Svenska
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - Lance Reddick ersätts av Keith David i Destiny 2

Commander Zavala har en ny röst.

Audio transcriptions

"Hej allihop och välkomna tillbaka till ett nytt avsnitt av GRTV News, idag kommer jag att avrunda veckan med att prata om ett av mina favoritspel genom tiderna, med det Destiny 2. Nu Destiny 2, vi kommer att prata mer om det förmodligen i en några veckor när den stora utställningen äger rum och vi får se mer av den slutgiltiga formen, den sista expansionen i Light and Darkness-sagan. Men för tillfället är anledningen till att vi pratar om det här spelet är för att Bungie har avslöjat vem som kommer att ersätta den sena Lance Reddick som Commander Zavalas röst, och det är faktiskt en Bungie-veteran, så med det är fallet, låt oss gå vidare. Lance Reddick ersätts av Keith David i Destiny 2, Zavala får en ny röst i den slutliga formen. Det har gått fem månader sedan vi fick veta att Lance Reddick hade gått bort, vilket ledde till att många spelare samlades runt Commander Zavala, en karaktär som han gjorde rösten till i Destiny 2. Han bör kunna återvända till Bungies spel för att höra hans röst under en överskådlig framtid, men karaktärens nya repliker kommer låta annorlunda. Bungie har avslöjat att Lance Reddick kommer att ersättas av Keith David som Commander Zavala när Destiny 2, the final shape lanseras nästa år. Intressant nog är Reddicks redan existerande linjer förblir orörda för den kommande utgåvan, så Zavala kommer att ha en annan röst beroende på om du njuter av gammalt eller nytt innehåll i spelet. A mycket respektfullt och hjärtevärmande beslut, det kommer att bli fascinerande att höra fansens reaktion också. Vad tycker du om utbytet och lösningen?
Så ja, det är ganska intressant att de gör det här. Vi får se hur Keith David passar rollen som Commander Zavala. För de som inte vet vad han har gjort tidigare som en Bungie medlem, eller som vi säger, arbetat med Bungie-spel, Keith David var tidigare Arbiter i, jag tror, Halo 3. Så han har erfarenhet av att arbeta med Bungie och att ge röst åt karaktärer i videospel, så det kommer att bli intressant att se hur han tar sig an och ger liv åt Commander Zavala, som är en riktigt ikonisk karaktär, en som har funnits med i Destiny universum sedan starten, i princip för 10 år sedan vid det här laget. Men ja, som Eric uttrycker det, förvänta dig inte att det här är Keith David som spelar in alla Lance Reddicks repliker från det förflutna eller något liknande. De saker som Lance redan har spelat in innan han gick bort, de stannar alla kvar i spelet. De kommer också att användas i den slutliga formen. Det kommer bara att finnas en liten skillnad mellan det sätt som Zavala låter mellan Lances linjer och Keiths linjer också, vilket jag tycker är ganska trevligt sätt att göra saker på. Ja, det kommer att låta lite ovanligt här och att se Zavalas röst förändras lite här och där, men jag tror att det är sättet att göra det, särskilt med tanke på att Lance var en så stor del av den här serien, en stor del av det här spelet, och är fortfarande älskad av fansen för vad han gjorde med karaktären Zavala under årens lopp. Men ja, full fart framåt för att se Keith David ta över rollen."

"Kommer Zavala att finnas kvar i nästa generation av Destiny? Det vet vi inte. Vi vet inte vad som är kommer att hända i den slutliga formen. Kanske kommer Zavala att möta sitt olyckliga slut i och Keith David är bara här för att knyta ihop säcken. Vi vet inte.
Vi får snart reda på det när vi närmar oss detta, det fullständiga avslöjandet av denna expansion, sedan är det lanseras troligen i början av 2024. Men ja, det är all tid vi har på dagens avsnitt av GRTV News. Det har varit en snabb en, men det är en trevlig en att avsluta veckan med."

"Så hoppas att ni njuter av resten av er fredag. Hoppas att du njuter av din helg, och vi får se er alla på nästa. Ta hand om er, allihop.
Transkriberat av https://otter.ai"

GRTV News

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler