Svenska
Gamereactor
Videos
The Last of Us: Part II Remastered
HQ

GRTV News - The Last of Us: Part II Remastered - The Last of Us: Part II Remastered tillkännagavs

Naughty Dogs hyllade uppföljare kommer till PS5 i januari.

Audio transcriptions

"God morgon allihop och välkomna tillbaka till en ny vecka med GRTV News.
Idag ska vi börja med att titta på ett stort tillkännagivande som ägde rum faktiskt i slutet av fredagen. Det var riktigt sent på fredagen när detta officiellt bekräftades efter en läcka, det är förmodligen därför det var så sent på fredagen eftersom det var lite som det läckte ut och sedan tänkte Sony bara skit i det vi får bara få det faktiska tillkännagivandet och det gäller The Last of Us Part 2 Remastered. Nu har vi hört rykten om det här spelet ett tag och det har nu bekräftats så vi vet typ hur det kommer att bli erbjudas, men vad vi vet är att det kommer till PS5 och att det kommer att vara kommer i januari, så låt oss dyka in i det. The Last of Us Del 2 Remastered kommer till PS5 i januari. Naughty Dogs mästerverk kommer att vara snyggare och låta bättre, förbättrade DualSense-funktioner, ett roguelike-läge och mycket mer. Nästan ett år har gått sedan trovärdiga rykten om att The Last of Us Part 2 skulle komma till PlayStation 5 och PC började rundorna. Vi har fått ytterligare extremt starka indikationer om detta både en gång och två gånger sedan dess men tredje gången gillt. Naughty Dog bekräftar att det som kallas The Last of Us Part 2 Remastered kommer att lanseras på PS5 den 19 januari. Jag har hört från flera källor på företaget att PC-versionen kommer i mitten av 2024. De säger att de vill att Part 2 prestera mycket bättre på PC än vad The Last of Us Part 1 gjorde de första månaderna, men pressen pressreleasen nämner inget om detta. Så vad är nytt i The Last of Us Part 2 Remastered?
Tja, det kommer uppenbarligen att vara ännu snyggare, dra nytta av PS5:s förbättrade ljudfunktioner och ha snabbare laddningstider, men Naughty Dog har några andra mindre väntade godbitar i rockärmen."

"Det mest överraskande är ett roguelike-läge som heter No Return. Vi får välja mellan många olika karaktärer med unika förmågor innan vi går in i en värld som liknar Hades där olika vägar leder till en mängd slumpmässiga möten och områden. Detta kommer att belöna oss med nya karaktärer skinn och andra coola grejer. Lägg därtill möjligheten att utforska områden som inte kom med i det slutgiltiga spelet, nya bakom kulisserna-bilder och kommentarer, det nya gitarr-frispelsläget, Gustavo anspelade på, nya skins, ännu fler tillgänglighetsalternativ, ett speedrun-läge och några andra saker. Och det är säkert att säga att undertecknad kommer att spela igenom The Last of Us Part 2 igen i januari. Speciellt eftersom de av oss som äger originalet kommer att kunna uppgradera till remaster för 10 dollar och ta med oss våra sparfiler."

"Nu tycker jag att den sista biten är ganska spännande på ett sätt eftersom The Last of Us Part 1, som beviljades som en fullständig remake av The Last of Us, var en fullprisprodukt.
Vilket jag tycker till viss del kändes lite girigt på ett sätt. Och sedan får du det här tillkännagivandet som är en remaster av ett spel som egentligen inte är särskilt gammalt alls och förmodligen inte i behov av en remaster överhuvudtaget. Men det är ett PS5-spel nu och som det nämns i nyhetsartikeln där, om du har Last of Us Part 2 på PlayStation 4 kan du uppgradera till den här PlayStation 5-versionen för att få alla de extra saker, roguelike-läget, gitarrspelet, de extra scenerna och allt det där bra. Du kan göra det för bara 10 pund eller 10 dollar extra. Jag antar att det kommer att bli 10 pund över styrelsen där så £ 10 euro och dollar men vi får reda på mer om det antar jag i framtiden."

"Hur som helst kommer det snart, det kommer den 19 januari så det kommer att bli en av dessa matcher som inleder 2024. Januari 2024 ser redan ut att bli ganska intressant, du vet att vi har det nya Prince of Persia-spelet Tekken 8, The Last of Us Part 2 remastered nu så det finns några olika saker att se fram emot när det nya året börjar. Men ja, i takt med att vi vet mer om The Last of Us Part 2 remastered kommer vi att hålla dig uppdaterad och annars är vi tillbaka i morgon nu med nästa GRTV News of the Week. Så tills dess hoppas jag att du njuter av resten av din Måndag så ses vi på nästa. Ta hand om er alla."

GRTV News

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler