Svenska
Gamereactor
Videos
HQ

Screen Time - april 2024

Vi tar en titt på de största och mest spännande filmerna och TV-serierna som planeras att komma på bio och på streamer under de närmaste veckorna.

Audio transcriptions

"april är en skugga av vad vi såg i mars, både inom film- och TV-sektorn och inom spelvärlden. Det finns några spännande nyheter som kommer till biografer och streamers denna månad för film- och serieälskare, men utbudet är betydligt bristfälligare jämfört med med vad vi såg förra månaden. Men för att se vad som sticker ut, låt oss dyka in i ett nytt avsnitt av Skärmtid."

"Men innan vi gör det, låt oss ta itu med den typiska städningen. Vi har baserat våra val på en UK releasekalender, så se till att kontrollera lokalt för korrekta listor och information.
Denna film är en prequel till den ikoniska och klassiska skräckfilmen The Omen och kretsar kring om en ung amerikansk kvinna som skickas till Rom för att börja sitt liv i kyrkans tjänst."

"Men en skrämmande ung konspiration och ett outsägligt mörker omger födseln av ren ondska en enorm påfrestning på hennes hängivenhet till tron.
Colin Farrell samarbetar med Apple TV Plus för att låna ut sina talanger till rollen som John Sugar, en privatdetektiv som har fått i uppgift att avslöja den mörka och skruvade sanningen bakom försvinnandet av barnbarnet till en av Hollywoods eliter. Med gryniga handling och en förvirrande historia har serien också Amy Ryan i en av de ledande rollerna i rollerna."

"Dev Patel spelar huvudrollen i denna John Wick-liknande actionfilm som utspelar sig i Indien. Monkey Man kretsar kring en ung man som, i en hämndkampanj mot en korrupt som mördade hans mor och äventyrar de hjälplösa, tar på sig en apmask och släpper lös en grym och våldsam rättvisa.
Fallout är utan tvekan den mest efterlängtade serien som kommer denna månad och är ett storslaget live-action-anpassning av Bethesdas ikoniska RPG-videospel. Serien kretsar kring Ella Purnells Lucy, som bor i Vault 33, när hon utforskar ödemarken, reser sig upp och träffar flera nya allierade och ansikten längs vägen, bland annat Walton Goggins ghoul och Aaron Motens Brotherhood of Steel-soldat Maximus."

"I en ganska ovanlig vändning för produktionsbolaget A24 är Civil War en massiv actionfylld äventyr som utforskar en dystopisk framtid där USA har delats upp i två krigförande fraktioner. Följ ett team av inbäddade journalister som kämpar för att rädda landet från ytterligare irreparabla skador, denna ambitiösa film samlar Nick Offerman, Wagner Mora, Caley Spany och det verkliga powerparet Kirsten Dunst och Jesse Plemons för att leda rollbesättningen."

"Apple återvänder till de historiska dramer som de älskade så mycket den här månaden med Michael Douglas-ledda Franklin. Denna serie följer Amerikas grundare när han ger sig ut på ett farligt uppdrag till Frankrike i ett försök att skapa en allians för att säkra framtiden för den unga nationen under det amerikanska revolutionskriget."

"Nicolas Cage lånar ut sina talanger till denna kommande film där han porträtterar fadern till två tonåriga tvillingsöner som kämpar för att överleva i en avlägsen bondgård mot världens ände. De kämpar mot skräckinjagande och dödliga varelser, och denna thriller kommer att vara fullproppad med actionfyllda och skräckinjagande element."

"Den här April är verkligen fullproppad med skräck och det är precis vad vi får med den kommande Abigail ännu en gång. Denna film följer en grupp brottslingar som inser att de kommer att få mer än de hade räknat med om de kidnappar en mäktig ballerinadotter, bara för att upptäcka att flickan inte är särskilt normal. Giancarlo Esposito leder rollbesättningen, som även inkluderar Catherine Newton, Dan Stevens och Matthew Goode."

"I den andra delen av Zack Snyders sci-fi-serie är Sofia Boutella tillbaka i huvudrollen rollen som Cora när hon påbörjar sitt försök att montera ner och slå tillbaka mot den överväldigande Imperiet. Med Charlie Hunnam, Anthony Hopkins, Kerry Eulds, Michael Huisman, Juwan Hunsu, Jenna Malone med flera i huvudrollerna eller återvänder, kommer detta att bli Netflix stora satsning denna månad."

"Justice Smith spelar huvudrollen som den unge Aaron, en magisk individ som har rekryterats till ett hemligt svart sällskap som har till uppgift att göra livet lättare för vita människor.
Den fantastiska komedifilmen vill göra narr av rasdynamiken och David Alan Grier leder rollbesättningen för att slutföra denna uppgift."

"Zendaya lånar ut sina talanger till denna dramatiska, romantiska sportfilm om en ung tennisspelare underbarn och tränare vid namn Toshi, som får i uppgift att hjälpa sin mästerlige make att återvända till formen, samtidigt som han ställs mot sin före detta bästa vän och Toshis före detta pojkvän.
Om du gillar romantiskt komplicerade filmer eller sportfilmer är det här en film att hålla utkik efter för."

"Det var allt för ännu ett avsnitt av Screen Time. Se till att komma tillbaka om några veckor då vi tar en titt på vad May 2024 har att erbjuda."

Förtittar

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler