det var hela debaclet, men i vilket fall som helst är detta GRTV: s After News där vi går över allt som har med spel, utrustning, teknik, underhållning att göra, precis som morgonshowen men lite mer på eftermiddagen. Som alltid om du gillar vad du ser och vill se mer kan du kolla in hela skiten på Gamereactor där vi har spelrecensioner, filmrecensioner, spelförhandsvisningar, exklusivt innehåll och som alltid så mycket mer. Men utan vidare tänkte jag att vi skulle gå in på dagens nyhet och för att vara rättvis med tanke på PlayStation State of Play showcase pågår klockan 23.00 rättvist, det har inte varit en stor nyhet dag idag om jag ska vara ärlig. Det finns några saker som rullar runt men jag tänkte att vi skulle prata Star Wars och prata om Acolyte. Det är mindre än en vecka nu tills Acolyte lanseras och New York Times gjorde en stor intervju med showrunnern, vars namn jag inte minns, och de avslöjade, inte bara att de pratade lite om fansens motreaktioner och saker och talade om hur de ska acceptera kritik om den kommer, om folk ogillar Acolyte eftersom du vet att det har varit en del frustrationer med Star Wars berättelser men de kommer inte att acceptera någon trångsynthet eller rasism eller saker sånt, vilket är helt rättvist tycker jag. Det är så man ska gå vidare eftersom även om du har, med Star Wars nyligen har du många människor som gör giltig kritik av berättandet och sånt, men du har också samtidigt människor som använder den giltiga kritiken för att sedan använda den som en plattform för att prata om andra saker som inte spelar någon roll och inte gör historien värre som för att de castade en viss person färgad eller för att de castar kvinnor i en viss roll yada yada yada. Hur som helst, den stora nyheten, det vi ska prata om idag är den enorma, jättestora budget för Acolyte som enligt uppgift är runt 180 miljoner dollar. Om vi sätter det i perspektiv till filmer och liknande, så kostade Barbie sin produktionsbudget, exklusive marknadsföring som uppenbarligen förmodligen fördubblar beloppet för produktionsbudgeten men bara på det är produktionsköpare, var budgeten för Barbie 145 miljoner dollar. Super Mario Bros-filmen var ännu mindre och saker som, du vet, om vi tittar här i nyhetsartikeln, Dune Part 2 gjordes för 190 miljoner dollar. Det är en enorm summa pengar som har spenderats på Acolyte och för att vi inte kan, för att vi inte kan se avkastningen av det, som när vi tittar på filmer är det väldigt lätt att se, åh hur mycket gjorde det på biljettkontoret, det är förmodligen en bra indikator på hur mycket den har tjänat totalt, eller hur mycket, hur bra det går. Om det är i det gröna vid kassan är det förmodligen en ganska lönsam film."

"Om det är rött, kommer det förmodligen inte att få några uppföljare eller något liknande.
Men med något som Disney Plus och med streamers är det väldigt svårt att säga vad Disney kommer att utgöra en framgång för Acolyte. Kommer det helt och hållet att baseras på kritikerrecensionerna och att dra in folk? Kommer det att baseras på antalet abonnenter?
Kommer det att baseras på tittartimmar? Hursomhelst, det är mycket som hänger på det här och om du bara tänkte, åh det är bara en annan Star Wars sak, verkar det som Disney har lagt mycket och mycket pengar på att göra denna serie till verklighet och så de förväntar sig förmodligen en ganska stor avkastning från det. Ska du titta på Acolyte? Den landar på 4:e juni eller 5:e juni, jag tror 5:e juni. Låt mig veta om du kommer att titta på det. Om du inte kommer att titta på det, låt mig veta varför så ska jag se dig i morgondagens GRTV News-video. Bye bye!"

GRTV News

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler