Svenska
Gamereactor
Videos
HQ

Allt du behöver veta om The Sims 4: Hyresrätter

Vi tar en titt på den senaste expansionen som kommer till EA och Maxis simuleringstitel och fördjupar oss i de många nya funktionerna och systemen som den serverar.

Audio transcriptions

"EA och Maxis ger Sims 4-spelarna en tidig julklapp, eftersom den långvariga senaste simuleringstiteln i den älskade serien har nu förbättrats med en helt ny expansion.
Sims 4 för uthyrning är här, och det har medfört ett helt nytt sätt att fortsätta förbättra och livet för de invånare i SimNation som du har hållit ett vakande öga på över i åratal."

"Som namnet på expansionen antyder innehåller For Rent en hel rad olika funktioner för fastighetsförvaltning system till Sims 4.
Här kan du köpa och sätta upp hus som andra simmar kan bo i, och du kan göra så här samtidigt som du har en separat personlig bostad, eller medan du bor med den mycket Sims du ser till att ringa för hyra varje månad."

"Den här expansionen handlar om att bygga upp och behålla ett fastighetsimperium, samtidigt som du hanterar de upp- och nedgångar som påverkar dina simmars vardagsliv.
För att hålla saker och ting fräscha har Maxis introducerat en ny tomttyp i For Rent, med den här kända som Bostadsuthyrning."

"Denna oortodoxa byggnad gör det möjligt för flera simfamiljer att bo i samma hus, och kan komma i form av att bygga ett flerfamiljshus för att inhysa flera familjer, eller till och med så enkelt som att välja att hyra ut en källarvåning.
Hur du än väljer att hyra ut en bostad måste du hålla koll på dina enhetsbetyg, för om en fastighets betyg sjunker för lågt och de boende känner sig obekväma med var de bor, kan du stå inför ett hyresgästuppror."

"Med potential för flera familjer i en och samma fastighet letar For Rent också efter att fördubbla hur simmarna reagerar på varandra.
I Bostadsuthyrning kommer simmarna i princip inte att ha något annat val än att bli inblandade i varandras liv, genom att de stöter på varandra i gemensamma trädgårdar och umgås vid evenemang som anordnas av värdarna."

"Denna extra närhet kommer att få vänskap och relationer att blomstra på ett helt nytt och kan även leda till konflikter, eftersom simmarna försöker upptäcka varandras mörkaste hemligheter genom att avlyssna, snoka och till och med bryta sig in i varandras personliga utrymme."

"Som tur är kommer For Rent att ta med en ny värld för att minska eventuella spänningar som byggs upp med en samling nya platser att utforska.
Tomarang är en värld som är inspirerad av sydostasiatiska länder, och det är mer än bara ett vackert ansikte, eftersom denna värld också erbjuder en massa spännande platser att besöka och njuta av."

"Mellan botaniska trädgårdar, ett djurreservat och till och med en livlig nattmarknad finns det mycket att göra för att hålla dina simmar sysselsatta när de försöker trivas i en färgglad ny värld.
Det bästa med allt detta är att du kan dyka in i The Sims 4 för uthyrning just nu, eftersom expansionen har lanserats officiellt på PC, Mac, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One och Xbox Series X och S-konsoler."

"Så vad väntar du på?
Tomarang väntar."

Sponsored

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler