Svenska
Gamereactor
Videos
Marvel's Spider-Man 2
HQ

GRTV News - Marvel's Spider-Man 2 är PlayStations snabbast säljande spel

Titeln släpptes i 2,5 miljoner exemplar under de första 24 timmarna.

Audio transcriptions

"Hej allihop och välkomna tillbaka till ett nytt avsnitt av GRTV News.
Igår kväll kastades en massa olika siffror till oss från olika olika spel bland annat att Lords of the Fallen nu har sålts i en miljon exemplar, att Forza Horizon 5 har överskridit 34 miljoner spelare och Marvel's Spider-Man 2 är redan officiellt Playstations snabbast säljande spel eftersom spelet under de första 24 timmarna lyckades sälja 2,5 miljoner exemplar. Det verkar som om Insomniacs spel kommer att krossa God of War Ragnarok trots är exklusivt för Playstation 5 eftersom Marvel's Spider-Man 2 är Playstations snabbast säljande spel med 2,5 miljoner sålda exemplar på 24 timmar. Redan i november avslöjade Santa Monica Studio God of War Ragnarok hade blivit det snabbast säljande Playstation Studios-spelet någonsin genom att överträffa 5,1 miljoner exemplar under sin första vecka. Otroligt imponerande, så många ifrågasatte om Marvels Spider-Man 2 skulle kunna slå det, särskilt med tanke på att det senare är exklusivt för Playstation 5 medan Kratos senaste äventyr kan spelas på både PS4 och PS5. Det visar sig att Insomniacs nyligen släppta spel slår det rekordet eftersom Insomniac säger att Marvel's Spider-Man 2 sålde mer än 2,5 miljoner exemplar på bara 24 timmar när det lanserades på fredagen det snabbast säljande Playstation Studios-spelet i historien. Detta innebär naturligtvis att det mer än troligt sälja mycket mer än 5,1 miljoner på fredag, så det blir intressant att se hur många fler exemplar det exklusiva PS5-spelet kommer att kunna sälja på en vecka än God of War Ragnarok gjorde. Detta visar också att den digitala försäljningen är så mycket högre än den fysiska Marvels Spider-Man 2 fortsätter trenden med att sälja färre fysiska kopior till både sina föregångare och Ragnarök."

"Så ja, Spider-Man 2 går otroligt bra. Den har redan sålt 2,5 miljoner exemplar i sin första 24 timmarna. Så vi har haft hela helgen nu, vi har haft måndag också, så ingen tvivel om att det förmodligen redan närmar sig siffran 5 miljoner. Men återigen, som vi vet mer, när vi hör vilken siffra den når i slutet av sin första vecka, vilket om vi hör information är det för att den har slagit God of War's rekord. Om vi inte hör något är det förmodligen för att den inte har slagit God of War-rekordet. Men ja, när vi vet mer kommer vi att hålla er uppdaterade. Men det är intressant att höra den där lilla biten i slutet, du vet, eftersom vi fick reda på lite av de fysiska försäljningsuppgifterna för Spider-Man 2. När det gäller Storbritannien, där det var en av de största lanseringarna under året, men den fysiska spelet säljer också färre fysiska kopior än sin föregångare och God of War Ragnarok."

"De fysiska exemplaren av Ragnarok kom sannolikt främst från PlayStation 4.
Jag är inte så säker på hur specifik den informationen är, men det råder ingen tvekan om att PlayStation 4 majoriteten av de fysiska kopiorna. För nu när vi befinner oss i den här eran av den senaste generationens konsoler och den digitala försäljningen ökar mer och mer, ser vi att fysiska kopior går ner och ner och ner till den punkt där de inte upptar så mycket av försäljningsmarknaden idag. Och det är därför Marvels Spider-Man 2, dess fysiska försäljningsdata är lägre, men ändå säljer bättre än någonsin eftersom folk flockas till digitala butiksfönster för att köpa det här spelet. Men återigen, ja, när vi vet mer kommer vi att hålla er uppdaterade."

"Utan tvekan kommer vi att ha en uppföljande GFTV News senare i veckan för att prata om det, för om den sålde 2,5 miljoner exemplar på 24 timmar, kommer den förmodligen att sälja mer än 5,1 miljoner exemplar under den första veckan. Men återigen, ja, när vi vet mer kommer vi att hålla dig uppdaterad. Så tills hoppas vi att ni får en trevlig tisdag och att vi ses i nästa avsnitt av GFTV Nyheter. Ta hand om er, allihop."

GRTV News

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler