Svenska
NYHET - SPONSRAT INNEHåLL

Vi startar en stor CS:GO-turnering med kontantpriser och HyperX-utrustning att vinna

Vi firar HyperX 20-årsjubileum med en gigantisk esportsturnering i Counter-Strike: Global Offensive, och du bör såklart vara med...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Anmäl dig till turneringen här

HQ

Idag börjar vi registrera oss för vår nya 2v2-turnering i Counter-Strike: Global Offensive sponsras av HyperX och Elgiganten. Kvalificeringsmatcherna kommer att hållas den 29 oktober 2022, följt av kvartsfinaler, semifinaler och finaler som spelas den 30 oktober.

Är ditt lag det bästa i Norden? Vill du sitta och skryta inför alla glada amatörer i vår lilla del av världen? Nu har du chansen, för den nya turneringen har börjat och du kan antingen gå med en vän eller låta oss bilda ett lag åt dig. Innan vi går vidare ska vi se vad som finns att vinna:

Första plats:
• 1000 euro att dela med sig av
• HyperX-utrustning bestående av ett Cloud alpha Wireless-headset, Alloy Origins 65-tangentbord, Pulsefire Haste Black-mus och en Pulsefire Mat L-musmatta till deltagarna i laget.

Andra plats:
• HyperX-utrustning bestående av ett Cloud II Wireless-headset, Alloy Origins 60-tangentbord, Pulsefire Haste Black-mus och en Pulsefire Mat L-musmatta till deltagarna i laget.

Tredje plats:
• HyperX-utrustning bestående av ett Cloud II Wireless-headset, Alloy Origins Core-tangentbord, Pulsefire Haste Black-mus och en Pulsefire Mat L-musmatta till deltagarna i laget.

Fränt, eller hur? Alla lag kommer spela en preliminär kvalmatch den 29 oktober, och de åtta sista lagen kommer att gå vidare till finalen den 30 oktober. Det bör också nämnas att alla deltagare måste vara medborgare och bosatt i något av de fyra nordiska länderna.

Registreringen stänger den 27 oktober klockan 23:59 svensk tid och du kan registrera dig här, där ensamma spelare kommer paras ihop med andra.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterade texter

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar i PC-versionen...

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar...



Loading next content