Svenska
Gamereactor
nyheter

Venom 3 har fått sin regissör

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det har varit exceptionellt milda hurrarrop från oss på redaktionen när det kommer till Tom Hardys och Sonys tolkning av den klassiska comic book-antihjälten Venom där både del ett och två i filmserien lämnade oss nästintill helt tomma på positiva intryck. Däremot är vi självklart fortfarande väldigt nyfikna på vad en tredje installation kan komma att bjuda på och även fast ingenting om filmens handling ännu är känt så vet vi nu vem som tar över som skutans regissör.

Det är ingen mindre än Kelly Marcel, som ju även agerade manusförfattare och producent till både Venom samt uppföljaren Venom: Let there be Carnage som nu står klar för att ta ytterligare ett kliv upp för att alltså även regissera nästa del i följetongen. Med det sagt kommer hon fortfarande att producera filmen tillsammans med bland andra Tom Hardy och hon står dessutom för manuset även denna gång tillsammans med Tom Hardy.

Hur filmen i slutändan blir kan vi ju såklart bara spekulera kring i nuläget men med tanke på de tidigare installationerna så finns det ju i alla fall mycket som kan bli bättre! Vi ser hur som helst fram emot att höra mer om projektet snart och när mer information finns att hämta så kan du givetvis läsa om det här på Gamereactor!

Venom 3 har fått sin regissör
Tom Hardy och Kelly Marcel

Är du sugen på mer Venom?



Loading next content