Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
Videos
Banishers: Ghosts of New Eden
HQ

GRTV News - Banishers: Ghosts of New Eden blir försenad till februari

Don't Nod:s kommande action-RPG undviker det kaotiska slutet av 2023.

Audio transcriptions

"Hej alla och välkomna tillbaka till ett nytt avsnitt av GRTV News. Idag har vi en försening tyvärr inget tillkännagivande för dig. Ett av de mest efterlängtade spelen kommer senare det här året, något som jag verkligen har sett fram emot att spela, det har pressats och det kommer inte längre 2023 utan i stället i februari 2024 med det spelet som är Banishers Ghost of New Eden. Så spelet har pressats och när det gäller varför, ja Dontnod har gett oss ett litet uttalande som förklarar exakt detta. Banishers Ghost of New Eden blir försenat till februari. Dontnod inser äntligen att det inte är smart att gå upp mot Marvel Spider-Man 2, Super Mario Bros Wonder, Alan Wake 2, Call of Duty Modern Warfare 3, Super Mario RPG och så vidare. Remedy var en av de första studiorna som direkt sa att de inte vill gå upp mot andra efterlängtade spel när de försenar Alan Wake 2. Den finska studio följdes snabbt av de ärliga själarna på Pieces Interactive som pressade Alone in the Dark till 2024. Nu är det dags för ett tredje spel att tacka för sig. Dontnod och Focus Entertainment har meddelat att Banishers Ghost of New Eden har blivit uppskjuten från den 7 november 2023 till den 13 februari 2024. De hävdar att spelet i princip är färdigt men att det inte skulle skulle kunna lysa lika starkt om det släpptes ungefär samtidigt som Marvel Spider-Man 2, Super Mario Bros Wonder, Alan Wake 2, Call of Duty Modern Warfare 3, Super Mario RPG och allt annat kommer i slutet av oktober och början av november. Ett intressant beslut när det knappt har gått två månader sedan vi fick det ursprungliga datumet och de flesta av datumen vi har fått sedan dess är från Nintendo och Banishers Ghost of New Eden är inte ens kommer till Switch. De flesta av oss har dock inte obegränsat med pengar, så det är en mycket förståeligt beslut och tills du inser att februari vid tidpunkten för skrivandet är inställd på att Suicide Squad ska döda Justice League, Helldivers 2, Persona 3 Reload och Final Fantasy 7 Rebirth, tror du att denna försening kommer att hjälpa Banishers Ghost of New Eden?
Det är en intressant försening i mina ögon eftersom där Banishers för närvarande var placerad var lite av en paus i den hektiska tillvaron som är så här på hösten."

"Du vet, efter Alan Wake den 26 eller 27 oktober, förlåt, det är lite av en paus tills Call of Duty Modern Warfare 3 kommer ut samt Super Mario RPG och allt detta runt den 10:e, 8:e till 10:e november. Och Banishers placerades i ett fint mellanläge den 3 november, jag är ledsen den 7 november."

"Så det är ganska intressant för mig. Återigen, som Eric skriver i nyhetsartikeln, februari kommer att bli en mycket hektisk månad igen. Vi har sett detta i samband med de senaste par år egentligen. Många stora spel tenderar att komma ut i början av 2020 eller tidigt på året ska vi säga. Och den kommande februari kommer inte att bli annorlunda. Självmordspatrullen Killed the Justice League kommer faktiskt att släppas i februari. Det är svårt att säga, vi har inte hört så mycket om spelet sedan denna katastrofala typ av PlayStation State av Play tidigare under året. Helldivers 2 har satts till att släppas i februari så Vi förväntar oss att det kommer att ske. Persona 3 Reload igen, verkar som om det är troligt att det kommer att ske då."

"Och sedan Final Fantasy 7 Rebirth, det skulle vara chockerande om det flyttades från det fönstret.
Utan tvekan kommer det att finnas många fler tillkännagivanden och avslöjanden och olika spel som är inställda som skulle komma ut under den tidsperioden, inklusive olika Nintendospel. Så.., Kommer det att hjälpa Banishes i slutändan? Det är svårt att säga. Den här hösten är mycket upptagen när det gäller spel Så utan tvekan är det bra för titeln att komma därifrån. Men kanske skulle det varit fördelaktigt om de bara skjutit upp det en månad eller så, skjutit upp det till början av december eller något. Men jag är inte den som marknadsför spelet, jag har inte den informationen om vad analyserna bäst antyder. Men hur som helst, det viktigaste att ta med sig från detta är att Banished Ghost av New Eden har skjutits upp från november till februari. Så om du har väntat på det spelet som jag har, får du vänta lite längre på det. Det är all tid vi har på dagens avsnitt av GRTV News men vi är tillbaka i morgon med nästa avsnitt. Så tills dess, Hoppas att ni får en trevlig onsdag och att vi ses nästa gång. Ta hand om er alla."

GRTV News

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler