Svenska
Gamereactor
Videos
HQ

Games To Look For - april 2024

Vi tar en titt på de största och mest spännande lanseringarna som planeras för de närmaste veckorna.

Audio transcriptions

"Vi ska inte sticka under stol med att April har en bråkdel av vad mars bjöd på för spelfans. Det finns begränsat med större lanseringar under denna månad, och av de stora lanseringarna är det väldigt få som har samma tyngd och vikt som vi har sett under de senaste månaderna. Men det finns ändå några spel att se fram emot, så med det i åtanke låt oss dyka in i ett nytt avsnitt av GTLF."

"I detta pixelstrids- och basbyggnadsspel från Pixel Chess får spelarna bygga fästningar och belägra fiendens fästen i det medeltida England. Det här är ett spel om erövra och plundra, och som namnet antyder kommer du att göra detta som en brutal och farlig Vikingakrigare."

"Om du gillade utmaningen som Escape Academy och Maquette erbjöd, kommer du definitivt att bli förälskad i Balloon Studios Botany Manor. Denna utforskande titel handlar om använda botaniska färdigheter för att undersöka och odla exotiska växter, allt medan du avslöjar hemligheterna i det ståtliga huset i England där du bor."

"Så ja, det här är samma grundspel som du har kommit att älska och uppskatta på PC och Xbox konsoler genom åren. Vi inkluderar det i den här månadens GTLF eftersom det är en del av Microsofts stora och nya satsning på flera plattformar, vilket innebär att PlayStation- och Switch-fans från och med mitten av april kunna vara med på det roliga äventyret i miniatyr."

"I detta bedårande spel gäller det att utforska en terraformad version av månen Europa. En gång ett fientligt ödeland och nu ett grönskande paradis, ser detta spel, uppkallat efter Jupiters måne som en ung äventyrare med uppgiften att springa, glidflyga och flyga över en färgglad och storslagen vildmark för att lösa de uråldriga mysterier som den rymmer."

"Moon Studios är mest kända för sina Ori-spel, men snart kommer de att ge oss något helt nytt, helt annorlunda. No Rest for the Wicked är ett actionrollspel som tar spelarna till en mörk och grym fantasymiljö för att bli en Seren, en mystisk helig krigare som kan bekämpa mot pesten som sveper över landet."

"Det senaste i EA:s Originals-serie, Tales of Kinzira Zao, är ett plattformsspel i Metroidvania-stil som låter spelarna utforska en slående och farlig andlig värld som en ung pojke som har förhandlat med dödsguden i ett försök att få tillbaka sin far från dödsriket.
mörker. Spelet ger spelarna en autentisk smak av afrikansk kultur och handlar om att omfamna sorg och finna styrka när allt annat verkar förlorat."

"Rabbit and Bear Studios ger oss en riktigt bred och expansiv syn på ett moderniserat JRPG i april med Ayudan Chronicle 100 Heroes. Detta spel tar spelarna till en fantastisk HD 2D att leda ett gäng på över 100 karaktärer genom en spretig värld och i ett försök att rädda det från att slitas sönder av krigande grannländer."

"Boomer shooters har kanske aldrig varit så populära. Slipgate Ironworks vet detta och vill underhålla fansen i april med en actionfylld, blodig, 80-talsliknande action där spelarna ikläder sig rollen som en amerikansk hjälte som ska resa över hela landet i ett försök att rädda mänskligheten från hemska och dödliga muterade varelser och grymma soldater."

"När en utvecklare är känd som AgroCrab kan du förmodligen förvänta dig att de skapar spel baserade på kräftdjur. Tack och lov är det precis vad vi får med Another Crab's Treasure, ett Souls-liknande spel där spelarna får göra en monumental resa som en eremit krabba för att köpa tillbaka sitt beslagtagna skal, samtidigt som han arbetar för att förhindra att undervattensriket som du kallar ditt hem från att kollapsa."

"Akira Toriyama må nyligen ha gått bort, men hans briljans lever vidare i hans verk. Vi är ser detta ännu en gång i actionrollspelet Sandland, ett spel där spelarna blir demonen prinsen Beelzebub och ger sig ut i den hårda öknen för att använda olika fordon för att jaga efter legendariska våren. Med massor av mycket anpassningsbara fordon, plus en bred stridssvit som gör det möjligt för spelarna att använda Beelzebubs alla demoniska krafter, är Sandland att bli en av april månads största titlar."

"Oavsett om tennisvideospel är din grej eller inte, är det en stor upplevelse att se Top Spin tillbaka i spännande utveckling. Återkomsten av tennisfranchisen från 2K kommer att göra det möjligt spelare att ta sig an proffscirkusen tillsammans med de bästa och mest ikoniska proffsen som någonsin tävlat i sporten, allt i syfte att jaga troféer och etsa fast ditt namn i historieböckerna bredvid de bästa som någonsin har tagit sig till banan."

"Vi kan nästan garantera att du har sett Stellar Blade någon gång sedan den ankomst, troligtvis på grund av dess ganska provocerande utformade huvudperson. Men oavsett vad du Stellar Blade kommer att bli PlayStations stora lansering under den kommande månaden.
april, och det är ett actionäventyr där spelarna blir roboten Eve och får uppgift att pussla ihop mysterierna kring jordens undergång och vad som ledde till bildandet av den illvilliga kraft som förstörde civilisationen över hela planeten."

"På samma sätt som Grounded är Sea of Thieves samma spel som PC- och Xbox-spelare har njutit av i åratal, men med tanke på att det är ett stort Microsoft-ägt och utvecklat franchise som gör sin debut på Sony PlayStation-konsoler, har vi valt att införliva det i den här månadens GTLF."

"Och därmed är vi framme vid slutet av månaden, se till att vara med oss om några veckor när vi tar en titt på vad maj 2024 har i beredskap för spelfantaster."

Förtittar

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler