Svenska
Gamereactor
Videos
HQ

AOC GM500 & AGM600 (Quick Look) - För FPS-spelare

Vi tar en titt på två nya spelmöss som har kommit från Agon by AOC, och hur de skiljer sig åt och utmärker sig i unika scenarier.

Audio transcriptions

"Hej allihop och välkomna till ännu en Gamereactor Quick Look.
Alltför ofta för ett företag som oss, är vi lite, och detta är kanske lite för introspektiva för att starta en snabb tittvideo med, men när tillverkare ringer upp oss och säger: "Jag har det senaste dyra flaggskeppet, vill ni testa det?
Vi säger nästan alltid ja, eftersom flaggskepp är intressanta i sig, särskilt när man bara kan titta på den och skicka tillbaka den utan att egentligen tänka på det, åtminstone inte för mycket, på att faktiskt behöva spendera pengar på dem."

"Så som tur var skickade AOC oss två möss, som inte är flaggskepp, men som ändå kommer att kosta, ja kanske hälften, kanske en tredjedel, kanske en fjärdedel mindre än några av de stora flaggskeppen på marknaden.
Det jag talar om här är alltså GM500 och AGM600."

"De här är inte så dyra.
Den här kostar 20 euro eller kanske ännu mindre, och den här tror jag kostar runt 50 euro.
De är trådbundna, båda två, och uppenbarligen lite olika när det gäller, det är en ganska stor klyfta mellan 15-20 € för GM500 och 50 € för AGM600."

"Det finns alltså en viss skillnad, men låt oss ta en titt på den billiga först eftersom den här är billig.
Jag menar, det här är som att du betalar mer för vissa matvaror än för den här musen.
Nu är den ambidextriös, vilket är bra."

"Det innebär dubbla sidoknappar på varje sida.
Det kan innebära att du inte kommer att kunna använda alla fyra samtidigt, men du kommer att ha två extra sidoknappar oavsett vilken hand du använder.
Det finns några subtila RGB-linjer här."

"Den använder Pixar 3325, som är en optisk sensor med 5000 DPI.
5000 DPI verkar vara något som vissa tycker är för lite, men jag tror att i vår omedelbara testning tyckte Kim åtminstone att det var helt okej.
Och det häftiga är att det faktiskt stöder NVIDIA:s Reflex Analyzer, vilket är något som åtminstone tills för inte så länge sedan var reserverat för den högre prisklassen."

"Så du får en fin flätad kabel, du får en, jag skulle säga en ganska responsiv scroll rulle, fina brytare också, och den ambidextrala funktionen och RGB känns som att detta är värt mer än de 15 till 20 euro som de begär för den.
Så låt oss hoppa upp till AGM 600, 50 euro får du."

"Du måste betala för det, men det finns faktiskt vissa marknadsförbättringar här.
Först och främst är det här en optisk sensor med 16 000 DPI.
Det är en Pixar 3389-sensor.
Du får också den flätade kabeln, men den är omedelbart mer, som en högre kvalitet än den på den mycket billigare AGM 500."

"Den är högerhänt och det betyder också att de har gjort några ergonomiska förändringar här, vilket är mycket trevligt.
Det finns en greppvänlig struktur på den lilla plattan här, vilket innebär att din hand kan vila mycket mer ergonomiskt, eller att din tumme kan vila mycket mer ergonomiskt på den lilla plattan här, där du också har tillgång till en hel rad extra musknappar."

"Så det finns två här, två här och en extra här, totalt fem.
Det finns extra ettor här, DPI-växling här, samt en mycket högre mushjul av högre kvalitet.
Så riktigt coolt."

"Det är 146 gram.
Det är mycket med dagens mått mätt, men det här var inte gjort för att vara lätt.
Den använder Kali-switchar, som klarar 80 miljoner klick, och den har den greppvänliga sidan paneler här, både på den ergonomiska delen och på den andra delen är faktiskt tillverkad av silikon, vilket innebär att det känns väldigt skönt."

"Det här gummiaktiga materialet som används på musens ovansida fångar upp fingeravtryck och olja från fingerhud som om det inte angick någon.
Så ha det i åtanke.
Jag vill säga att prispunkten på 50 euro är mycket mer öppen för andra tillverkare som bra, men hittills, jag menar, vi kommer att sätta dessa genom sina steg, men AOC verkligen har något på gång här, särskilt med den billigare GM 500."

"Så för mycket mer om dessa, tack så mycket för att ni tittade.
Vi ses på nästa."

Hårdvara

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler