Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
Videos
Forgive Me Father 2
HQ

Här handlar allt om Forgive Me Father 2 innan dess faktiska spel

Vi såg den lovande boomer shooter-uppföljaren i aktion bakom stängda dörrar i Fulqrum Publishing-montern, men eftersom den inte kan visas ännu, här är allt du behöver veta med Byte Barrels VD Ernest Krystian.

Audio transcriptions

"Vi är på Gamescom 2023 i Fulcrums utgivningsmonter och ni vet att jag är en stor Fan av serietidningar i allmänhet och även av XIII, en serietidning i förstapersonsperspektiv som alla shooter och Mad World och på ett sätt du vet Förlåt mig far jag inte spela det första spelet men det ser ut som något jag borde behöva spela innan och Jag gjorde det och så nu har du ett andra spel som är mer och bättre så tack Tack så mycket för att ni kom. Vilken skulle du säga är den största skillnaden mellan från det första spelet? Den största skillnaden från det första spelet är att jag tror är i den mekaniska delen eftersom spelarna nu kommer att känna sig mer att de bara straffar för deras misstag, inte för att det bara hände och även ja och även den grafiska delen är mycket mer förbättrad än i jämförelse med det första spelet eftersom det kommer att finnas fler 3d-element och även Fienderna kommer att kännas som i 3d, de är gjorda i 3d. Hur går man tillväga?
du arbetar med grafik för att få till den där serietidningskänslan på det sätt man kombinerar 3d-element med 2d-element och nu har man också du vet nu har ett mer komplext belysningssystem för att vi ska kunna använda ficklampa till exempel så hur gjorde du närma sig att hela grafiken du känner till om spelet? Det viktigaste är att alla element i spelet är handmålad och vi har fullständig Vi har fullständig kontroll över hur den kommer att se ut så och efter det använder vi också den speciella shadern för att göra det mer framträdande och det ser mer framträdande och ser mer ut som en serietidning så att två saker kombineras och ja, det ger en sådan bra grafik vyn och även mer komplexa 3d-element som nu finns i i uppföljaren kommer att förbättra känslan av att du befinner dig i 3d-miljön som en spelare. Hur förändrar ficklampan spelet? Åh, innan ficklampan lampan har håller dig när du är när du försöker använda den som du kan inte skjuta och just nu laddar du din ficklampa och du är fri När du har laddat den är du fri att använda det ljus som den ger dig möjlighet till."

"att se i mörkret och använda dina mäktiga vapen för att döda deras alla fiender. Och jag gillar att ni kallar det här för en boomer shooter, så vad kan du berätta för fans av det första spelet och även någon som jag som inte har spelat det första spelet om boomer shooter-mekaniken som du har jag har respekterat här och som du behåller här? Det är skillnad mellan den första delen och den uppföljare men i uppföljaren och de flesta av de element som är från boomer shooter det är som en pickup element på kartan som du är du behöver för att hantera dina resurser korrekt för att inte vara ute av kulorna eller ännu inte har tillräckligt hälsa eftersom du aldrig vet var nästa upphämtning kommer att vara och när du kan fylla på din rustning och hälsa. Och vad kan du berätta för oss om vapnen och förmågorna och galenskaperna som spelarna kan använda i den här uppföljaren? Jaha det kommer att finnas massor av olika vapen och precis som i det första spelet det kommer inte att vara så regelbundet som du vet från de äldre skyttarna det kommer att de kommer att ha vissa speciella och speciella grafiska skillnader som är som är från det Lovecraftianska universumet och du kan känna det när du spelar det. Och även galenskapssystemet kommer att göras om rejält än det var i det första spelet och det kommer mer att kombineras till karaktären och karaktären kommer att använda den som en mäktig ultimat färdighet, men han kan välja vilken typ av färdigheter han vill använda som ult för sitt spel. Och nu att du nämnde Lovecraft och Lovecraftianska grejer i berättelsen själv vad kan du berätta för oss om det är naturligtvis att det fortfarande hyllar hyllning till Lovecraft så vad kan vi sprida i form av element och referenser till denna sorts hela värld? Tja, det mest märkbara elementet i första spelet och uppföljaren är luffaren killen vad kallades i det första ... Glad luffare! Ja, glad luffare! I fortsättningen kommer det naturligtvis att finnas där och vi kan lindra för spelarna att den är inspirerad av den Zadok som kallas i den Lovecraftianska romaner. Något annat i form av lovecraftianska element? Tja, det kommer att finnas gott om olika Lovecraftian element men vi är bara inspirerande av dessa romaner inte som att föra in dem i spelet så att berättelsen är som i det första spelet, den är Vi har inte skapat något från grunden själva, men är ganska inspirerade av den Lovecraftianska och nu fortsätter vi berättelsen om prästen så att vi kan avlasta lite mer fakta från hans liv och från hans kamp, vad han kämpar med och varför. Och Vad är statusen för projektet och på vilka plattformar kan vi förvänta oss att det lansering och när? Okej, så för närvarande är projektet i förhandsutveckling, vi förbereder oss för den tidiga åtkomsten som bör vara i år och vi kan också förväntar oss att det ska börja på PC-plattformen som det var i det första spel. Och sedan på konsoler kanske? Vi får väl se vad framtiden för med sig."

"Tror du att det kommer att bli svårare att anpassa det till exempelvis Nintendo Switch med tanke på ytterligare grafik du vet de tillägg som du har gjort till den till spel? Ja, det kan bli lite knepigare men jag är ganska säker på att vi kommer att klara av det.
Jag ser fram emot att spela det själv Jag var jag var angelägen om att spela det men det är inte spelbar ännu så tack så mycket för din tid. Ja tack så mycket det Det var ett nöje att träffa dig."

Gamescom

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler