Svenska
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News – Xbox kommer att vara värd för ett Partner Preview-evenemang imorgon

Evenemanget kommer att ge oss en glimt av en mängd kommande tredjepartstitlar som debuterar på Xbox.

Audio transcriptions

"Hej allihop och välkomna tillbaka till ett nytt avsnitt av GRTV News. Idag kommer vi att prata om ett evenemang som kommer upp, eller en show antar jag.
Det kommer imorgon tro det eller ej, så det har tillkännagivits och det är på väg mycket mycket snart. Det är ett annat Xbox-evenemang, det är inte en utvecklardirekt som tittar på förstapartstitlar, det är inte en stor konferens eller ett stort skyltfönster."

"Det är en partnerförhandstitt på några titlar från tredje part som kommer till Xbox-plattformar, jag antar att det är i år. Så med det som är fallet, låt oss dyka in och ta en titt.
Nytt Xbox Partner-event bekräftat för den här veckan, på onsdag för att vara exakt. I januari hade Microsoft en showcase där de visade och pratade om några av sina kommande spel med fokus på sina egna erbjudanden.
Men här, men där naturligtvis ledsen, massor av tredjeparts titlar på väg också. Och det är med dessa i åtanke som Microsoft nu har tillkännagivit ett 30-minutersevenemang som de kallar Xbox Partner Preview."

"Bland de spel som är bekräftade att dyka upp finns Tales of Kanzera Zao, Kunitsugami Path of the Goddess och det första Berserker Kazan. Men det kommer naturligtvis att finnas fler titlar än så.
Så när börjar det här? Nu på onsdag faktiskt kl. 18.00 GMT, 19.00 CET. Men förvänta dig inte att se den första Starfield-expansionen, Indiana Jones and the Great Circle eller något liknande eftersom evenemanget som sagt är fokuserat på tredje part.
Så ja, jag tror att det här är något vi kommer att se oftare över hela linjen för de stora förstapartsutgivarna i år."

"Nintendo höll en partner direct förra veckan, veckan innan. Relativt nyligen skulle vi säga. Och nu gör Xbox också en partnerförhandsgranskning.
Och jag tror att det här är vad vi kommer att få se ganska mycket av i år med tanke på att Nintendo befinner sig i den här konstiga övergångsfasen mellan Switch och Switch-efterföljaren.
Xbox har till synes bara ett fåtal stora förstapartstitlar att se fram emot och många av dem kommer också i slutet av året."

"Hellblades i maj, men Indiana Jones kommer förmodligen i december.
Avound kommer förmodligen också att vara någonstans mellan september och november.
Och sedan finns det bara några få mindre titlar i förstapartsprogrammet, som Ara History Untold.
När det gäller PlayStation har de sagt att det inte kommer att finnas några förstapartstitlar under nästa räkenskapsår."

"Så nu när Final Fantasy VII Rebirth är ur vägen och klart, kommer vi inte att få se några större förstapartstitlar.
Det är faktiskt det som är grejen, inte några förstapartstitlar. Det kommer inte att finnas några stora förstapartstitlar som A New God of War eller New Horizons.
Så jag tror att vi har sett en Nintendo partner preview eller partner direct."

"Vi kommer att se en förhandsvisning av Xbox-partnern i morgon, på en mycket tillgänglig och trevlig tid för européer, kl. 18.00 GMT, 19.00 set.
Och jag skulle bli förvånad om vi fick se något liknande från Sony vid något tillfälle.
En PlayStation, en state of play sorry, som är mer fokuserad på tredjepartsspel med lite förstapartsspel från deras mindre utvecklare."

"Men återigen, när vi vet mer om den typen av saker kommer vi att se till att hålla dig uppdaterad och uppdaterad.
Och i övrigt, se GRTV-nyheterna på torsdag, för om inget stort händer på onsdag kommer vi förmodligen att prata om något som presenterades på partnervisningen på torsdag.
Så ja, det är all tid vi har för dagens program."

"Så vi är tillbaka i morgon för nästa. Fram till dess hoppas jag att du njuter av resten av din tisdag.
Vi ses på andra sidan. Ta hand om er allihop."

GRTV News

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler