Svenska
Gamereactor
nyheter
Beat Saber

Utvecklarna till Beat Saber utlovar fler Playstation VR2-nyheter inom kort

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Megasuccén Beat Saber, utvecklat av tjeckerna på Beat Games, har sålt drygt fyra miljoner exemplar sedan det släpptes 2018 och fortsätter att engagera gamers med sitt unika upplägg där Star Wars möter Tron möter Guitar Hero. Med tanke på att Sonys kommande headset PS VR 2 - vilket släpps den 22:a februari - inte är bakåtkompatibelt, har därför troligen många svärdsvingande spelare varit oroliga för hur framtiden ser ut för Beat Saber. Nu kan vi lugna er.

Sent igår gick utvecklarna ut på Twitter med ett både enkelt och mångtydigt meddelande. Vi kommer att kunna spela Beat Saber på PS VR 2 - den saken är klar. Men hur, om det rör sig om en uppföljare eller samma spel, om man i så fall behöver köpa det en gång till, och om man kommer kunna föra över redan pröjsade låtar - allt det är höjt i dunkel. Lyckligtvis utlovar utvecklarna fler nyheter inom kort.

Beat Saber

Relaterade texter

0
Facebook köper Beat Saber-skaparna

Facebook köper Beat Saber-skaparna

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Beat Games fick sitt genombrott med Beat Saber tidigare i år och många har väntat på mer innehåll till det. Om det varit resurser som varit problemet, kan vi dock meddela...



Loading next content