Svenska
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - Kan Super Nintendo World komma till Spanien?

Det ser ut som Port Aventura kan vara platsen som får äran.

Audio transcriptions

"Hej alla och välkomna tillbaka till ett nytt avsnitt av GRTV News. Idag har vi en riktigt ovanlig och intressant som förlitar sig på, typ av tittar på olika tillfälligheter och märkliga händelser som alla inträffar och som tyder på att vi kan stå inför något riktigt spännande inom temaparkområdet. Innan jag babblar på om det, låt oss dyka ner i nyheten och vi kommer att prata lite mer om den efteråt."

"Super Nintendo World i Spanien? Det finns tecken som pekar mot PortAventura. Besök av chefer från Universal, attraktionspatent, den första Mario-temaparken i Europa pekar mot den katalanska staden Tarragona.
När vi pratade om Uncharted-berg- och dalbanan som skulle byggas i PortAventura för drygt ett år sedan, fanns det redan rykten om att temaparken i Tarragona var i samtal om att bli uppköpt av Universal, som den har varit en del av tidigare, och även på den tiden längtade våra vildaste drömmar efter en Super Nintendo World-park som den de redan har i Los Angeles och Osaka, och mycket snart i Singapore, där vi besökte den i Los Angeles och den var verkligen cool. Än så länge har dock varken Inverindustrial, nuvarande ägare av PortAventura eller Universal har gjort något officiellt tillkännagivande, det verkar vara ett faktum att överlåtelsen av nycklarna kommer att ske inom en snar framtid. Den spanska Nintenduo rapporterar att i måndags meddelade VD:n för Universal Destinations and Experiences besökte anläggningarna och företaget har registrerat patent för sina egna system för sina mest kända och exklusiva attraktioner, såsom de digitala ledtrådarna till Gringotts attraktionen i Harry Potter, blixtar från Velocicoaster-attraktionen i Jurassic World, eller augmented reality-systemen i Mario Kart-attraktionen. Eftersom det ännu inte finns någon officiell officiellt tillkännagivande måste vi ta allt med en nypa salt, men raden av sammanträffanden tyder på att Spanien snart kan bli hem för den första Super Nintendo World i Europa, och framtiden är inte bara Marios, eftersom nästa års Super Nintendo World kommer att utökas med ett nytt område tillägnat Donkey Kong, som vi inte har sagt något om ännu, men vi har fortfarande den här teasern här, som egentligen inte avslöjar någonting, ärligt talat. Men ja, det verkar som om PortAventura skulle kunna vara värd för den första Super Nintendo World-attraktionen i Europa. Vi har väntat på en sådan ett tag eftersom Asien uppenbarligen har en, med den i Japan och snart även i Singapore. Nord- och Sydamerika har en med säte i Los Angeles, men det finns ett stort gapande hål i det europeiska området. Så kanske blir det här platsen där vi får den första Super Nintendo World-öppningen. Jag tror inte att det finns någon Universal Resort i någon del av Europa just nu, så detta blir den första Universal Resort som kommer till Europa. Kanske får vi se ytterligare en Resort dyka upp någon annanstans också, men för tillfället ser det ut som om vi kan peka på Spanien och PortAventura som den första plats där vi kommer att få en Super Nintendo World i framtiden. Men ja, det är all tid vi har dagens avsnitt av GRTV News. Låt oss veta vad du tycker om det. Skulle du vilja se en Super Nintendo World kommer till Europa? Skulle du vilja se den i PortAventura? Om du föredrar att det kommer till din lokala nöjespark, så skulle jag verkligen vilja det. Men ja, låt oss veta vad du tycker i kommentarerna nedan och annars är vi tillbaka i morgon för den sista GRTV News of the Week."

"Ta hand om er, allihop."

GRTV News

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler