Svenska
Gamereactor
lifestyle

Vänners medspelare avslöjar första uttalandet efter Matthew Perrys bortgång

Skådespelaren dog på lördagen, 54 år gammal.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Nyligen rapporterade vi om Matthew Perrys bortgång, och medan en stor del av världen har lämnats chockad av skådespelarens plötsliga död, har många gett in sina hyllningar för Perry, mest känd för att ha spelat Chandler i Vänner.

Som rapporterats av The Guardian har Perry's Friends-medstjärnorna nu gjort sitt uttalande. De har gjort det tillsammans, och uttalandet lyder som följer:

"Vi är alla så fullständigt förkrossade över förlusten av Matthew. Vi var mer än bara medverkande. Vi är en familj. Det finns så mycket att säga, men just nu ska vi ta en stund för att sörja och bearbeta denna ofattbara förlust. Med tiden kommer vi att säga mer, om och när vi kan. För tillfället är våra tankar och vår kärlek med Mattys familj, hans vänner och alla som älskade honom runt om i världen."

Matthew Perry var 54 år gammal när han gick bort. Man tror för närvarande att han drunknade i en jacuzzi i sitt eget hem. Perry hade kämpat med missbruk tidigare, men hade lyckats få sig själv på en bättre väg. I skrivande stund tror man inte att droger eller alkohol var inblandade i hans död.

Detta är en annons:
Vänners medspelare avslöjar första uttalandet efter Matthew Perrys bortgång


Loading next content