Svenska
Gamereactor
nyheter
Assassin's Creed Jade

Välbekant ansikte dyker upp i läckt gameplay från Assassins Creed: Codename Jade

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Två timmar av gameplay från Assassins Creed: Codename Jade som utspelar sig under 300-talets Kina har läckt ut på Youtube, det plockades förstås snabbt ner men det hanns ända ses av tillräckligt många innan dess. Kanske kan denna läcka ha skett i samband med betan som drog igång den 3:e augusti.

Där dyker ett välbekant ansikte upp och det är ingen mindre än Kassandra som ju var en av huvudrollerna i Assassins Creed Odyssey tillsammans med Alexios. Hon dök även upp en vända i Assassins Creed Valhalla så det är kanske inte helt oväntat att hon gör ett gästspel även här. En annan som dyker upp är även Wei Yu, kanske ingen alltför många minns men i Assassins Creed II så agerade han staty, denna gång får han lite mer rörelsefrihet och han är en spelbar karaktär.

Något släppdatum finns i dagsläget inte, så vi får helt enkelt vänta och se. Assassins Creed Codename Jade släpps när det är dags till Ios och Android.

Assassin's Creed Jade
Det är ingen mindre än Kassandra som gör ett gästspel i Assassins Creed: Codename Jade

Relaterade texter

Assassin's Creed Jade släpps inte i år

Assassin's Creed Jade släpps inte i år

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Ubisoft och Level Infinite har arbetat på en mobilversion av Assassin's Creed under lång tid i ett projekt kallat Assassin's Creed Jade. Mobiltiteln utannonserades för...Loading next content