Svenska
Gamereactor
nyheter
The Witcher 3: Wild Hunt

Vi får veta mer om next gen-uppgraderingen av Witcher 3 "snart"

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

CD Projekt Red kämpar sannerligen hårt för att få tillbaka den vördnad de polska utvecklarna ernjöt bara dygnet innan Cyberpunk 2077 släpptes. En del av denna processen verkar vara att fokusera stenhårt på deras älskade franchise The Witcher. Häromdagen kunde vi till exempel rapportera att en remake av 2007 års The Witcher är under utveckling, och som en del av reklamkampanjen ger CD Projekt Red också ut The Witcher: Enhanced Edition helt gratis.

Sedan tidigare känner vi dock till att flera andra The Witcher-projekt är i gång, däribland next gen-uppgraderingen av The Witcher 3. Den har ännu inte fått något konkret lanseringsdatum, och många undrar säkert hur det egentligen är ställt med utvecklingen. I samband med utannonseringen av The Witcher-remake tog Twitter-användaren SkadiTheHealer till orda och frågade helt sonika hur det låg till. Svaret, som får anses vara förhållandes gladlynt, hintar om något nytt inom kort. Kan vi hoppas på en lansering i år, rentav?

The Witcher 3: Wild Hunt
Kommer du spela om Witcher 3 på Ps5/Xbox Series?

Relaterade texter

The Witcher 3: Wild Hunt (Switch)Score

The Witcher 3: Wild Hunt (Switch)

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Att CD Projekt Red fått grafiktunga The Witcher 3 att flyta på en Nintendo Switch är såklart en smärre bedrift i sig, men är det verkligen roligt i bantat skick?

1
Geralts röstskådespelare tycker till om AI

Geralts röstskådespelare tycker till om AI

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Henry Cavill må vara mest förknippad med Geralt of Rivia nuförtiden, men fram till Netflix-serien ägdes karaktären helt och hållet av Doug Cockle, mannen som gjort rösten...



Loading next content