Svenska
Gamereactor
Videos
Call of Duty: Black Ops 6
HQ

GRTV News - Call of Duty: Black Ops 6 bekräftad som en dag ett Game Pass lansering

Det efterlängtade spelet kommer att debutera på prenumerationstjänsten.

Audio transcriptions

"Hej alla och välkomna tillbaka till ett nytt avsnitt av GRTV News. Idag har vi en riktigt stor sak att prata om eftersom något som vi har spekulerat i under en lång tid har blivit, ja bekräftat på många sätt. I grund och botten pratar vi om Call of Duty. Nu är detta är ett spel som kommer upp, Call of Duty Black Ops 6 och det finns många frågetecken om det här spelet och hur det kommer att hanteras eftersom det är det första Call of Duty som kommer ut medan Microsoft och Xbox äger Activision Blizzard. Så alla dessa frågor ställs när det gäller hur spelet kommer att lanseras? Kommer det att vara en exklusivt för Xbox-konsolen? Kommer det att lanseras på Game Pass på dag ett? Alla dessa olika saker när det gäller hur de kommer att göra saker och ting och medan vi borde ha förväntat oss att det aldrig skulle bli en exklusiv Xbox-konsol, åtminstone inte för en några år ska vi säga, inte på ett bra decennium eller så tills den affären med all handel organ runt om i världen kommer till slutsatsen. Men vad vi har ett svar på är Game Pass-grejen. Hur kommer Call of Duty Black Ops 6 att lanseras? Är en del av Game Pass eller inte en del av det? Det är vad vi ska prata om idag. Så ja, Call of Duty Black Ops 6 bekräftat att lansera på Game Pass. Microsoft har bestämt sig så nu måste vi bara vänta på att tjänsten ska bli dyrare. Så det har gått flera år sedan Microsoft började släppa Xbox Game Studios-titlar direkt till Game Pass. Så många tror att detta skulle inkludera Activision Blizzard King-spel när den massiva affären godkändes förra året. Sedan började ryktena om att det inte skulle vara fallet för Call of Duty Black Ops 6 att det skulle vara så ett tag innan andra hävdade att det skulle vara så. Nu vet vi att det är verkligt. Microsoft bekräftar att Call of Duty Black Ops 6 verkligen kommer att lanseras direkt på Game Pass vid en ännu inte specificerat datum i höst. Vi har också fått en live-action trailer för att fira tillfället. De av er som vill se en hel del gameplay kan se fram emot 9 juni. Och det Eric pratar om där är naturligtvis den typ av direkt som kommer att följa Xbox Game Showcase i LA om några månader eller om några veckor du se. Så ja, ganska stor sak där. Black Ops 6 kommer att lanseras på Game Pass."

"Nu är det inte bara en av Game Pass-nivåerna. Jag säger inte att det är Game Pass Ultimate, Xbox Game Pass, PC Game Pass, Game Pass Core, som den fulla smällen, alla Game Pass-grejer.
Så i huvudsak om du har en prenumeration på Game Pass oavsett vilken nivå, kommer du att kunna spela Black Ops 6 när det debuterar, vilket vi faktiskt inte har ett fast datum ännu."

"Det är ju ett Call of Duty-spel. Så det kommer förmodligen att vara antingen oktober eller november eftersom de alltid brukar släppas under de två månaderna. Men ja, det kommer. Nu som Eric antydde också där, kommer vi förmodligen att se några förändringar i Game Pass på grund av detta.
För medan vi har sett stora spel lanseras på Game Pass tidigare, som Starfield förra september, är det en stor Bethesda-titel som debuterade på Game Pass. Call of Duty är ett annat djur helt och hållet. Call of Duty är en av de största spelfranchiserna genom tiderna och varje år är det en av de de mest sålda spelen över hela världen. Så det faktum att detta inte kommer att vara, det faktum att kommer att lanseras i Game Pass, kommer vi förmodligen att se en ökning av priset någon gång för att kompensera för det faktum att Microsoft förmodligen kommer att förlora mycket pengar, eller inte nödvändigtvis förlora en massa pengar, men kanske de kommer att behöva få så många, du vet, X antal nya prenumerationer för att kompensera för de pengar som de annars skulle få från bara ren försäljning från en ny Call of Duty-titel. Så återigen, vi måste se hur allt detta är kommer att hanteras. Det kommer att finnas många frågetecken besvarade under de kommande veckorna, särskilt när det gäller spelet och så vidare. Det ser ut som att detta kommer att bli en ganska stor Call of Duty titel, till skillnad från förra årets Modern Warfare 3, som om något kändes mer som en sorts som en glorifierad expansion till Modern Warfare 2. Men ja, många saker, många frågor kommer att besvaras under de kommande veckorna och förhoppningsvis får vi också veta mer om hur Game Pass kommer att att hantera denna debut på vägen fram till lanseringen också. Men återigen, håll ögonen öppna för allt detta och annars är det här all tid jag har i dagens avsnitt av GeoTV News, så vi ses i morgon."

"Ta hand om er, allihop."

GRTV News

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler