Svenska
Gamereactor
nyheter
Velma (HBO Max) [Episod 1-2]

Velma är nu den sämst rankade tecknade TV-serien någonsin på IMDB

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det har stormat rejält kring HBO Max nya serie Velma den senaste tiden och kontroverserna kring den moderna tolkningen av Scooby-Doo fortsätter alltjämt att väcka starka känslor från alla läger. Med det sagt så är det dock tydligt att den överväldigande massan är allt annat än förtjusta över Mindy Kalings vuxentolkning av vad som är en av de mest klassiska och älskade tecknade serierna någonsin.

Något som tydligt syns i betygen, inte minst på IMDB där Velma precis lyckats med att bli den sämst rankade tecknade TV-serien någonsin med ett betyg på 1,3 av 10. Det ser inte speciellt mycket vackrare ut på Rotten Tomatoes där dess audience score just nu ligger på 6%. Forbes beskrev situationen bäst när de sa följande:

"a rare combination of anti-woke review bombers, left-leaning viewers who think the series is just plain bad, and Scooby Doo enthusiasts upset by the changes made to the IP have made Velma one of the lowest audience scoring series I've seen in HBO history."

Men trots all kritik verkar det som att en andra säsong är på gång, och man kan ju inte förneka att Velma tack vare sin förmåga att vara en sån otrolig vattendelare också åtnjuter makalöst mycket publicitet på grund av det.

Vad tycker du om Velma?

Källa: Forbes

Velma (HBO Max) [Episod 1-2]
Yikes!

Relaterade texter

Rykte: Velma kommer få en andra säsong

Rykte: Velma kommer få en andra säsong

NYHET. Skrivet av Marcus Persson

Det har varit så gott som omöjligt att undgå kontroversen kring Mindy Kaling och hennes vuxenorienterade serie Velma. Ett i många fans ögon hån mot klassiska Scooby-Doo...Loading next content