Svenska
Gamereactor
Videos
Deadpool & Wolverine
HQ

GRTV News - Deadpool & Wolverine har nu världens mest sedda trailer

De första 24 timmarna har varit helt enorma.

Audio transcriptions

"Hej allihop och välkomna tillbaka till ett nytt avsnitt av GRTV News. Idag kommer vi att vara prata om något vi pratade om tidigare i veckan eftersom en annan rekord har varit slagits i samband med det vi pratade om den här veckan och det är naturligtvis Deadpool och Wolverine trailern. Nu har vi sett i det förflutna ganska mycket någonsin sedan jag antar att Spider-Man No Way Home släpptes efter du vet strax efter Endgame. Vi har sett en mängd olika Marvel-filmer komma ut. De har till synes inte nått fram till publiken som de tidigare. De har klarat sig bra. Trailrarna har gått bra. Filmerna har generellt sett gått bra. Men vi har inte sett många riktiga blockbusters komma ut från dessa Marvel-filmer bortsett från att du vet att Guardians of the Galaxy gjorde 800 miljoner."

"Thor drog in 700 miljoner. Den typen av siffror. Men ingen har verkligen varit som de riktiga blockbusters som vi brukade förvänta oss av Marvel-filmer.
Men det verkar som om Deadpool och Wolverine har dykt upp i en rad olika Marvel-filmer.
Och Deadpool och Wolverine kommer att bli den återkomsten till formen. Och det säger vi för att nu när trailern har varit ute i några dagar har vi statistiken från dess första 24 timmarna. Och den är anmärkningsvärd. Helt och hållet anmärkningsvärd. Så låt oss dyka in och ta en titt."

"Deadpool och Wolverine har nu världens mest sedda trailer. Japp. Inte ens Spider-Man No Way Home har haft lika många tittare efter de första 24 timmarna. Vi har äntligen fått den första trailer för vad som nu kallas Deadpool och Wolverine. Och det är den första trailern för vad som nu kallas Deadpool och Wolverine under Super Bowl. Och jag var tydligen långt ifrån den enda som var extremt hypad inför filmen och verkligen gillade den första titten. Disney avslöjade att trailern för Deadpool och Wolverine visades mer än 365 miljoner gånger under sina 24 timmar. Första 24 timmarna ledsen på internet. Det gör den till historiens mest sedda filmtrailer inom 24 timmar genom att slå Spider-Man No Way Homes tidigare rekord på 355,5 miljoner."

"Tror du att detta innebär att Deadpool och Wolverine kan slå ut andra Marvel-filmer? Avatar och the like på biograferna när den har premiär den 26 juli.
Det finns några saker att ta med sig från detta. En, jag tror inte att vi kommer att se den slå Avatar av den enkla anledningen att Avatar är en kassako som inte är i närheten av något annat. Folk älskar de stora blå aporna så jag tror inte att vi kommer att få se den slå Avatar. Jag tror inte att den kommer att slå Avengers Endgame. Kanske Infinity War men jag tror inte att vi kommer att se den slå Avengers Endgame. Och den kan få svårt att konkurrera med Titanic och liknande. Den typen av filmer med två miljarder dollar. Men Spider-Man No Way Home är förmodligen där vi kommer att få se den här filmen nå sin fulla potential. Om vi antar att den här typen av intresse som trailern visar skulle översättas till biljettintäkter försäljning. Om så är fallet kommer detta att bli den mest framgångsrika Marvel film på flera år. Och dessutom kommer den förmodligen att dra in mer pengar än den senaste fem eller sex Marvel-filmer tillsammans. Så det är verkligen intressant att se den här typen av av framgång. Bara som en jämförelse för att visa hur stor den här trailern har varit eftersom det kan vara svårt att bedöma den mot Spider-Man No Way Home. Jag tror inte att vi kommer att se filmen. Grand Theft Auto 6 avslöjade trailers. Jag tror att det bara fick knappt 100 miljoner visningar under de första 24 timmarna. Den här trailern fick 365 miljoner visningar."

"Så det är en helt annan situation att titta på här. Intresset för den här filmen är genom taket. Och med tanke på att det är Marvels enda stora film för året. Vi får inte några av Marvel Cinematic Universe-filmerna i år. Ja, det kommer att finnas TV-serier. Ja, det kommer finns TV-serier planerade för Disney+. Det här är den enda stora biofilm som Marvel kommer att debutera med."

"detta år och det visar att människor verkligen är glada för det och det visar att Marvel är satsar på det också så jag antar att vi kommer att prata mycket om Deadpool och Wolverine under de kommande månaderna fram till premiären den 26 juli um igen som vi pratade om tidigare i veckan förväntar vi oss att ytterligare trailers kommer att släppas, kanske inte lika avslöjande som några av andra Marvel-filmer som vi har sett tidigare, men vi har egentligen inte sett något om Hugh Jackmans Wolverine ännu så det ser ut som om jag förväntar mig att han kommer att vara ganska framträdande i en av nästa trailers uh men ja i alla fall det är all tid vi har i dagens avsnitt av GOTV nyheter Vi kommer tillbaka nu i morgon för nästa en av veckan så tills dess hoppas du njuta av resten av er onsdag och vi kommer att se er alla på andra sidan ta hand om alla"

GRTV News

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler