Svenska
Gamereactor
nyheter
The Dark Pictures: Little Hope

Utspelar sig nästa Dark Pictures-spel i arabiska öknen?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

The Dark Pictures: Man of Medan, den första delen i Dark Pictures-serien, släpptes i augusti 2019. Men redan innan The Dark Pictures: Little Hope utannonserades så kunde uppmärksamma spelare av Man of Medan hitta ledtrådar kring var uppföljaren skulle utspela sig och vad det kunde handla om. Nu har flinka spelare gjort detsamma med Little Hope, som släpps idag, och kanske hittat något som pekar mot seriens tredje installation.

OBS milda spoilers förekommer, så läs inte vidare om du vill gå in helt grön i The Dark Pictures: Little Hope.

HQ

I The Dark Pictures-spelen går det att hitta olika samlarobjekt, och en variant av dem ger spelaren möjlighet att "se in i framtiden" i form av bilder eller små klipp. I Little Hope finns det ett objekt som visar upp en kvinna hängandes från en klippa i en slags militär miljö. Hon ser inte ut som en av spelets karaktärer, vilket då möjligen pekar vidare till nästa The Dark Pictures-spel.

En annan ledtråd ges av den allvetande berättaren framåt slutet på Little Hope. Han säger: "Till we meet again. Maybe in the South Pacific, or in the Arabian Dessert. Or somewhere else. But we will meet again, at least one more time."

Ursprungligen ville utvecklarna Supermassive Games ge ut ett Dark Pictures-spel i halvåret, men de insåg snart att det inte gick att hålla uppe tempot för att göra den schemaläggningen rättvisa. Vi får helt enkelt se när Bandai Namco berättar mer om nästa del, vilken ännu inte har officiellt utannonserats. Åtminstone jag tycker dock att det låter riktigt spännande med en ökenmiljö!

The Dark Pictures: Little Hope
The Dark Pictures: Little Hope

Relaterade texter

4
The Dark Pictures: Little HopeScore

The Dark Pictures: Little Hope

RECENSION. Skrivet av André Wigert

I den andra delen av The Dark Pictures-antologin vankas det häxjakt och Wigert har lirat igenom äventyret i hopp om att få stena kärringar och bränna ockulta gubbar på bål.Loading next content