Svenska
Gamereactor
Videos
Assassin's Creed Codename Hexe
HQ

GRTV News - Första detaljerna om Codename Hexe, den mest annorlunda Assassin's Creed i serien

Vi har fått färsk information om ett av de mest intressanta Assassin's Creed-spelen någonsin.

Audio transcriptions

"Hej, hej, hej! Välkommen till ännu en GRTV News. Jag är Alex, som vanligt, och bevakar eftermiddagarna senaste och bästa när det gäller spel, teknik, utrustning, filmer, underhållning, vad som helst du gillar, vad du än älskar, vi har det alltid här för dig på GRTV News och i bredare Gamereactor-nätverket. Så om spelrecensioner, filmrecensioner, förhandsvisningar av spel, exklusiva innehåll och så mycket mer låter som din typ av sak, ser jag inte varför det inte skulle göra det, se då till att kolla in Gamereactor var du än får det ifrån. Men utan vidare dröjsmål, låt oss göra några nyheter idag om ett kommande Assassin's Creed-spel. Nej, det är inte den som utspelar sig i Japan som alla ser fram emot, det är Hex. Den som jag personligen tycker kommer att bli mer intressant än Assassin's Creed Red eftersom jag tror att Assassin's Creed i Japan, ja vi hade det typ redan med Rise of the Ronin i år, men i vilket fall som helst, Jag tror att det kommer att bli något som förhoppningsvis lever upp till allas förväntningar, men det är något som, som jag säger, folk har förväntat sig ett tag, medan Assassin's Creed Hex, som vi kommer att få reda på inom kort, låter som ett riktigt intressant system som det kommer att kommer att ge oss en massa konstiga och knäppa element som vi inte nödvändigtvis har sett förut."

"Om du inte känner till det så tillkännagavs Assassin's Creed Hex, jag tror det var 2022, där det hade kodnamnet Hex, där det är ett Assassin's Creed-spel som utspelar sig under häxornas era, du du vet, typ 1500-talets Europa. Jag är ganska säker på att det är England. Jag är inte helt säker på det men, åh, 16-talets Tyskland, så vad som nu är Tyskland skulle ha varit Holy Roman Imperiet tror jag. Rätta mig om min historia om jag har fel. I vilket fall som helst, låt oss bara gå igenom detaljerna här eftersom Alberto har samlat dem briljant. Det kommer att vara vår huvudperson, Vi kommer inte att kunna välja kön för första gången på ett tag. Jag tror att det kan vara fallet i Red också, men Elsa kommer att vara vår huvudperson. Hon kommer att ha slags andliga krafter. Hon kanske kan besitta en katt, som det låter."

"Det blir ett mycket mer linjärt äventyr. Det kommer att fokusera på ett rädslasystem. Det kommer att fokusera på rädsla.
kommer att ha en massa olika element. Den kommer uppenbarligen att utspela sig i den tiden med häxor. Hon kommer att bli jagad av häxjägare. Det finns typ alla dessa olika element som kombineras för att göra Assassin's Creed Hex. Den mest nedslående saken, jag vill säga, är något som jag har sagt till sist eftersom det inte kommer att komma ut förrän tidigast 2026, verkar det som. Men å andra sidan verkar det som om vi kan vara få Assassin's Creed Red antingen i år eller tidigt nästa och så får du en stor Assassin's Creed-spel ganska snart i alla fall. Men det är fortfarande spännande att veta att det här är på gång även om det är en tidig utveckling och det kan verkligen blåsa nytt liv, tror jag, i Assassin's Creed-franchisen som vi känner den. Jag tror att Mirage var lite av en spark i baken för Assassin's Creed, och gav det den där känslan av, okej, vi ska uppdatera grejer. Odyssey, Origins och Valhalla, de var bra men de är inte exakt vad många fans älskar med serien från början. Så vi tar tillbaka det i Mirage, vi lägger till några nya saker och nu kommer vi att gå vidare med några av dem som är dessa massiva öppna världstitlar, några av dem är mer linjära. Det verkar som om Hex kommer att vara en slags andlig efterföljare till Mirage kanske. Låt mig veta vad du tycker om Assassin's Creed Hex dock. Vad vill du se från detta häxiga, trollkarlsaktiga, konstiga spel? Jag ska..."

"Vi ses i morgondagens GRTV News video. Bye-bye."

GRTV News

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler