Svenska
Gamereactor
Videos
HQ

Film Frenzy - Avsnitt 1: Yellowstone Drama och en evighet av Avatar

I det första avsnittet av vår nya film- och TV-serie pratar vi om det senasteYellowstone dramat och nyheten om att serienAvatar kan fortsätta efter sin femte film.

Audio transcriptions

"Hej alla och välkomna tillbaka till vår andra av två nya slags videoserier Idag kommer den här att baseras mer på filmer. Så vi gjorde nyligen en om videospel den här Vi tittar mer på de bredare underhållningssfärerna, särskilt filmer och TV Jag tror att vi kommer att klassificera dem båda tillsammans eftersom de går hand i hand Återigen är Alex här eftersom vi verkar göra allt tillsammans nuförtiden. Ja Välkommen till Film Frenzy. Redaktörens anmärkning Rafa, lägg till Something, dubba mig i att säga vad vi än kallar detta eftersom vi fortfarande inte har fått ett namn Ja, vi har fortfarande inte fått något namn. Vi har varit mycket proaktiva med detta Vi spelar in dessa innan vi ens bestämt vad vi ska kalla dem Vi har en slags arbetsidé om vad vi ska göra Det finns för många namn. Vi är för bra på att komma på saker, tror jag. Ja, jag skulle hålla med Jag skulle hålla med Men det här kommer att bli intressant eftersom vi kommer att inleda den här videon eller videoserien idag med att Blindsiding varandra. Det är vår plan idag. Så vi har båda valt ett slags ämne som vi ska kasta till personen Ett nytt ämne också. Inte bara som någonting Vi kommer inte att prata om revolutionskriget eller något liknande. Det kommer att baseras på..."

"Åh, glöm det. Vänta lite. Kan vi starta om?
Jag måste ändra min om jag har...
Men nej, ja, vi kommer att prata om några olika motstridiga ämnen Har du något emot om jag kastar ett ämne på dig först, Alex? Kör på det. Kör på Jag har det, du vet, jag måste leta upp ett nytt ämne nu när det revolutionära kriget inte är på bordet Ja, jag menar..."

"Vilket revolutionärt krig är det? Vilken är din favoritrevolution?
Tja, min favorit Revolutionära kriget är det som just nu pågår i Yellowstone. Jag ska kasta den här på dig.
Pappa-ämnet direkt från början."

"Jag älskar Yellowstone och vad jag älskar mer än Yellowstone är dramatiken som omger Yellowstone för det här verkar pågå hela tiden, du vet, en av de största showerna förmodligen under det senaste decenniet skulle jag säga. Ja, det är där uppe. Det är som en slags Game of Thrones-nivå av fandom Jag tror att det är när man hör folk prata om det. Det är det ultimata som pappa show, Yellowstone Jag tycker alltid att du är ganska, du vet över din tid Jag trodde det också, och sedan tittade jag på det och jag var såld på det. Du vet, jag älskar verkligen den här showen, den är fantastisk Jag har dock bara sett den med min pappa. Så det är därför jag förknippar den med, du vet Nej, det var pappa som fick mig att börja med det. Så, du vet, det är vettigt, eller hur?
Men ja, Yellowstone är intressant eftersom det har pågått så länge, vilket gör det, du vet, enormt populärt Och sedan kommer den sista säsongen och Kevin Costner verkar typ spotta ut sin napp för att den inte blir filmas när han vill att det ska filmas Nu helt plötsligt kommer Kevin Costner inte att dyka upp i de sista avsnitten av den sista säsongen Han har tydligen skrivits ut ur det. Vill ha mer pengar, vill att det ska filmas vid en annan tidpunkt. Massor av motstridiga rykten om honom Allt det där hände för länge sedan. Det har varit som sandsten ett tag. Jag minns det här. Jag minns det här."

"Det har varit lite stillastående, ingenting har egentligen hänt Nu kommer nya rapporter från Puck News Det påstås att de andra skådespelarna, inte Kevin Costner, men några av de andra skådespelarna, Kelly Riley, Cole Houser Luke Grimes, alla de där, de vill, eller de är typ av tipsade av Att gestalta och fortsätta sina roller i denna spin-off-serie, som kallas en spin-off-serie, men det är typ en uppföljare, eller hur?
Det är som Yellowstone del två. Yellowstone 2.0. Ja, det är det. Och de är Förmodligen kommer de tillbaka i den serien för att binda ihop det och fungera som en slags brygga mellan de två serierna och Eftersom de vet hur värdefull den här serien är vill de ha mycket pengar för att vara med i den Vi pratar om en miljon dollar var per avsnitt, eller hur?
Det är inte så mycket. Fick inte Vänner-skådisarna typ, jag vet att Vänner är typ större för att men de fick liksom Minst det dubbla, tror jag. Ja, det tror jag. Ja, ja. Lätt som en plätt. Grey's Anatomy Har du sett vad Grey's Anatomy-folket är på? Jag är ledsen Men om du letar upp Grey's Anatomy för dig, som jag inte kommer att göra det nu eftersom jag inte vill avbryta berättelsen Men de är på som galna siffror och de har alla som 30 avsnitt säsonger. Ja, och de är fortfarande som Det är hundratals och åter hundratals avsnitt och folk kommer fortfarande tillbaka för att de bara älskar det de bara äter upp Grey's Anatomy som slask, men du vet Yellowstone Jag målar mannen Det är konstigt, men som Paramount. De är också ett stort produktionsbolag. Det här är inte bara som ett TV-produktionsbolag Det här är ett stort Hollywood-produktionsbolag. Och ja, de vill inte betala ut pengarna och Jag tycker att det intressanta här är att de här karaktärerna inte är de de är som huvudkaraktärer Men de är inte huvudrollsinnehavarna och i den här Yellowstone-uppföljaren försöker de få med Matthew McConaughey Han har inte riktigt åtagit sig rollen ännu eftersom det inte finns något manus. Jag är på sidan av vägen, du vet?
eftersom det inte finns något manus och han inte vill skriva upp sig för något han faktiskt inte vet vad det kommer att bli ja vilket är vettigt du kan typ av se Michelle Pfeiffer har setts som huvudrollsinnehavare och sedan har du dessa andra också i huvudsak är det kommer att kosta en hel del pengar att göra denna uppföljare men om den är lika populär som den som nu är kan man förstå varför de är ute efter det de gjorde en prequel också, eller hur med helen mirren och harrison ford det har funnits två prequel-serier åh min gud det finns 1923 och 1883 1883 resort är klar nu det är som en begränsad serie 1923 får en andra plats som de inte har filmat ännu heller och detta är den bisarra biten det är som detta är vad som alltid förbryllar mig om dessa program är att Taylor Sheridan skriver dem alla och han skriver också um jag tror att det är borgmästaren av kingston kingstown uh vad är sylvester stallone en um han spelar som en gangster eller något i typ reno eller något jag vet inte jag bara förknippar honom med typ riktigt dålig typ actionfilmer som yeah jag kunde inte bry mig om detta uh denna show heller men alla säger till mig att det är mycket bra taylor sheridan namnet ringer en klocka när du ser taylor sheridans ansikte vet du vem han är och han skriver dem alla och som jag har hört berättelser om honom som oh my god jag vet yeah han ser ut som en amerikansk man om man sätter in det i någon slags ai generator och han går igång till en stuga i skogen och han skriver i en vecka i sträck och kommer tillbaka med en hel säsong på riktigt ja han bara tydligen han gör han inte har som ett rum som han går in i och han går Tänk om han äger en stuga mitt ute i ingenstans som han bara åker till och går och skriver saker det är vilt tulsa king är sylvester stallone show förresten tydligen Han skriver också att han älskar sina manliga pappa shower. Ja, det gör han och han är också med i Yellowstone."

"som en av de som är cowboys eller inte cowboys spelar han hästtränare och rancharbetare Ja, han är i den scenen, han gör alla dessa olika saker och jag vet inte hur han hittar tid att göra allt men uppenbarligen hittar han inte tiden att göra allt eftersom annars manusen gjordes så att de kunde du vet komma till produktion väl om han behöver du vet en paus från allt taylor vi skulle kunna ha dig i som ett möte vi skulle kunna ha taylor i speciella gäster vi behöver dem um du vet att ben älskar ditt arbete jag gör det jag har lite mer trivia om taylor sheridan också faktiskt okej så taylor sheridan rätt det har skrivit in i showen en en ranch som kallas som sexorna eller något liknande ja det är en massiv ranch i Texas som en av de andra i hela delstaten och um han köpte den med sina Yellowstone-pengar han köpte hela ranchen det är som enormt han äger saken wow han gjorde ett avtal med paramount som jag um du vet jag ska skriva dig alla dessa saker om du ger mig detta inflöde av kontanter och han använde de kontanter de gav honom att köpa denna ranch som var på väg under så han är fortfarande som arbetar under yeah indentured servitude till Paramount i princip för att han sa ge mig filialen och jag ska ge dig vad du vill jag ska det är fascinerande jag säger dig jag säger dig jag jag alltid jag jag jag hatar skvaller men jag förstår varför människor gillar skvaller när du följer saker som detta som det är det är förbryllande de saker som händer bakom kulisserna med denna show som du inte skulle tro det det är det är anmärkningsvärt den typ av saker som kommer ut om den. Jag är verkligen intresserad av att se vad den här till eftersom um vi är tänkt att vilken säsong är de på nu jag tror att det är fem eller sex jag tror det är jag vill säga att det är sex men det är det konstiga är att den första halvan av denna säsong är debuterade det kom ut i slutet av 2022 ja och vi väntar bara på att de ska filma den sista halvan som är tänkt att anlända i november men jag vet inte om de ens har börjat filma men min pappa blev förkrossad när jag berättade för honom yeah yeah eftersom hans namn är kevin också inte att dox min pappa men du vet kevin anslutningen mellan kevin kosner och kevin uh min pappa du vet att det är riktigt tätt det är riktigt tätt så det är som du vet att det är som att förlora en familjemedlem jag förstår det jag förstår det helt jag kände samma sak ja men nej det är intressant att och um Jag vet inte riktigt vad poängen med det här ämnet om Yellowstone var, jag tror att jag bara fick in i det och bara började prata om Yellowstone men jag är ledsen drama jag bara du kan inte men det fortsätter sagan fortsätter och det kommer att fortsätta också i framtiden och det kommer att finnas fler saker kommer ut om detta jag skulle inte bli förvånad om matthew mcconaughey inte i slutändan gå med i serien ja han gör det andra spelet han gör det videospelet är det inte vad är det för videospel han håller på med han är för upptagen han kan inte göra det jag kan inte komma ihåg namnet på spelet det är gjort det är inte ett spel som du förväntar dig honom att vara i nej det är någon som konstig sci-fi sak är inte det ja det är en sci-fi sak han är som din mentor eller vad det är som det är som en mass effect sak ja google det um du kommer att hitta den alla på din lokala game rector region du hittar det alla även om du vet namnet på spelet innan du går och söker det eftersom det är yeah vi matthew mcconaughey det är vad vi sätter i titlarna alla av våra spel handlar om matthew mcconaughey inte bara kommer du att hitta lite information om det spelet men du kommer att hitta mer om yellowstone drama så du kommer att hitta mer om matthew mcconaughey också yeah exakt yeah kanske lite true detective men hur som helst låt oss gå på från Yellowstone eftersom vi har pratat om det i 10 minuter tro det eller ej så ja eftersom det finns massor av drama och det var verkligen intressant det är bra jag känner mig som om det här är ingen bra reklam för att titta på programmet eftersom det inte får mig att vilja titta showen nu eftersom jag vet att dramat i det inte kommer att leva upp till det verkliga livet oh det kommer det kommer det definitivt att göra jag är inte om du inte har sett den Ja, vi är inte sponsrade om du inte har sett Yellowstone gå och titta på Yellowstone det är fantastisk även om jag kommer att säga om du är en dude gå och titta på Yellowstone eftersom jag inte tror det träffar riktigt samma demografiska för kvinnor det är inte den kvinnliga publiken ja det finns en kvinna i det finns det och hon är en bra karaktär hon är en kelly riley är fantastisk hon är nästan stjärnan i serien men jag tror att den är mer skräddarsydd för killar jag menar det handlar om som ranching ja om jag titta på taylor sheridan om vi kan få en bild av honom bara för en bråkdels sekund bara så att folk kan kan förstå att han är en snubbe som om jag gick fram till den killen och jag beställde som jag vet inte en margarita istället för en öl tror jag att han skulle slå mig som det är typ av den kille som vi pratar om här hela yellowstone är som att 1883 att en av prequels det huvudrollerna countrysångaren um par um jag kommer inte ihåg deras namn men det är det är två countrysångare som är väldigt välkända och de spelar huvudrollerna, så det är en väldigt amerikansk midwest typ av show och serie och franchise det kommer att fortsätta vara på det sättet men hur som helst låt oss gå vidare till din sak um prata om yellowstone för länge nog nu talar om skapare som eh förmodligen låst har sålt sina själar till ett företag james cameron inte kommer att vara klar efter avatar 5 james cameron kommer aldrig att vila james cameron arbetar förmodligen på teknik så att han kan laddas upp till en navi persona är det en fursona skulle du räkna eftersom de inte är furry nej jag antar att de inte är de har hud jag vet inte jag har inte rört en så jag kan inte påstå att veta men de är i alla fall den här mannen är inte stoppar um han tror att han är har idéer för avatar sex och sex och sju uh cameron pratade med collider och han säger han har skrivit allt till och med fem han har gjort det han har alla gjort det jag tror att du till och med kan hitta detaljer om handlingen för fem jag gillar fram till nu tror jag inte att han har gjort det han har gjort det han är Jag skulle inte rekommendera det eftersom jag tror att jag bara hittade dem, jag tror på variation eller något som för ett tag sedan jag skulle inte rekommendera det eftersom jag är ganska säker på att de innehåller spoilers de kan ändras också men det som det berättar för dig som vem som överlever typ av sak som också så jag kommer inte att komma in på det här men i alla fall har han idéer men han tror att han kommer att ha att liksom typ av passera stafettpinnen på eftersom som avatar 5 är planerad för som 2031 det förmodligen kommer inte att komma ut då det kommer förmodligen att vara som mycket senare men vid den tidpunkten för att vara rättvis vid den tidpunkten kommer han bara att vara 76 vilket jag säger som bara som om det inte är det är ganska gammal men vid den tidpunkten kan han troligen redan ha skjutit de andra två också eftersom de är filmar avatar 4 just nu och de gör efterproduktion på tre ja och så Jag tror att de har filmat dem alla i ungefär sex år, de har bara gjort det i följd för att de inte vill att de ska åldras de vill inte som barnen nu som är med i det sedan del två för att åldras för mycket men uh ja jag tror att de gör det i ungefär sex år Ja, det kommer han att göra och sedan om han vill göra sex och sju som Martin Scorsese som är 80 han är han är 81 just nu han är 81 grattis på födelsedagen marty um ja ja hur många avatarer vill du se jag jag ska vara ärlig precis när jag hörde att nyheterna var att han har haft idéer för sex och sju blev jag lite besviken, för jag ser inte ut som en miljarddollarfranchise redan det är en mångmiljardfranchise och disney kommer aldrig att låta den dö och vi vet men vad jag skulle vilja är att de inte gör som de gjorde med star wars och bara fortsätter att göra det som fortsätta iterera en berättelse för alltid för då blir det bara att du hanterar den här fomo-grejen som Marvel hanterar nu som är som omöjligt att knäcka du måste titta på som 40 olika projekt för att komma ikapp med historien idag uh och sedan på toppen av det också finns det faktum att för att hålla det intressant måste de ständigt ta tillbaka karaktärer och cameos och alla dessa olika saker det fungerar aldrig det är vad de tror att de bara kunde göra filmer och som folk skulle vilja titta på dem men de kunde men jag jag bara inte jag tror avatarer i den här positionen det är en mycket unik och ny franchise rätt det är det är som ja det är 10 år gammal men det finns två filmer så du kan inte exakt säga att det är du vet att du inte exakt kan titta på avatar det är ungt ja eftersom det inte ens var en franchise fram till 2022 tekniskt sett rätt Ja, som de har gjort som ett videospel baserat på filmen och sedan men då kan du kalla du kan inte kalla som över häcken som en franchise när det har exakt samma behandling eller nej exakt exakt och det är saken är jag tror avatarer på denna riktigt unika plats där den kan titta på den bredare typen av um-situation som filmer och saker faller in i och den kan gå sin egen väg genom att titta på andras misstag, ja, du vet, marvel gjorde bra ifrån sig i 26-27-filmerna, de återstående 13 eller hur många jävla filmer det nu har varit ända sedan Endgame och Projects eftersom jag antar att man måste ta med tv-serierna också um inget av det har varit så bra nej de hade som spider-man och sedan även då om du försöker och titta som no way home nu var det det var bra som fan service rätt på den tiden ja, men du tittar det tillbaka det är faktiskt inte bra att en bra film jag skulle argumentera och jag skulle säga att i stort sett ingen av de tom holland spindelmannen filmer har varit så bra i fristående jag gillade homecoming en hel del jag faktiskt verkligen gillar den första eftersom jag tror att Michael Keaton är riktigt bra i det som hur han är som riktigt hotfull och som Tom Holland också väldigt mycket som den lilla spindelmannen som du kan se som den som vi inte riktigt hade sett förut för andrew garfield han är typ jag tror han var typ 28 när de castade honom så han även om han är ska gå i high school framstår han som en vuxen och Toby McGuire i Spindelmannen är en vuxen som om han går på college när han går i high school i början av den första filmen men toby mcguire har sett ut som en 40-årig man i ungefär 20 år ja jag menar toby mcguire du vet jag skulle hellre vilja jag skulle förmodligen hellre att jag tror än att sluta som ser 60 när jag är 40 hellre ta toby mcguire-pillret du vet som du vet som ser 40 från nu till 40 men sedan fortfarande se ut som 40 när jag är typ 78 och göra avatar 8 för james cameron du vet det är bra poäng eftersom sam worthington har sett samma ålder för en man jag vet inte sam han är en sådan rolig man jag gillar om det finns några om som om det finns något som jag får in som som jag inte verkligen har som sam worthington trivia som du har yellowstone trivia men jag tycker bara att han är sådan som en exceptionellt intressant person eftersom hur är du stjärnan i den största filmen någonsin och du har inte något annat ja så bortsett från att han gick till titans ja han gick genom den fasen efter att Avatar debuterade när han var i allt som han var i Terminator um och de floppade alla ja de sög alla och sedan dess har han gjort uh vad har han gjort netflixfilm kevin hart ja och han har gjort några australiska grejer också tror jag några som dramer eftersom han är i Australien är inte han han var Nya Zeeland eller något men han gillar jag tror inte att han är en fenomenal skådespelare för att vara ärlig jag tror att han är som bra han är han är mycket typ av kartong cutout actionhjälte av som 80-talet som du skulle se hela tiden om han var runt på 1980-talet skulle han vara en av de största filmstjärnorna på den tiden som om avatar kom ut i den eran och sedan fick han liksom hoppa av det förmodligen varför james cameron gillar honom så mycket actionfilmer det är vad jag tror att många människor de tittar på dem de går jag önskar att det kunde ha varit en lite djupare jag önskar att det kunde ha varit lite där så vad du går och det är som ingen blå människor bang bang skiten du vet maskinerna går boom världen är döende det är dåligt dessa människor är dåliga de här människorna är bra det är verkligen enkelt verkligen tydligt den här killen kommer tillbaka till livet det är något som du aldrig ser i filmer längre när någon är död visas för att vara död de är död och ändå i avatar de är som faktiskt spoilers för avatar sätt krig men de visade dig som pressbild hur som helst quaritch blir klonad och han är tillbaka som en ond avatar och det är som det är en sådan 80-tals film tripp eftersom jag tror att cameron fortfarande är fast i den eran men folk älskar det är därför som avatar får så mycket saker eftersom det också är det visuellt mest imponerande sak du kan förmodligen se i som en biograf bortsett från som dune 2 yeah som jag önskar att det fanns en dune 2 historia jag menar jag antar att historien är att den kommer ut om en månad borde ha varit ute redan tycker du att det är konstigt att avatarer populär som den är men dune är inte nej eftersom dune har teman avatar gör avatar avatar avatar har som som dune måste du som gräva rätt för att faktiskt få teman eftersom det finns många människor som gillar ogillar dune eftersom de tror oh timothy chalamet är bara en vit frälsare det porträtterar alla folket i arrakis som du vet um verkliga livet typ av mellanöstern arabiska kultur och sedan kommer timothy chalamet in som en vit frälsare det är faktiskt det som boken kritiserar så du har gjort halva jobbet du vet som faktiskt boken är ganska smart men samtidigt tycker jag att dune är mycket mer som om jag har läst igenom böckerna nyligen som de förflutna som även de som de kommer att göra filmer på som jag hade läst den första boken när den första filmen kom ut och jag har gått igenom de andra och det finns saker som att en kille förvandlas till en stor mask och han är som en halv mask och han måste flaxa runt överallt och det finns som det finns i tror att jämförelsen mellan Avatar och Dune är att Avatar och Dune är samma sak avatar är verkligen vackert att titta på medan dune är som warhammer 40k före warhammer 40k och det är liksom inte lika extremt och det är liksom blod och tarmar och gore och och att vara så dyster och derrick och edgy men det är fortfarande ganska som det är som din pappas version av en sci-fi saker eftersom allt som är tänkt på som om det fungerar ja medan som avatar den speciella sten som de vill förstöra trädet för i den första filmen kallas unobtainium yeah så som du vet det finns dina det finns dina saker är att som spice är som den speciella substansen i dune är verkligen tänkt på verkligen verkligen värt att gräva i som det gör människor leva längre det är så de kan resa med rymdresor det är det mest värdefulla i världen varför är unobtainium så värdefullt i avatar pengar pengar tjänar pengar det är en speciell metall killar vi måste döda de blå människorna det är därför jag tror att jag tror att Avatar bara är mycket lättsmält och jag älskar den för det jag verkligen gillar jag vet inte jag vet inte jag vet inte jag vet inte jag vet inte jag vet inte jag jag jag jag kan inte förstå någon som hatar avatar om du inte bara gillar jag vet inte har som en blå människor fobi eller något ja jag skulle hålla med jag skulle hålla med och det är en fascinerande sak och uh det är ganska intressant att vi har valt utan tvekan den största filmfranchisen och utan tvekan en av de största tv-serierna att kollidera i detta första avsnitt av working title tv uh working title videoserie första avsnittet av film frenzy yeah there we go title there um but yeah no we'll um vi kommer tillbaka med detta troligen i nästa avsnitt av unobtainium så tack för att du tittar varje vecka som vi gjorde med spelavsnittet häromdagen um så förvänta dig att se mer från mig och alex snart uh om du inte vill om du inte vill vi kommer att försvinna för alltid ja men uh ja Vi kommer också att vara tillbaka med ett annat avsnitt av spelet rätt att visa också för mer bara allmänt typ av nonsens som detta vet du att vi bara pratar ja och vi får reda på vad Bens favorit historisk revolution är ja, vi sparar det till nästa avsnitt håll ögonen öppna men ja, det är detta har varit detta detta har varit showen uh vi kommer snart tillbaka så tills dess tack för att du tittar ni"

Intervjuer

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler