Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
Videos
Hyenas
HQ

GRTV News - Hyenas har avbrutits av Sega

Plundrarskytten från Creative Assembly har blivit yxad.

Audio transcriptions

"Hej allihop och välkomna tillbaka till ett nytt avsnitt av GRTV News. Idag kommer vi att prata om något som hände faktiskt relativt tidigt igår men det är en riktigt stor nyhet och det är en riktigt chockerande sådan också eftersom Sega har beslutat att avbryta flera olika projekt som kommer från dess europeiska utvecklare, ett av vilka är Hyenas. Hyenas är ett ganska högprofilerat spel just nu, det kommer från Creative Assembly, en ganska stor brittisk utvecklare som är mest känd eller tidigare har varit kända för Total War-spelen, men de har även erfarenhet av att arbeta med andra saker som Alien Isolation och Hyenas är en riktigt ovanlig typ av loot shooter, en typ av multiplayer titel som sammanför många olika Sega IP:n och det har varit under utveckling i år vid det här laget och de har gjort massor av olika testperioder, betaperioder, de har marknadsfört spelet så intensivt att det hade en enorm närvaro på Gamescom med en massiv booth och allt det här, men det har nu avbrutits helt plötsligt, så ja, låt oss Ta en titt på det och utforska varför. Hyenas har ställts in av Sega, liksom några andra oannonserade titlar under utveckling runt om i Europa. Sega har redan avsatt en enorm mängd resurser och pengar både för att stödja utvecklingen av Hyenas och för att marknadsföra den vid större evenemang som Gamescom och liknande, men det verkar som om allt är förgäves eftersom i ett nyligen pressmeddelande från Sega Sammy avslöjas det att Creative Assemblys Looter Shooter kommer att ställas in."

"Som nämnts i ett uttalande om hur företaget kommer att omstrukturera sin europeiska utvecklare och baser, uppger Sega, som svar på den minskade lönsamheten för de europeiska region har vi granskat titelportföljen för varje utvecklingsbas i Europa och i Resultatet blir att Hyenas och några oannonserade titlar under utveckling kommer att avbrytas."

"Det finns inget omnämnande av vilka oannonserade titlar som ställs in. Hyenas förväntades lanseras någon gång i år efter flera betaversioner och testperioder, varav en nyligen skrev om och diskuterade våra motstridiga tankar om spelet. Du kan hitta den förhandsvisning här. Är du besviken över att höra att Hyenas kommer att läggas ned?
Och ja, det är en riktigt ovanlig situation eftersom det här inte är ett spel som har varit under utveckling i ett par år eller något liknande. Det är ganska långt ner i pipeline men det är helt klart inte går i den riktning utvecklaren vill eller vad utgivaren vill ha. Det är för dyrt eller något liknande så de bestämde sig för att gå vidare. Detta är en ett spel som för det mesta känns som om det nästan är färdigt. Du vet, betaversionerna och alla olika delar av spelet som de har visat upp visar att spelet är i den typen av sista perioden där de försöker reda ut saker, förfina det och sedan bara och göra lite kvalitetssäkring innan de sätter den i händerna på spelare runt om i världen."

"världen. Du vet, ungefär som de sista betaperioderna. Men ja, spelet har har avbrutits nu, det kommer inte att komma ut. Återigen, det var inte bara Hyenor som är avbryts här, det finns flera andra oanmälda projekt också, men vi är inte så säkra på vad Det är de. Men återigen, detta kommer utan tvekan att få en enorm inverkan på Creative Assembly som du vet, spenderat så mycket tid och resurser på att utveckla det här spelet och nu måste de bara släppa det. Och det kommer att bli några olika strukturförändringar på Creative församlingen även när det gäller detta. Så du vet, ett stort beslut från SEGA att gå vidare från ett projekt som detta. Men när vi vet mer om hur detta kommer att påverka Creative Montering, som vi vet, eller kanske aldrig kommer att veta, men förhoppningsvis kommer vi att veta vad dessa oannonserade projekt är, kommer vi att se till att ni får information och uppdateringar. Så tills dess, hoppas att ni har haft en trevlig fredag, trevlig helg och att vi ses på nästa GRTV News på måndag. Ta hand om er alla."

GRTV News

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler