Svenska
Gamereactor
Videos
HQ

Vi lär oss allt om JBL Live 3 TWS-öronsnäckorna med Mikael Herje

JBL by Harman höll en presentation vid sjön i Madrid och vi träffade chefen för kategorin hörlurar och wereables för att ta en närmare titt på de överhängande, förbättrade Bluetooth-hörlurarna.

Audio transcriptions

"Hej Gamereactor-vänner, vi är i Madrid i denna fantastiska miljö, vi har sjö i bakgrunden och vi är här tillsammans med Mikael igen för att lära oss allt om nya JBL-produkter, särskilt hörlurarna. Det här är liveuppställningen, nya, på väg att släppas, av hela ditt mycket fullsatta sortiment av TWS-öronsnäckor. Så vad kan du berätta för oss om den? Det här är Live True Wireless och det är den tredje generation av live och vi ökade verkligen ansträngningarna på den här för att få en riktigt meningsfullt erbjudande till marknaden. Live 3 består av fantastiska sann adaptiv brusreducering, du får högupplöst ljud trådlöst, det kommer i tre olika bärstilar så att den faktiskt tillgodoser behovet i marknaden för konsumenter att äkta trådlösa kan vara svåra att passa och vi tar med dem i tre olika modeller, Buds, Beam och Flex. Dessutom har vi också smarta laddningsfodral som vi lanserade förra året för enkel navigering och kontrollera alla dina egenskaper och funktioner oavsett vilken enhet du använder ansluten till. Så om det du just nämnde, bara för att få det rätt, för jag hade några, för vissa tittare som kanske inte vet eller kanske inte är så mycket in i din produktsortiment, så ni har Tune, Live och Tour, har jag rätt?
Ja, vi har också entry space, som heter Wave, Tune, Live och sedan har vi Tour på toppen, vilket Tour är högprestandasortimentet, det har en begränsad modell på marknaden i en bärstil, men det finns vår innovationspipeline, det är där du ser det senaste och bästa. Så dessa är topp av linjen och sedan har du några exklusiva produkter i Tour Pro linjen. Okej, så vi har pekskärmen på fodralet, kan du visa oss?
Och sedan tre olika bärstilar som du nämnde, så vad kan du berätta för oss, är det exakt samma skärm som vi fick förra året eller föregående år eller vilken typ av? Det är samma typ av navigationsskärm, vi har förbättrat UI UX, så det är snabbare, det är smidigare, det är lättare att navigera, olika ikoner gjorde det med språkstöd, så du har lokalt språkstöd också och det är verkligen gör att du kan komma åt funktioner och funktioner när du är i samtalet eller när du är ansluten till en annan enhet än din telefon. Och sedan om ljudet, vad kan du berätta för oss? Du säger att det finns tre bärstilar som också påverkar ljudet och den teknik ni måste implementera i öronsnäckan för att det ska låta bra, har jag rätt? Det stämmer, men vi stämmer alla True Wireless till samma algoritm och det är en JBL-kurva, så ljudet upplevelsen kommer att vara densamma på olika bärstilar, så vi diskriminerar inte på det, nej nej nej, men upplevelsen kommer att vara annorlunda eftersom två av dem är i öronen och det är en akustisk princip, då förlorar man känslan av att omgivningen lite, men för Flex, som är en halvöppen, du typ av mer miljökontroll, du kan höra saker runt omkring dig mer. Och sedan om ljudet specifikt, mickarna ni använder använder för brusreducering, kvaliteten på själva ljudet, vad kan vi hitta som skiljer sig från tidigare år och tidigare modeller? Så samtalet kvalitet är en viktig faktor och vi har ökat algoritmerna, så det finns nya algoritmer för brusundertryckning när du pratar och har en konversation, det finns ytterligare mikrofoner, förbättrade mikrofoner som också skapar denna bättre pickup, vi har också en ny funktion i dessa som vi kallar privat samtal och det är i princip när du är i en riktigt bullrig omgivningar som här, kan du ha två öronsnäckor i örat och då kommer de strålformande mikrofonerna att plocka upp din röst, men om du behöver mer röstklarhet kan du ta ut en knopp och använda den som mikrofon när du går vidare."

"Och det är exklusivt för den nya modellen? Exklusivt för premiummodellerna, ja.
Och om ljudet i sig och kraften eller kvaliteten som vi får när vi lyssnar på musik, ingenting om samtal utan om ljudkvaliteten i sig, är det något som du har ändrat?
Absolut, det finns nya drivrutiner, förbättrade drivelement, drivspolar, rörliga spolar, allt har ändrats, så det är en enorm förbättring från den tidigare versionen."

"Du får också högupplöst ljud på de här, de är också certifierade för högre upplösning, så om du har innehåll som är tillgängligt i hög upplösning får du också få den upplevelsen. En sak som jag älskar och som vi har pratat om tidigare är dongeln med Quantum TBS, ni introducerar inte dem här ännu?
Inte i den här, finns det något som vi kan förvänta oss kommer att överträffa gaming?
Jag tror att vi ser för spel, jag tror att du ser en sammanslagning av livsstil och spel i en många utrymmen. På dessa har vi inte den där dongle-funktionen, men vi har multipoints, du kan ansluta via Bluetooth, det är Bluetooth 5.3 och med LE som dessa är redo för, som kommer att lanseras senare, får du också superlåg latency på Bluetooth, så jag tror att det kommer att fungera bra. Jag kan se färgerna här, vad är färgerna, släppdetaljerna, jag tror att det släpps om ett par veckor, och prisintervallet för de här. Prisintervallet på dessa kommer att vara 200 euro, de kommer att finnas i fyra färger, det finns svart, blågrönt, lila och silver, och i tre olika bärstilar. Den kommer att släppas i början av juni."

"Tack så mycket för din tid, Mikael."

Intervjuer

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler