Svenska
Gamereactor
Videos
HQ

Wiz Connected Outdoor LED Light Strip (Quick Look) - Utomhus LED Light Strip (Quick Look) - Utomhus atmosfär

Denna LED-ljusremsa är gjord för väder och vind och låter dig lägga till lite extra stil och färg till dina utomhusutrymmen.

Audio transcriptions

"Hej allihop och välkomna till ännu en snabbtitt på Gamereactor. När vi spelar in detta, tror jag att det är 2 november, vilket innebär att en månad från nu kommer många människor att vilja gå ut och sätta upp en liten ljusshow framför sitt hus för att markera att julperioden närmar sig. Det är en härlig tradition och en som oundvikligen hjälpt av den tekniska utvecklingen. Och jag sitter här framför mig med något som kanske kan hjälpa till med det, och det är inte så dyrt som man kan tro."

"Så även om det inte är nödvändigt, du vet, den ikoniska formen av vanlig jul ljus som vi känner dem, som är dessa små lysdioder på slags strängar, ja det här är en smart utomhuslampa från Wiz. Och om du inte känner till Wiz, är det i huvudsak typ av körning och typ hanteras av Signify som också har Philips Hue, men det är mycket mer typ av ungdomsorienterat, smart och dessutom billigare. Så den här smarta LED-remsan för utomhusbruk kostar faktiskt bara 160 euro, så du får faktiskt mycket LED-remsa för pengarna här. Jag menar, den är fem meter lång och den är också tillverkad i en silikonbaserad remsa, vilket innebär att den är extremt böjbar."

"Det är uppenbarligen inte något som du kan komma åt, åtminstone inte direkt komma åt att göra som en 90 graders shift, men det finns faktiskt några ritningar på själva boxen som visar det, till exempel, här nere kan man göra ganska roliga former runt, säg, en dörr till ditt hus eller något liknande. Eller så kanske du vill klä din dörr med lite juligt belysningsarmaturer. Riktigt coolt i allmänhet. Så grejen är att hela den här grejen är IP65-certifierad."

"Det innebär att du utan problem och utan att tveka kan använda den här utomhus i alla möjliga typer av väder, oavsett om det är snö, regn eller storm, och den kommer att fortsätta fungera. Utöver det har den en riktigt tjock och säkrad typ av utomhusmonterad plugg här. Det innebär att du både kan lossa den och sätta i den. Det finns dessa mycket speciella kraftkablar för utomhusbruk som du kan få om du redan har ström utomhus, men den passar också en vanlig kontakt om du har en i ditt skjul, till exempel. Det är så vi bor, så vi använder kontakten i skjulet, så vi skulle vilja något liknande och du får båda, vilket är bra. Så igen, fem meter, IP65-certifierad, silikonbaserad, vilket innebär att den är mer böjbar än du kanske tror. Den har vad Wiz kallar enhetliga ljusutsläpp utan synliga LED-prickar. Det innebär i princip att lysdioderna är tillräckligt många och tillräckligt små för att effekten ska skapa en enda belysningsarmatur, även om den ändrar färg nedåt från ena änden till den andra. Du kommer inte att kunna se enskilda lysdioderna. De är så små och det finns så många av dem. Detta stöder Wi-Fi, självklart, och den stöder även Matter, vilket är fantastiskt. Vi ser fler och fler saker som stöder Matter standard, vilket innebär att detta kan användas i fler smarta hem-appar och fungera tillsammans med smarta lampor från andra tillverkare. Det är ett sätt för oss att driva på utvecklingen mot en enhetlig standard, vilket vi har gjort i flera år, och det är fantastiskt att se att detta äntligen mognar och blir verklighet. Den är UV-beständig. Det är trevligt. Det finns uppenbarligen, eftersom det är typ av en gradientremsa, stöder den upp till 16 miljoner färger och dessa är en gradient, igen, så de kan bli gradvisa när du arbetar dig igenom själva remsan, vilket innebär att du kan göra ett sockerrörsmönster om det är vad du vill. Wiz-appen, jag har bara använt den lite grann under min testperiod, men den är faktiskt riktigt cool och något som jag helt och hållet kan ställa mig bakom i allmänhet. Så vi ska ställa in den här dåliga pojken och göra några ordentliga testning, men för tillfället är Wiz en riktigt cool tillverkare där du sparar lite pengar, men du inte riktigt, du vet, spara något på funktionalitet. Tja, där får du vad du får, så det är bra. Så tack så mycket för att du tittade och vi ses på nästa."

Hårdvara

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler