Svenska
Gamereactor
Videos
Super Mario Bros. Wonder
HQ

Super Mario Bros. Wonder - Videorecension

Vi delar med oss av en massa tankar och åsikter om vår tid med Nintendos senaste 2D-plattformsspel.

Audio transcriptions

"Nyligen fick vi möjlighet att skriva en slutlig förhandsgranskning baserad på den inledande delen av Super Mario Bros. Wonder, och i den förhandsvisningen konstaterade vi att just den här titeln kunde vara en annan.
Årets spel. Nu när lanseringen är här och eftersom vi har haft möjlighet att att se hela spelet, håller det påståendet? I ett nötskal, ja, det gör det."

"Super Mario Bros. Wonder är 2D Super Mario Bros. plattformsspelet vi har väntat på.
i åratal. Det är polerat, det är fullt av charm, det har betydande nya tillägg och det har massor av av nostalgiska och klassiska system och mekaniker. Det är verkligen en fantastisk och lysande titel.
som kommer att gå till historien som ett av de bästa spelen som Switch har fått under sin anmärkningsvärda tid."

"Äventyret tar Mario och 11 av hans vänner till Blommornas kungarike, som i princip är en fantastisk ny värld som består av olika biomer som alla har sin egen unika stil och estetisk stil. Det grundläggande upplägget för det här spelet skiljer sig inte från vad vi har sett hittills.
i andra Super Mario Bros. spel från förr, och det är inte alls något negativt. Varför ändra något som är så enkelt men ändå effektivt? Att ta kontroll över en av figurerna plattformar genom en serie 2D-nivåer fyllda med fiender och fiender."

"varelser, massor av miljöfaror och en hel del hemligheter, allt i ett försök att samla mirakelblommor, som behövs för att låsa upp nya nivåer och slutligen nå Bowser.
för att sätta stopp för hans senaste härjningar. Musik och ljuddesign har alltid varit viktigt.
i Mario-spel, men här är det ännu viktigare. Hela nivåer har skapats och byggts med en rytmisk stil i centrum, en miljö som ber dig att hoppa i takt till soundtracket."

"som spelas upp under hela banan. Det finns också ett sätt att reagera på dina handlingar med ljuddesign. Under banans gång hittar du nya block som spelar upp ljudeffekter när du när du passerar genom dem, samt blommiga karaktärer som guidar dig längs vägen.
av ett lysande soundtrack med tidlösa originalnummer. Det är, i brist på en bättre term term, underbart. Det finns massor av nivåer att klara i det här spelet, var och en med sin egen egna hemligheter och nya designelement, och ingen av dem känns lik en annan tack vare till hur mirakelblommor förändrar saker och ting. När du hittar en mirakelblomma längs en kurs, kommer den att drastiskt förändra samma nivå. Den kommer att gå från att vara typisk och klassisk 2D Mario-plattformsspel, till något med helt ny mekanik. Naturligtvis samt samla ytterligare föremål, till exempel stora blommynt som används som valuta, landa på toppen av flaggstången i slutet av nivån och till och med hitta andra hemligheter och godsaker."

"längs vägen. Poängen är att även om en genomgång bara tar dig två minuter från början till slutet, finns det en uppsjö av anledningar att gå tillbaka och fortsätta utforska för att hitta något dolt under ytan. Power-ups är dock ett område som spelet känns lite torftigt. Detta beror förmodligen på det nya och kanske viktigaste tillskottet, märken. I grund och botten är det här förmåner som du kan aktivera innan du börjar en nivå, så..."

"att din karaktär har ett extra trick i rockärmen, och de är förmodligen anledningen till att power-ups känns som en eftertanke för det mesta, och inte de superspännande tilläggen som definierar spelet.
som vi har sett i tidigare Super Mario Bros.-spel. Stöd för flera spelare är också en mycket viktig aspekt av spelet.
aspekt av det här spelet. Att kunna spela tillsammans med vänner lokalt eller online när det finns finns ett bredare flerspelarutbud öppnar dörren för en hel rad olika sätt att njuta av den här titeln."

"Utöver detta har spelet också anpassats för yngre spelare, med fem av spelets tolv spelbara karaktärer är immuna mot fiendens skador, vilket ger en mindre plattformsupplevelse.
stressande, eftersom du bara behöver oroa dig för farorna i miljön med dessa karaktärer.
Men nyckeln finns i Super Mario Bros. Wonder, är att det inte försöker skriva om manuset för vad vi förväntar oss av ett Super Mario Bros.-spel."

"Mario Bros. Istället förfinar och fulländar det den upplevelse som vi har lärt känna och...
vi älskar den. Mellan de audiovisuella elementen, flerspelarutbudet, det faktum att kartorna mellan nivåerna har öppna sektioner som gör att du kan utforska och upptäcka ytterligare hemligheter, och för den delen, så många hemligheter att det är riktigt svårt att lista dem, detta är ett spel som känns som det efterlängtade nästa steget framåt i Super Mario Bros.-serien."

Recensioner

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler