Svenska
Gamereactor
Videos
Dragon's Dogma 2
HQ

GRTV News - Dragon's Dogma 2 sålde tre miljoner exemplar på bara två månader

Capcoms spretiga RPG-uppföljare har blivit en megahit.

Audio transcriptions

"Hej och välkomna tillbaka till GRTV News, jag är Alex som alltid täcker eftermiddagens senaste och största. Jag säger som alltid, jag var inte här igår, det var en bankhelg i Storbritannien, så tyvärr hade jag ledigt, jag ber om ursäkt för det. Men ja, normalt täcker jag det senaste och bästa inom spel, utrustning, teknik, underhållning, vad du än gillar och faktiskt vad du än älskar, vi har det alltid här för dig på GRTV News och i den bredare Gamereactor nätverk som helhet, så om du gillar spelrecensioner, filmrecensioner, spelförhandsvisningar, exklusiva innehåll och så mycket mer, se till att kolla in Gamereactor var du än får det ifrån."

"Men utan vidare, låt oss ta av mitt headset faktiskt, för jag behöver faktiskt inte dem för att prata om nyheter och vi har några viktiga och roliga, ja, om du vill siffror, roliga Dragon's Dogma-nyheter. Allt faller sönder idag. Allt faller sönder, Jag ber om ursäkt för det. I vilket fall som helst pratar vi Dragon's Dogma 2 som du kan se i underbara titeln där skapad av Alberto. Det har sålts i 3 miljoner exemplar på bara två månader."

"Det finns också lite av en cameo från mig där längst ner och pratar om Dragon's Dogma 2 i GR Live, väldigt kul. I vilket fall som helst meddelade Capcom nyligen att Dragon's Dogma 2 har sålt 3 miljoner exemplar och det har bara varit ute sedan mars, så det är en ganska bra mängd av försäljning och i princip, ja, det är allt som finns. Det har varit, du vet, det var en del kontroverser när Dragon's Dogma 2 lanserades med hela grejen om mikrotransaktionerna som var typ av förklädda som bokstavligen var typ av betala för att vinna i en mening av om du vill uppenbarligen kan du få en hel del av dessa föremål i spelet, men om du ville ha mer snabba resor, enklare sätt att omforma din karaktär, då skulle du behöva typ av betala om man inte bara ville tjäna dem i spelet, vilket man kunde göra. Det var en röra, det var en röra eftersom det var, Capcom har sålt, som vi ser här, det gör ännu mindre eftersom Capcom firar 3 miljoner sålda exemplar av det här spelet och ändå pratar vi om om, du vet, när det lanserades fanns det mikrotransaktioner som fick det att se ut som Capcom inte hade något förtroende för försäljningen av detta spel och ville bara pressa så mycket pengar som möjligt från det, vilket är riktigt konstigt, men förhoppningsvis är detta ett tecken på bra saker att komma i framtiden och gå vidare från den kontroversiella starten. Vi har inte sett Dragon's Dogma 2 lika mycket i rampljuset sedan lanseringen, skulle jag säga. Detta är rent redaktionellt, men något som Elden Ring eller Baldur's Gate på senare år har lyckats hålla fast vid i folks medvetande i månader och månader efter lanseringen. Dragon's Dogma 2 var dock ett mycket bra spel enligt alla de som spelade det, de som recenserade det. Alberto här, som gjorde nyhetsstycket, gjorde vår recension för nätverket och han gillade det mycket och ändå verkar det som om den har fallit bort lite från allmänhetens medvetande. Så förhoppningsvis med tiden, om ryktena är rätt och vi får expansioner eller DLC snart, kan det liksom sätta sinnet rätt, men just nu, om du pratar som RPG, fantasy RPG med svåra strider, människor fortfarande bara om Elden Ring och Shadow of the Old Tree. Men låt mig vad du tycker om Dragon's Dogma 2. Har du spelat det än? Är du en av dessa tre miljoner människor som har köpt spelet? Har du inte spelat det än? Kommer du att spela det? Låt mig veta allt detta och mer så ses vi i morgon för en GRTV News video. Adjö."

GRTV News

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler