Svenska
Gamereactor
nyheter
Mortal Kombat 1

Varken Mortal Kombat 12 eller Injustice 3 visas upp innan 2023

Netherrealm-grundaren och Mortal Kombat-skaparen Ed Boon är känd för att trolla fans på sociala medier, och hans rykte kommer inte avta efter detta...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ed Boon grundade Netherrealm och skapade Mortal Kombat tillsammans med John Tobias, men sedan Mortal Kombbat 11 lanserades för snart fyra år sedan, har det varit oklart vad studion arbetar på idag.

Boon slog redan tidigare fast att vi inte skulle förvänta oss ett utannonserande av ett nytt Mortal Konbat denna höst, även om han sedan dess bekräftat att nästa projekt från studion kommer vara Mortal Kombat 12 eller Injustice 3. Nu sänker han dock förväntningarna på nytt lagom till The Game Awards (natten till den 9 december) genom att skriva att "we're not ready to announce the next NRS game yet" och hänvisa till eventet.

Kort sagt kan vi glömma att få Mortal Kombat 12 eller Injustice 3 utannonserat i år, och vi får spekulera vidare istället.

Mortal Kombat 1

Relaterade texter

Mortal Kombat 1Score

Mortal Kombat 1

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

NetherRealms kämpar är tillbaka för att sparka stjärt på blodigast tänkbara sätt i ett helt omstartat universum. Vi har kollat in om det lever upp till sin potential...



Loading next content