Svenska
Gamereactor
Videos
Elden Ring
HQ

GRTV News - Hidetaka Miyazaki bekräftar nya Shadow of the Erdtree DLC-detaljer

Vi har mer information om vad vi kan förvänta oss i Shadow of the Erdtree.

Audio transcriptions

"Hej på er! Välkommen till ännu en GRTV After News. Jag är Alex som vanligt och tar er genom eftermiddagens senaste och bästa inom spelutrustning, teknik, underhållning, vad du än gillar, vad du än älskar, vi har alltid det här för dig på GRTV News och i den bredare Gamereactor nätverk. Så om du gillar filmrecensioner, spelrecensioner, förhandstittar på spel, exklusivt innehåll och mer, se till att kolla in varifrån du får din lokala Gamereactor. Men med nog av mitt babblande, vi kommer att prata om det största från igår. I vet att vi hade en stor Nintendo Parlour Direct, jag vet att vi hade tillkännagivandet av Hi-Fi Rush kommer till PS5, men finns det verkligen något större än Elden Ring DLC just nu?
Det känns som nej, det kan bara bero på att jag är partisk men ärligt talat direkt igår, det gav oss typ av vad vi redan visste, men jag tror att den stora saken som typ av typ av överraskade alla var det faktum att Elden Ring, dess DLC, det finns en hel del saker om och vi kommer förmodligen att täcka det under de fyra månaderna fram till dess att det släpps i juni."

"Men hur som helst, Hidetaka Miyazaki, om du inte vet vem det är, skaffa dig ett liv. Eller kanske om du också vet vem det är, skaffa dig ett liv. Jag skämtar bara på båda kontona förstås. Men jag i vilket fall som helst, han är killen som är typ av head honcho för Soulsborne Sekiro Ring serien som den kallas antar jag. Och han har gett oss några fler detaljer. Ben täckte tillkännagivandet av DLC själv i morse men i, som alltid, det finns alltid utvecklande berättelser i det här fallet."

"Och så ska vi gå igenom i princip allt som Miyazaki sa skulle komma i den här expansionen.
Det kommer att bli From Softwares största, största expansion hittills. Priset kommer att vara 40 dollar. Det här är inte i den här artikeln, det är i en annan från i morse som du kan kolla in på Game Reactive just nu eftersom det bara finns så mycket nyheter. Vi bestämde oss för att dela upp det för att spara tid och för att spara dina läsögon. Du vet, om du bara vill veta vad som är kommer, kolla in den här. Om du vill veta priserna på samlarutgåvorna och sånt, kolla in den andra."

"Men hur som helst.
Den kostar 40 dollar och kommer med en karta som är större än Limgrave, jag tror att Miyazaki jämförde med, 10 nya bossar, 8 nya vapenkategorier, massor av nya vapen för att fylla ut dessa kategorier, ny utrustning, nya färdigheter, allt det där goda. Du kommer förmodligen att vilja ändra din så fort du kommer in i det nya spelet. Men ja, det verkar väldigt, väldigt spännande. Av naturligtvis har vi också en ny berättelse, med George RR Martin som huvudrollsinnehavare. Miyazaki gjorde det klart att säga att George RR Martin inte har kommit in för att göra nytt arbete, det är mer när han skrev berättelsen om Elden Ring."

"Miyazaki och FromSoftware-teamet tog en titt på det och tyckte att den här delen av berättelsen skulle vara ett bra sätt att få DLC.
Om du ännu inte har sett trailern ser det ut som om vi är på väg in i Shadow Realm tror jag att det kallas, något liknande där vi i princip kan se Mikella är där eller jag tror att hans statytitel tekniskt sett är Messmer the Impaler eller något liknande. Tekniskt sett kanske det inte är Mikella. Jag ska spara det till någon som verkligen, verkligen känner till historien och de här grejerna. Eller så kanske de bara sparar det till senare i berättelsen om de är intresserade."

"det för en annan sak.
Jag är livrädd för den här expansionen eftersom jag tror att den kommer att innehålla bossar som är hårdare än Melania vilket kommer att få mig att vilja dö.
Men i vilket fall, varför är du så förväntansfull inför Elden Ring Shadow of the Oatry?
Vad i denna långa lista är du mest förväntansfull inför?
Den kostar 40 dollar, tycker du att det är ett rimligt pris?
Låt mig veta allt detta och mer som vanligt men jag kommer att se dig på morgondagens GRTV News."

"Tills dess, bye bye."

GRTV News

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler