Svenska
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Vancouver Titans har utsett sin nya huvudtränare

Ascroft kommer att få sitt arbete klippt för att förändra Overwatch League-teamets förmögenheter.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Trots att det var ett topplag i Overwatch League under sin första säsong 2019 har Vancouver Titans varit ett av de sämsta lagen i tävlingsscenen sedan den perioden. Laget har konsekvent varit längst ner i tabellen och misslyckats med att påverka alls, men med denna lågsäsong där majoriteten av lagen trycker på återställningsknappen, kanske 2023 tillåter Titans att återigen stiga genom leden.

Hur som helst, som en del av ombyggnaden, har organisationen nu utsett sin nya huvudtränare, med den plikten till Valentin "Ascoft" Wulfman. Ascroft, som tidigare var en del av tränarträdet Boston Uprising, kommer att behöva bygga ut en ny lista och förbereda laget för att tävla när OWL återvänder någon gång 2023.

Overwatch 2

Relaterade texter

Overwatch 2Score

Overwatch 2

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Blizzards uppföljare är här, men hur står det sig som uppföljare till ett av det senaste decenniets bästa multiplayer-spel?

0
Cowboy Bebop-skins på väg till Overwatch 2

Cowboy Bebop-skins på väg till Overwatch 2

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

I en ny Overwatch 2-trailer presenteras ett nytt samarbete, nämligen med Cowboy Bebop, där det ikoniska introt från denna 90-talsanimé återskapats. Det handlar som du nog...



Loading next content